EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Kelemen Hunor, apel la calm privind introducerea stagiului militar voluntar: Toate natiunile europene trebuie sa se gandeasca la pregatirea populatiei

publicat 2024-02-06 18:30:07 (Adevarul)
Kelemen Hunor, apel la calm privind introducerea stagiului militar voluntar: Toate natiunile europene trebuie sa se gandeasca la pregatirea populatiei Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat ca Romania trebuie sa se pregateasca pentru orice, fara sa fie creata panica, la Digi24, subliniind ca nu exista pericolul extinderii razboiului din Ucraina. Potrivit sefului Uniunii, toate tarile trebuie insa sa isi pregateasca populatia. ...continuare.

Matematica i-a incurcat pe elevi la simularea Evaluarii Nationale 2024. "A fost oribil!"

publicat 2024-02-06 18:30:06 (Adevarul)
Matematica i-a incurcat pe elevi la simularea Evaluarii Nationale 2024. A fost oribil! Matematica a fost o proba extrem de dificila la simularea Evaluarii Nationale. Cei mai multi elevi s-au plans de dificultatea examenului, mai ales a problemelor de geometrie. ...continuare.

Sfarsitul Hollywood-ului? Intreaga industrie a filmelor si serialelor din Statele Unite se confrunta cu scaderi vertiginoase, iar tot mai multe show-uri sunt anulate

publicat 2024-02-06 18:15:24 (Ziarul-Financiar)
Sfarsitul Hollywood-ului? Intreaga industrie a filmelor si serialelor din Statele Unite se confrunta cu scaderi vertiginoase, iar tot mai multe show-uri sunt anulate Autor: Valeriu Danila Apogeul televiuznii s-a incheiat, sunt de parere 17 lideri din business, agenti si bancheri care au vorbit cu Reuters. ...continuare.

Simona Halep a ajuns in Elvetia. Audierile TAS incep miercuri, la ora 10:30

publicat 2024-02-06 18:15:18 (ProTV)
Simona Halep a ajuns in Elvetia. Audierile TAS incep miercuri, la ora 10:30 Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) confirma faptul ca audierea în cadrul arbitrajului privind procedurile de arbitraj a Simonei Halep împotriva Agentiei Internationale pentru Integritate în Tenis (ITIA) va avea loc de miercuri pâna vineri, în Elvetia. ...continuare.

Romanii care vor putea efectua stagiul militar voluntar. "Perioada propusa este de patru luni"

publicat 2024-02-06 18:15:18 (ProTV)
Romanii care vor putea efectua stagiul militar voluntar. Perioada propusa este de patru luni Proiectul de lege la care lucreaza Ministerul Apararii referitor la stagiul militar voluntar prevede ca acesta poate fi facut de femei si barbati cu vârsta cuprinsa între 18 si 35 de ani, pe o perioada de patru luni, si ar urma sa existe stimulente. ...continuare.

Care este legatura dintre Napoleon Bonaparte, Mihail Kogalniceanu, Carol al II-lea si caile ferate din Africa

publicat 2024-02-06 18:15:18 (ProTV)
Care este legatura dintre Napoleon Bonaparte, Mihail Kogalniceanu, Carol al II-lea si caile ferate din Africa Anul 1910. Robert Chefneux, un tânar avocat din Iasi, se purta o batalie juridica surprinzatoare. Acesta a fost nevoit sa se adreseze instantei dupa ce i s-a refuzat intrarea în barou, pe motiv ca nu este cetatean român.   ...continuare.

Situatia de securitate din zona Marii Negre, prezentata de MApN comisiilor reunite de aparare

publicat 2024-02-06 18:15:17 (Mediafax)
Situatia de securitate din zona Marii Negre, prezentata de MApN comisiilor reunite de aparare In cadrul intalnirii, la care au fost prezenti secretarul de stat Eduard Bachide, seful Statului Major al Apararii, general Gheorghita Vlad, si reprezentanti ai unor structuri centrale ale ministerului, au fost trecute in revista principalele activitati desfasurate de MApN de la ultima intalnire in acelasi format, desfasurata in luna septembrie 2023, anunta MApN intr-un comunicat. ...continuare.

Primarul din Dej spune ca "a fost decizia elevilor" sa stea la -6 grade in camasi populare cu maneca scurta. "Nu am cerut o tinuta anume"

publicat 2024-02-06 18:15:13 (Libertatea)
Este regretabila expunerea la frig a elevilor, dar decizia de a veni imbracati in portul popular la festivitatile din Ziua Unirii Principatelor le apartine, iar poza in aer liber a fost facuta „din respect pentru participarea lor”, precizeaza Primaria Dej, intr-un raspuns pentru Libertatea, privind evenimentele din 23 ianuarie, cand 12 elevi au fost tinuti […] ...continuare.

Ministrul danez al apararii: "Este foarte probabil ca Rusia sa foloseasca mijloace militare pentru a provoca NATO"

publicat 2024-02-06 18:15:12 (Libertatea)
Ministrul danez al apararii: Este foarte probabil ca Rusia sa foloseasca mijloace militare pentru a provoca NATO „Este „foarte probabil” ca Rusia sa foloseasca forta militara pentru a „provoca tarile NATO”, a declarat ministrul apararii, Troels Lund Poulsen, in parlamentul de la Copenhaga, informeaza Jyllands Posten. Avertismentul vine intr-un moment in care Danemarca si mai multe tari europene au realizat ca trebuie sa fie pregatite pentru a descuraja Rusia pe termen lung. […] ...continuare.

Ucraina cere Canadei peste 80.000 de rachete CRV7, care ar urma sa fie distruse

publicat 2024-02-06 18:15:11 (Jurnalul-National)
Ucraina cere Canadei peste 80.000 de rachete CRV7, care ar urma sa fie distruse Kirilo Budanov, seful structurii de Informatii Militare din Ucraina, a cerut Canadei sa transfere Kievului peste 80.000 de rachete CRV7 care ar urma sa fie distruse, potrivit www.monitorulapararii.ro, care citeaza Pravda Ukrainska. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.