EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noi autobuze electrice circula pe linia 368 a STB. Anuntul lui Nicusor Dan

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Noi autobuze electrice circula pe linia 368 a STB. Anuntul lui Nicusor Dan Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca incepand cu data de 1 martie, sase autobuze electrice vor fi introduse pe linia 368, care circula spre cartierul Drumul Taberei. Aceasta miscare reprezinta un pas semnificativ catre un oras mai ecologic si mai modern. ...continuare.

Cu trotineta pe autostrada, plimbarea nebuna a unui roman. Politia Romana: "Pe cat de interzis, pe atat de periculos"

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Cu trotineta pe autostrada, plimbarea nebuna a unui roman. Politia Romana: Pe cat de interzis, pe atat de periculos Un tanar teribilist a fost depistat de politistii de la Biroul de Politie Autostrada A2, in timp ce se deplasa cu trotineta pe sensul de mers catre Bucuresti. Dupa cateva sute de metri, barbatul a fost oprit de oamenii legii si amendat pe masura. ...continuare.

Fabrica de paine din Bucuresti, inchisa temporar de ANPC. "Ce am descoperit ne-a intristat si cutremurat"

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Fabrica de paine din Bucuresti, inchisa temporar de ANPC. Ce am descoperit ne-a intristat si cutremurat O fabrica de paine din Sectorul 6 a fost supusa unor masuri severe de catre comisarii de la Protectia Consumatorilor, dupa ce s-au constatat numeroase deficiente in procesul de productie. Acestia au decis si oprirea temporara a activitatii societatii respective. ...continuare.

Inmatricularea vehiculelor se va putea face si online

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
Inmatricularea vehiculelor se va putea face si online Inmatricularea vehiculelor va fi posibila online, fara deplasare, potrivit unui anunt al MAI, care informeaza ca platforma online va fi disponibila anul acesta. ...continuare.

O casa a sarit in aer in judetul Dolj. Proprietarul locuintei "tipa" de doi ani ca sunt scapari de gaze in zona

publicat 2024-03-02 13:45:03 (Adevarul)
O casa a sarit in aer in judetul Dolj. Proprietarul locuintei tipa de doi ani ca sunt scapari de gaze in zona Proprietarul casei care a sarit in aer in Dolj anuntase autoritatile de doi ani ca sunt scapari de gaze. Dupa tragedie, in zona se fac masuratori. ...continuare.

Sase romance mor zilnic din cauza cancerului de col uterin | Vaccinul este gratuit pentru adolescenti

publicat 2024-03-02 13:30:04 (Antena3)
Sase romance mor zilnic din cauza cancerului de col uterin | Vaccinul este gratuit pentru adolescenti In fiecare zi, sase romance mor din cauza cancerului de col uterin. Desi adolescentii se pot vaccina gratuit, iar femeile pana in 45 ani au o compensatie de 50%, prea putini isi fac vaccinul anti HPV. Cei mai multi sunt reticenti din cauza lipsei de informatii. ...continuare.

Mihai Popsoi, raspuns pentru Lavrov: In R. Moldova politicienii sunt alesi in cadrul unor procese electorale libere si transparente

publicat 2024-03-02 13:30:02 (Adevarul)
Mihai Popsoi, raspuns pentru Lavrov: In R. Moldova politicienii sunt alesi in cadrul unor procese electorale libere si transparente Ministrul Afacerilor Externe Mihai Popsoi a transmis intr-un comunicat de presa un raspuns privind acuzatiile sefului diplomatiei ruse, Serghei Lavrov. Liderul a subliniat totodata ca peste 70% din productia si serviciile din regiunea transnistreana sunt exportate catre statele membre UE. ...continuare.

Autoritatea Palestiniana spera la o incetare a focului in Gaza pana la Ramadan

publicat 2024-03-02 13:15:10 (Mediafax)
Autoritatea Palestiniana spera la o incetare a focului in Gaza pana la Ramadan Autoritatea Palestiniana spera ca se poate ajunge la un acord de incetare a focului in razboiul din Gaza la timp pentru Ramadan, a declarat sambata ministrul de externe Riyad al-Maliki. ...continuare.

Tanar prins cu trotineta pe Autostrada Soarelui

publicat 2024-03-02 13:15:10 (Mediafax)
Tanar prins cu trotineta pe Autostrada Soarelui "Exact! nu-i de mers! Pe cat de interzis, asta daca am cunoaste legislatia in vigoare, pe atat de periculos", arata Politia Romana intr-o postare pe Facebook. ...continuare.

Bolos: Decizia Fitch reconfirma faptul ca Guvernul Romaniei a adoptat masurile corecte si necesare

publicat 2024-03-02 13:15:10 (Mediafax)
Bolos: Decizia Fitch reconfirma faptul ca Guvernul Romaniei a adoptat masurile corecte si necesare Acesta adauga ca Ministerul Finantelor va sustine in continuare implementarea unor masuri care sa asigure parcurgerea unui proces de consolidare fiscal-bugetara pe termen mediu, precum si a celor care sa garanteze cresterea economica sustenabila a Romaniei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.