EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un tata a dat cu masina peste fetita lui in timp ce pleca la supermarket. A spus ca nu si-a dat seama

publicat 2024-01-13 16:45:13 (ProTV)
Un tata a dat cu masina peste fetita lui in timp ce pleca la supermarket. A spus ca nu si-a dat seama O fetita în vârsta de aproape doi ani a fost ucisa de tatal ei care a calcat-o accidental cu masina. Barbatul tocmai pleca la cumparaturi când a avut loc accidentul.   ...continuare.

Traficul rutier, blocat la intrarea in Lugoj din cauza protestelor fermierilor si transportatorilor

publicat 2024-01-13 16:45:12 (Mediafax)
Traficul rutier, blocat la intrarea in Lugoj din cauza protestelor fermierilor si transportatorilor Protestatarii au blocat autostrada A6 Balint-Lugoj, la intrarea in municipiul Lugoj din judetul Timis. ...continuare.

Un roman a fost arestat dupa ce a vandalizat statuia Fecioarei Maria din orasul maghiar Dunavecse. Atacul din noaptea de Revelion a fost filmat | VIDEO

publicat 2024-01-13 16:45:09 (Libertatea)
Un roman a fost arestat dupa ce a vandalizat statuia Fecioarei Maria din orasul maghiar Dunavecse. Atacul din noaptea de Revelion a fost filmat | VIDEO Parchetul Kunszentmiklós a propus arestarea romanului care, in noaptea de Revelion, a vandalizat statuia Fecioarei Maria din Dunavecse, oras maghiar din judetul Bács-Kiskun, centrul Ungariei, informeaza portalul maghiar Heti Világgazdaság. Judecatoria Kecskemét a dispus arestarea barbatului pentru o luna, suspectul a facut apel. Individul este acuzat de vandalism si distrugerea unui obiect de veneratie religioasa. […] ...continuare.

Trafic blocat la Lugoj. Protestul fermierilor si transportatorilor

publicat 2024-01-13 16:45:09 (Jurnalul-National)
Trafic blocat la Lugoj. Protestul fermierilor si transportatorilor Traficul rutier este blocat, sambata, la intrarea in Lugoj, din cauza protestelor fermierilor si transportatorilor. ...continuare.

Bucurie mare pentru Smiley si Gina Pistol. Micuta Josephine si-a facut parintii mandri. Cat de mare a crescut fiica celor doi

publicat 2024-01-13 16:45:04 (Click)
Bucurie mare pentru Smiley si Gina Pistol. Micuta Josephine si-a facut parintii mandri. Cat de mare a crescut fiica celor doi Josephine Ana Maria este nucleul fericirii cuplului Smiley - Gina Pistol, de aproape 3 ani de zile. Viata celor doi s-a schimbat dupa venirea pe lume a fiicei lor, care le readuce mereu zambetul pe fata. Timpul a trecut fulgerator, astfel ca micuta a avut deja prima sa serbare. ...continuare.

Scandal langa Parlament, intre un barbat si un echipaj de jandarmi. Individul a fost amendat

publicat 2024-01-13 16:45:03 (Antena3)
Scandal langa Parlament, intre un barbat si un echipaj de jandarmi. Individul a fost amendat Scandal langa Parlament, acolo unde un barbat a fost imobilizat de jandarmi, dupa ce acesta i-ar fi injurat si a aratat semne obscene echipajului aflat la semafor. ...continuare.

Motivul neobisnuit pentru care un preot a refuzat sa boteze copilul unui cuplu de romani din Londra. "E pur si simplu o aberatie"

publicat 2024-01-13 16:45:02 (Adevarul)
Motivul neobisnuit pentru care un preot a refuzat sa boteze copilul unui cuplu de romani din Londra. E pur si simplu o aberatie Situatie tensionata la Biserica Ortodoxa Romana din Eastham, o suburbie a Londrei, dupa ce parintii unui baietel de un an si opt luni au refuzat sa accepte conditiile impuse de preot pentru ceremonia de botez. ...continuare.

Ce sunt de fapt "mumiile extraterestre" din Peru. Concluzia oamenilor de stiinta FOTO

publicat 2024-01-13 16:45:02 (Adevarul)
Ce sunt de fapt mumiile extraterestre din Peru. Concluzia oamenilor de stiinta FOTO O pereche de "mumii extraterestre" care au aparut in mod misterios pe aeroportul din capitala Peru in octombrie anul trecut au origini in intregime pamantesti, potrivit unei analize stiintifice dezvaluite vineri. ...continuare.

Brussels Airlines anuleaza zboruri din cauza unei greve a pilotilor. Nemultumirile angajatilor

publicat 2024-01-13 16:30:12 (ProTV)
Brussels Airlines anuleaza zboruri din cauza unei greve a pilotilor. Nemultumirile angajatilor Brussels Airlines se confrunta sâmbata cu mai multe anulari din cauza unei greve neoficiale a pilotilor.   ...continuare.

Un penalty a decis derby-ul dintre Chelsea si Fulham

publicat 2024-01-13 16:30:10 (OnlineSport)
Un penalty a decis derby-ul dintre Chelsea si Fulham Trei puncte importante obtinute de Chelsea în duelul de pe teren propriu cu Fulham (1-0), sâmbata dupa-amiaza, în etapa a 21-a din Premier League. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.