EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele Zelenski cere o ancheta internationala cu pivire la avionul rusesc doborat

publicat 2024-01-25 05:15:02 (Adevarul)
Presedintele Zelenski cere o ancheta internationala cu pivire la avionul rusesc doborat Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri o ancheta internationala in cazul avionului rusesc doborat care, potrivit Rusiei, transporta prizonieri ucraineni in drum spre un schimb de prizonieri ...continuare.

Fructul care ne tine departe de psihiatru. Nutritionistul Mihaela Bilic: "In anotimpul rece nu strica niciodata"

publicat 2024-01-25 04:15:04 (Antena3)
Fructul care ne tine departe de psihiatru. Nutritionistul Mihaela Bilic: In anotimpul rece nu strica niciodata Se stie faptul ca o viata sanatoasa bazata pe consumul de fructe si legume tine medicul departe. Totusi, exista un fruct care nu ne mentine doar fizic sanatos, ci si psihic. ...continuare.

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a refuzat ratificarea prerogativelor delegatiei parlamentare a Azerbaidjanului

publicat 2024-01-25 04:00:01 (Adevarul)
Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a refuzat ratificarea prerogativelor delegatiei parlamentare a Azerbaidjanului Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) a refuzat ratificarea prerogativelor pentru delegatia parlamentare a Azerbaidjanului, excluzandu-i temporar pe cei 12 parlamentari ai azeri pentru nerespectarea unor "angajamente majore" de catre autoritatile de la Baku ...continuare.

Adolescent de 14 ani, lovit de o masina cand se juca pe strada. Baiatul, transportat la spital

publicat 2024-01-25 03:15:14 (Money.ro)
Adolescent de 14 ani, lovit de o masina cand se juca pe strada. Baiatul, transportat la spital Un adolescent de 14 a fost ranit, dupa ce a fost lovit de masina cand se juca pe strada, in Filipestii de Padure, judetul Prahova, potrivit News.ro. Articolul Adolescent de 14 ani, lovit de o masina cand se juca pe strada. Baiatul, transportat la spital apare prima data in Money. ...continuare.

Suparare dupa ce Margot Robbie nu a fost nominalizata la Oscar: „Cum adica? Un film despre demontarea patriarhatului, feminism si puterea femeilor”

publicat 2024-01-25 03:15:14 (Money.ro)
Suparare dupa ce Margot Robbie nu a fost nominalizata la Oscar: „Cum adica? Un film despre demontarea patriarhatului, feminism si puterea femeilor” Scandal dupa nominalizarile la premiile Oscar. Academia Americana de Film este criticata pentru ca le-a ignorat pe regizoarea peliculei Barbie si pe actrita din rolul principal, Margot Robbie. In schimb, Ryan Gosling, care il interpreteaza pe Ken, se afla pe lista celor mai buni actori. Starul canadian a sustinut ca si colegele sale meritau o sansa […]Articolul Suparare dupa ce Margot Robbie nu a fost nominalizata la Oscar: „Cum adica? Un film despre demontarea patriarhatului,... ...continuare.

Incident socant intr-un spital. Bebelus mort, dupa ce un medic a sarit cu picioarele pe burta unei femei care era in travaliu, in Serbia

publicat 2024-01-25 03:15:14 (Money.ro)
Incident socant intr-un spital. Bebelus mort, dupa ce un medic a sarit cu picioarele pe burta unei femei care era in travaliu, in Serbia Un bebelus a murit intr-un spital din Serbia, dupa ce un medic rasist a sarit pe burta unei femei insarcinate, insultand-o pentru ca este de etnie rroma, in timp ce era in travaliu. Din pacate, din cauza ranilor suferite, nou-nascutul nu a supravietuit.Articolul Incident socant intr-un spital. Bebelus mort, dupa ce un medic a sarit cu picioarele pe burta unei femei care era in travaliu, in Serbia apare prima data in Money. ...continuare.

Pana cand va fi plafonat pretul la energie. Ministrul Sebastian Burduja a facut anuntul

publicat 2024-01-25 03:15:14 (Money.ro)
Pana cand va fi plafonat pretul la energie. Ministrul Sebastian Burduja a facut anuntul Pana cand va fi plafonat pretul la energie. Anunt de interes pentru romani cu privire la schema de plafonare- compensare. Ministrul Sebastian Burduja a dezvaluit data pana la care va fi aplicata. Pana cand va fi plafonat pretul la energie Potrivit ministrului Energiei, pretul la energie va fi plafonat pe parcursul intregului an si, cel […]Articolul Pana cand va fi plafonat pretul la energie. Ministrul Sebastian Burduja a facut anuntul apare prima data in Money. ...continuare.

"Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata!" Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu

publicat 2024-01-25 03:00:13 (Money.ro)
Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata! Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu Ousmane N'Doye a oferit un raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu si daca FCSB poate deveni campioana dupa o pauza de 9 ani. Mai mult, fostul jucator de la Vaslui si Dinamo a spus ca a vorbit, in ultima perioada, atat cu Mihai Pintilii si Elias Charalambous, dar si cu Mihai […]Articolul "Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata!" Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu apare prima data in Money. ...continuare.

"Am luat mai mult de 1.8 milioane de euro!" Florin Manea, anunt euforic despre comisionul primit la transferul lui Radu Dragusin

publicat 2024-01-25 03:00:13 (Money.ro)
Am luat mai mult de 1.8 milioane de euro! Florin Manea, anunt euforic despre comisionul primit la transferul lui Radu Dragusin Florin Manea, anunt euforic despre comisionul primit la transferul lui Radu Dragusin la Tottenham. Agentul fundasului central a dezvaluit cati bani ii intra in conturi dupa ce a intermediat mutarea "bomba" de 30 de milioane de euro. "Jucatorul are salariu mai mic decat comisionul agentilor. Este excelent (n.r. ironic), cum poate sa fie altcumva?!", l-a […]Articolul "Am luat mai mult de 1.8 milioane de euro!" Florin Manea, anunt euforic despre comisionul primit la transferul lui Radu... ...continuare.

Marius Lacatus a vorbit despre lupta pentru titlu, dupa ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Ce a spus despre sansele ardelenilor

publicat 2024-01-25 03:00:13 (Money.ro)
Marius Lacatus a vorbit despre lupta pentru titlu, dupa ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Ce a spus despre sansele ardelenilor . Legenda clubului Steaua Bucuresti a analizat sansele echipei din Gruia, care este, in momentul de fata, la 11 puncte de liderul FCSB. Adrian Mutu a devenit antrenorul "feroviarilor" dupa ce Andrea Mandorlini a fost dat afara. Italianul l-a enervat la culme pe Nelutu Varga dupa esecul cu FC Botosani, scor 0-1, iar omul cu […]Articolul Marius Lacatus a vorbit despre lupta pentru titlu, dupa ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Ce a spus despre sansele ardelenilor apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.