EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razboi in Orientul Mijlociu: Marfa este in pericol in Marea Rosie / Shell suspenda transporturile

publicat 2024-01-16 19:30:12 (Mediafax)
Razboi in Orientul Mijlociu: Marfa este in pericol in Marea Rosie / Shell suspenda transporturile Gigantul petrolier britanic Shell a suspendat pe termen nelimitat toate transporturile prin Marea Rosie, dupa ce atacurile americane si britanice asupra rebelilor Houthi din Yemen au declansat temeri de escaladare. ...continuare.

ADVERTORIAL: Hotarare de referinta pronuntata de CJUE in materia accesului la justitie in probleme de mediu

publicat 2024-01-16 19:30:12 (Mediafax)
ADVERTORIAL: Hotarare de referinta pronuntata de CJUE in materia accesului la justitie in probleme de mediu Prin hotararea pronuntata, Curtea a analizat cu prioritate cea de-a doua intrebare adresata de instanta de trimitere privind interpretarea art. 9 alin. (3) din Conventia de la Aarhus[2] , citit in lumina art. 47 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene (CDFUE). In mod contrar pozitiei exprimate de reclamanta din litigiul principal, Curtea de la Luxemburg a statuat faptul ca prevederile art. 9 alin. (3) din Conventia de la Aarhus nu se opun unei reglementari nationale in temeiul... ...continuare.

Ministrul Agriculturii, despre cei care continua protestele: "Nu sunt fermieri, sunt instigatori. Sanatate si la multi ani!"

publicat 2024-01-16 19:30:11 (Libertatea)
Ministrul Agriculturii, despre cei care continua protestele: Nu sunt fermieri, sunt instigatori. Sanatate si la multi ani! Ministrul Agriculturii Florin Barbu le-a cerut marti, 16 ianuarie, fermierilor care protesteaza, „sa mearga acasa”, si a adaugat ca cei care protesteaza la Afumati nu sunt fermieri, ci „instigatori si protestatari”. „Repet si fermierilor inca o data, dar si protestatarilor, pentru ca eu nu-i mai numesc fermieri pe cei care stau in zona Afumati, acestia […] ...continuare.

Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin "Micutzu" Nedelcu si Adrian Nicolae, este in cinematografe!

publicat 2024-01-16 19:30:11 (Jurnalul-National)
Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin Micutzu Nedelcu si Adrian Nicolae, este in cinematografe! Din 16 ianuarie, filmul Klaus & Barroso, cu Cosmin "Micutzu" Nedelcu si Adrian Nicolae ruleaza in cinematografele din toata tara, distribuita de Forum Film. In Republica Moldova filmul va rula din 18 ianuarie, pe ecranele Cineplex. ...continuare.

Scandal in sediul Politiei Braila. Un barbat a distrus un geam si un birou

publicat 2024-01-16 19:30:11 (Jurnalul-National)
Scandal in sediul Politiei Braila. Un barbat a distrus un geam si un birou Un barbat de 44 de ani care a fost dus la Politie Braila, dupa ce impreuna cu alti doi barbati ar fi refuzat sa mute o masina care bloca un drum, a distrus un geam si un birou din sediul institutiei. ...continuare.

Razvan Lucescu a contribuit la transferul iernii din Superliga: "Mi-a spus clar sa vin!"

publicat 2024-01-16 19:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Lucescu a contribuit la transferul iernii din Superliga: Mi-a spus clar sa vin! Omar El Kaddouri (33 de ani) si-a propus castigarea Superligii si a Cupei Romaniei in primul sezon la CFR Cluj. Omar El Kaddouri, mijlocas cu peste 100 de meciuri in Serie A, este cel mai important transfer al iernii in Superliga. Cel putin la nivel de nume.Marocanul a dezvaluit ca Razvan Lucescu, fostul lui antrenor de la PAOK, l-a sfatuit sa accepte imediat oferta lui Ioan Varga. ... ...continuare.

Crede ca Mititelu a dat lovitura cu doi jucatori adusi la FCU Craiova: "Cei mai promitatori din Superliga"

publicat 2024-01-16 19:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Crede ca Mititelu a dat lovitura cu doi jucatori adusi la FCU Craiova: Cei mai promitatori din Superliga Cristian Cernodolea, avocat specializat pe sport, agent licentiat FIFA, considera ca FCU Craiova are "cei mai promitatori tineri jucatori de atac din Romania".Cernodolea se refera la doi atacanti ai echipei lui Adrian Mititelu, si anume Vladislav Banuta (22 de ani) si Jibril Ibrahim (21 de ani). Nigerianul a venit in vara la FCU Craiova, iar Cernodolea a lucrat la transfer. Il cunoaste pe Ibrahim si crede ca va da un randament ridicat in restul sezonului. ... ...continuare.

"Metoda Dorinel", analizata de specialistul spaniol care lucreaza in Superliga: "Stiti acea expresie? E similar si aici"

publicat 2024-01-16 19:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Metoda Dorinel, analizata de specialistul spaniol care lucreaza in Superliga: Stiti acea expresie? E similar si aici Dorinel Munteanu s-a aflat in centrul atentiei in primele zile din 2024, dupa ce a decis ca stagiul de pregatire al Otelului sa aiba loc la Vatra Dornei, intr-un tablou pitoresc, pe care Adrian Mutu l-a caracterizat drept invechit. Munti i-a raspuns dur "Briliantului": "Sa se uite la ce a realizat ca antrenor!".Discutiile despre eficienta acestei practici au nascut pareri pro si contra in ultimele zile. ... ...continuare.

Dana Budeanu, ironii la adresa Monicai Birladeanu. "Asta inseamna ca esti grasa"

publicat 2024-01-16 19:30:06 (Click)
Dana Budeanu, ironii la adresa Monicai Birladeanu. Asta inseamna ca esti grasa Cunoscuta pentru ironiile si sfaturile sale, Dana Budeanu a comentat pentru prima data relatia Monicai Birladeanu cu Valeriu Gheorghita atunci cand au aparut imagini cu cei doi petrecandu-si timpul intr-o vacanta la schi in Dolomiti, Italia. Directa ca de obicei, de aceasta data i-a transmis cateva ...continuare.

Volodimir Zelenski: 'Putin nu se va multumi cu un conflict inghetat in Ucraina'

publicat 2024-01-16 19:30:05 (Bursa)
Volodimir Zelenski: 'Putin nu se va multumi cu un conflict inghetat in Ucraina' Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti, la Davos, ca liderul rus Vladimir Putin este un 'pradator' care nu ar fi multumit cu un conflict 'inghetat' in Ucraina, unde linia frontului este in buna masura blocata de mai multe luni. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.