EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Favi Stelian, Nofar Energy Romania: Avem circa 700 MW in proiecte fotovoltaice si am putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului. Noi chiar o sa construim, avem panourile, avem EPC-urile, avem si finantare

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Favi Stelian, Nofar Energy Romania: Avem circa 700 MW in proiecte fotovoltaice si am putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului. Noi chiar o sa construim, avem panourile, avem EPC-urile, avem si finantare Autor: Alex Ciutacu Israelienii de la Nofar Energy, care opereaza impreuna cu Ecoenergy cel mai mare parc fotovoltaic conectat la retea din Romania, la Ratesti, jud. Arges, au un portofoliu de proiecte fotovoltaice de 700 MW pentru piata locala, care ar putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului 2024, dupa cum a explicat Favi Stelian, CEO Nofar Energy Romania, prezent la ZF Power Summit 2024. ...continuare.

Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. "Jigodiile" erau vamesii corecti, "oamenii buni" luau mita

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. Jigodiile erau vamesii corecti, oamenii buni luau mita Vamesii corecti de la Vama Bucuresti, al carei sef Paul Petrof si mai multi subalterni au ajuns in vizorul DNA pentru fapte de coruptie, erau numiti "jigodii" de catre colegii specializati in luare de mita sau "oamenii buni" cum se numeau ei intre ei. Stenogramele discutiilor dintre un sef de birou si un afacerist turc […]The post Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. "Jigodiile" erau vamesii corecti, "oamenii buni" luau mita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana Fiica fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, a scapat de toate acuzatiile in dosarul „Nana”, dupa ce Tribunalul din Calarasi a dispus incetarea procesului penal. Decizia a fost privita cu critici si indignare, multi acuzand-o pe Ioana Basescu ca ar fi beneficiat de un tratament preferential datorita influentei politice a tatalui sau. Procesul a inceput […]The post Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana appeared first on... ...continuare.

Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor A aparut si rezultatul expertizei psihiatrice pentru Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins de patru ori la volan fara permis. In urma expertizei, medicii l-au declarat inapt pentru a conduce masina in urmatoarele sase luni. Cu toate acestea, Dan Ilie Morega isi va putea face o reevaluare dupa sase luni intr-o clinica universitara de […]The post Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul aproba contractele pentru spitale in Iasi si Cluj si porneste "Masa calda". Se discuta grila de salarii din Sanatate

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Guvernul aproba contractele pentru spitale in Iasi si Cluj si porneste Masa calda. Se discuta grila de salarii din Sanatate Pe masa Guvernului în sedinta de astazi se numara, printre cele mai importante proiecte, contractele de începere a constructiei a doua spitale regionale, la Iasi si la Cluj si aprobarea a 1.200 scoli în programul „Masa Calda” ...continuare.

Descoperire macabra intr-o cladire abandonata din Prahova. Ce au gasit politistii

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Descoperire macabra intr-o cladire abandonata din Prahova. Ce au gasit politistii Un cadavru carbonizat a fost gasit, miercuri dimineata, într-o cladire dezafectata din localitatea Tatarani, aflata în apropierea Ploiestiului, identitatea persoanei în cauza nefiind cunoscuta înca.   ...continuare.

Transnistria va cere "protectie" Rusiei "din cauza presiunilor Republicii Moldova". Chisinaul, acuzat de "genocid"

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Transnistria va cere protectie Rusiei din cauza presiunilor Republicii Moldova. Chisinaul, acuzat de genocid Congresul convocat la Tiraspol a votat, miercuri, o rezolutie în care sustine teza suveranitatii regiunii si cere ajutor în acest sens, potrivit postarilor de pe canalele oficiale de Telegram ale regiunii. ...continuare.

Urmarire ca in filme pe strazile din Satu Mare. Politistii au spart geamul masinii pentru a scoate un sofer beat de 21 de ani

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Urmarire ca in filme pe strazile din Satu Mare. Politistii au spart geamul masinii pentru a scoate un sofer beat de 21 de ani Politistii din municipiul Satu Mare au spart, miercuri, geamul unei masini pentru a scoate de la volan un sofer beat care nu a respectat semnalul de oprire si a fugit de politie, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).   ...continuare.

Metoda prin care o femeie din Alba a fost pacalita cu un premiu in valoare de 300.000 de euro. Ce a patit o alta persoana

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Metoda prin care o femeie din Alba a fost pacalita cu un premiu in valoare de 300.000 de euro. Ce a patit o alta persoana Doua femei din Alba au cazut victime escrocilor online, fiind înselate printr-o serie de scheme destul de cunoscute pe retelele de socializare.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.