EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un pas urias pentru lumea AI: Google DeepMind a reusit sa egaleze, pe baza inteligentei artificiale, capacitatea de rezolvare a problemelor de geometrie avansata a celor mai straluciti olimpici din lume

publicat 2024-01-18 12:15:24 (Ziarul-Financiar)
Un pas urias pentru lumea AI: Google DeepMind a reusit sa egaleze, pe baza inteligentei artificiale, capacitatea de rezolvare a problemelor de geometrie avansata a celor mai straluciti olimpici din lume Autor: Andrei Serbanescu Google DeepMind a folosit inteligenta artificiala pentru a egala abilitatile de rezolvare a problemelor de geometrie ale celor mai straluciti elevi din lume, avansand astfel in demersul aplicarii tehnologiei AI in probleme de matematici avansate, scrie Financial Times. ...continuare.

Obligatiunile de 76 de milioane de euro ale Consiliului Judetean Cluj, listate de astazi la Bursa de Valori Bucuresti. Dobanda, Euribor la sase luni plus 3,25% pe an

publicat 2024-01-18 12:15:24 (Ziarul-Financiar)
Obligatiunile de 76 de milioane de euro ale Consiliului Judetean Cluj, listate de astazi la Bursa de Valori Bucuresti. Dobanda, Euribor la sase luni plus 3,25% pe an Autor: Eduard Ivanovici Incepand de astazi, 18 ianuarie 2024, Consiliul Judetean Cluj este prezent la Bursa de Valori Bucuresti cu prima sa emisiune de obligatiuni, conform unui comunicat al BVB. Clujul devine astfel primul judet din Romania care emite bonduri in ultimul deceniu. ...continuare.

Autostrada Constanta-Salonic, prioritate strategica pentru NATO in contextul tensiunilor regionale

publicat 2024-01-18 12:15:17 (Puterea)
Autostrada Constanta-Salonic, prioritate strategica pentru NATO in contextul tensiunilor regionale NATO acorda o atentie deosebita proiectului autostrazii Constanta-Salonic, considerat o prioritate strategica in cadrul coridorului de transport VIII Dures – Varna. Constructia autostrazii Burgas-Varna se dovedeste, de asemenea, cruciala pentru alianta militara, avand un impact semnificativ asupra capacitatatii de desfasurare rapida a fortelor NATO in regiune. Seful Apararii din Bulgaria, amiralul Emil Eftimov, a subliniat […]The post Autostrada Constanta-Salonic, prioritate... ...continuare.

Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca

publicat 2024-01-18 12:15:17 (Puterea)
Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca Simona Halep revine pe teren pentru demonstrativul de la Sports Festival, se alatura lui Steffi Graf si Andre Agassi! Simona Halep va face parte din evenimentul de tenis organizat in cadrul Sports Festival, conform anuntului recent facut de catre organizatori. Dubla campioana de Grand Slam se va alatura astfel celorlalti mari jucatori, Steffi Graf si […]The post Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Aroganta suprema marca Kanye West. Si-a scos dintii si i-a inlocuit cu placi din titan. Cat a costat "noua" dantura | FOTO

publicat 2024-01-18 12:15:16 (ProTV)
Aroganta suprema marca Kanye West. Si-a scos dintii si i-a inlocuit cu placi din titan. Cat a costat noua dantura | FOTO Kanye West si-a scos toti dintii si i-a înlocuit cu proteze din titan. Ultima sa miscare i-a lasat pe fani cu gurile cascate.   ...continuare.

Japonia: Laureata unui premiu literar a recunoscut ca a folosit ChatGPT la scrierea cartii

publicat 2024-01-18 12:15:16 (ProTV)
Japonia: Laureata unui premiu literar a recunoscut ca a folosit ChatGPT la scrierea cartii Rie Kudan, laureata a celui mai prestigios premiu literar din Japonia, a explicat ca romanul sau futurist a fost scris în proportie de aproximativ 5% cu ajutorul software-ului generativ de inteligenta artificiala (IA) ChatGPT. ...continuare.

Catinca Roman considera ca Marius Elisei nu era ce trebuie pentru Oana: "S-a potrivit foarte bine cu Cornel Pasat"

publicat 2024-01-18 12:15:14 (Libertatea)
Catinca Roman considera ca Marius Elisei nu era ce trebuie pentru Oana: S-a potrivit foarte bine cu Cornel Pasat Catinca Roman si-a spus parerea despre casnicia pe care sora ei a avut-o cu Marius Elisei. Sora Oanei Roman considera ca un barbat potrivit pentru aceasta a fost Cornel Pasat, cel cu care a pastrat o legatura frumoasa si dupa despartire. Invitata in emsiunea „Xtra Night Show”, Catinca Roman a vorbit si despre despartirea Oanei […] ...continuare.

Top 10 previziuni pentru piata imobiliara din Romania in 2024

publicat 2024-01-18 12:15:13 (Income-Magazine)
Top 10 previziuni pentru piata imobiliara din Romania in 2024 Piata imobiliara din Romania continua sa fie una cu potential de crestere ridicat, chiar daca ritmul ar putea fi ceva mai lent in 2024 comparativ cu evolutia de dinainte de pandemie din anumite puncte de vedere, previzioneaza consultantii Colliers in raportul "Top 10 previziuni pentru piata imobiliara din Romania in 2024". Cu toate acestea, este […] ...continuare.

Ce functii bazate pe AI a integrat Samsung in seria Galaxy S24

publicat 2024-01-18 12:15:12 (Go4IT)
Ce functii bazate pe AI a integrat Samsung in seria Galaxy S24 Samsung a lansat recent seria Galaxy S24, integrand in noile smartphone-uri functii bazate pe inteligenta artificiala. Noile functii, denumite intr-un mod sugestiv „Samsung AI Phones”, includ o serie de caracteristici inovatoare, bazate pe sistemul de […]Articolul Ce functii bazate pe AI a integrat Samsung in seria Galaxy S24 apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Atanas Trica, trimis de Universitatea Craiova in Liga 2 » Face echipa cu fostul capitan al lui Dinamo

publicat 2024-01-18 12:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Atanas Trica, trimis de Universitatea Craiova in Liga 2 » Face echipa cu fostul capitan al lui Dinamo Atacantul Atanas Trica (19 ani) a fost imprumutat de Universitatea Craiova in liga secunda, la CS Tunari. Atanas Trica a bifat 7 aparitii pentru Universitatea Craiova in actuala stagiune. A marcat un gol, in victoria 4-0 cu Farul, din Cupa Romaniei.Cu Elvir Koljic si Jovan Markovic apti, internationalul de de juniori avea sanse tot mai mici sa prinda minute. Antrenorul Ivaylo Petev a permis cedarea lui in Liga 2. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.