EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romani, diagnosticati cu malarie severa, dupa ce au calatorit in Zanzibar. "Unul dintre ei este in terapie intensiva cu o forma extrem de grava"

publicat 2024-01-30 14:15:03 (Adevarul)
Romani, diagnosticati cu malarie severa, dupa ce au calatorit in Zanzibar. Unul dintre ei este in terapie intensiva cu o forma extrem de grava Patru romani care au calatorit in Zanzibar s-au imbolnavit de malarie severa. Unul dintre ei se afla in stare grava, internat la terapie intensiva. ...continuare.

Boala cu care s-au intors din strainatate patru romani. Au ajuns la spital cand au revenit in tara. Unde au calatorit

publicat 2024-01-30 14:00:17 (ProTV)
Boala cu care s-au intors din strainatate patru romani. Au ajuns la spital cand au revenit in tara. Unde au calatorit Patru români infectati cu malarie au ajuns în ultima luna la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes". Ei au calatorit în Zanzibar.   ...continuare.

Provincia Catalonia din Spania investeste 2,4 miliarde de euro pentru a supravietui fara ploaie

publicat 2024-01-30 14:00:16 (Mediafax)
Provincia Catalonia din Spania investeste 2,4 miliarde de euro pentru a supravietui fara ploaie Strategia de cateva miliarde de euro, care include investitii in instalatii de desalinizare, este vitala, deoarece este posibil ca regiunea sa declare in curand starea de urgenta in ceea ce priveste apa, iar incalzirea globala face ca secetele sa devina tot mai frecvente in viitor, informeaza Bloomberg. ...continuare.

Presa de la Moscova dezvaluie meniul "pranzului de lucru" Putin – Lukasenko, organizat dupa sedinta Consiliului Suprem al Uniunii Rusia – Belarus

publicat 2024-01-30 14:00:14 (Libertatea)
Presa de la Moscova dezvaluie meniul pranzului de lucru Putin – Lukasenko, organizat dupa sedinta Consiliului Suprem al Uniunii Rusia – Belarus La finalul sedintei Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia- Belarus, luni, 29 ianuarie, presedintele Vladimir Putin l-a invitat pe Alexandr Lukasenko la un „pranz de lucru”. Publicatia rusa Life a aflat ce era in meniu. Vladimir Putin a tinut o sedinta a Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia – Belarus. Liderii de la Moscova […] ...continuare.

Cel putin patru persoane au murit dupa ce o barca in care se aflau turisti s-a scufundat in Mexic

publicat 2024-01-30 14:00:14 (Libertatea)
Cel putin patru persoane au murit dupa ce o barca in care se aflau turisti s-a scufundat in Mexic Barca transporta 16 turisti si trei membri ai echipajului in momentul in care s-a scufundat, marti, in apele din largul coastei Cancun, o statiune extrem de populara din Mexic, informeaza ABC News. Potrivit anchetatorilor, ambarcatiunea care se deplasa de la Isla Mujeres la Puerto Juárez a fost lovita de un val puternic si a inceput sa […] ...continuare.

Cornel Dinicu, scos din arest si dus la Ferma Dacilor pentru noi investigatii

publicat 2024-01-30 14:00:14 (Libertatea)
Cornel Dinicu, scos din arest si dus la Ferma Dacilor pentru noi investigatii Cornel Dinicu, patronul de facto al Fermei Dacilor, a fost scos din arestul preventiv marti, 30 ianuarie, si escortat la locul unde opt persoane au murit in urma incendiului din 26 decembrie, pentru ca anchetatorii sa refaca filmul evenimentelor, a relatat Agerpres. Dinicu a fost adus pentru a asista la investigatiile desfasurate la fata locului, […] ...continuare.

Banca amendata cu 57 de milioane de lire sterline pentru ca nu a protejat depozitele consumatorilor

publicat 2024-01-30 14:00:13 (Jurnalul-National)
Banca amendata cu 57 de milioane de lire sterline pentru ca nu a protejat depozitele consumatorilor Una dintre cele mai mari banci din lume, HSBC, a fost amendata de autoritatile britanice cu peste 57 de milioane de lire sterline pentru ca nu a protejat depozitele consumatorilor, potrivit Sky News. ...continuare.

Casca Vision Pro a trecut de 200.000 de exemplare vandute

publicat 2024-01-30 14:00:13 (Income-Magazine)
Casca Vision Pro a trecut de 200.000 de exemplare vandute Cel mai nou produs Apple, casca de "spatial computing" Vision Pro s-ar fi vandut deja in peste 200.000 de exemplare, prin prisma precomenzilor. Cifra nu este una oficiala, ci vine prin intermediul surselor din cadrul companiei citate de MacRumors. Cele peste doua 200.000 de exemplare au fost comandate in primele 10 zile din perioada de […] ...continuare.

Elon Musk se teme ca ar putea fi indepartat de la conducerea Tesla

publicat 2024-01-30 14:00:10 (Go4IT)
Elon Musk se teme ca ar putea fi indepartat de la conducerea Tesla Elon Musk, CEO-ul Tesla, si-a exprimat recent ingrijorarile privind posibilitatea de a fi indepartat din functia de conducere a companiei. In cadrul unei conferinte despre veniturile companiei, Musk a vorbit despre procentul mic pe care […]Articolul Elon Musk se teme ca ar putea fi indepartat de la conducerea Tesla apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Stadionul din Pitesti e istorie! Totul a fost pus la pamant si va incepe ridicarea unei arene de 100 de milioane de euro

publicat 2024-01-30 14:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Stadionul din Pitesti e istorie! Totul a fost pus la pamant si va incepe ridicarea unei arene de 100 de milioane de euro S-au finalizat tot procesul de demolare a stadionului Municipal "Nicolae Dobrin" din Pitesti, toata actiunea fiind inceputa in septembrie # Noua arena din Trivale va costa 100 de milioane de euro, acum existand cinci oferte pentru constructia noii arene de cinci steleInaugurat in 1964, stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti este istorie! Muncitorii au pus la pamant tot amplasamentul, betoanele au fost deja mutate de pe santier, urmand ca terenul sa intre pe mana ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.