EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Emil Boc, la congresul PPE de la Bucuresti: "Extremismul poate pune in pericol viitorul democratic al Europei"

publicat 2024-03-06 11:30:03 (Antena3)
Emil Boc, la congresul PPE de la Bucuresti: Extremismul poate pune in pericol viitorul democratic al Europei "Extremismul este forta politica care poate pune in pericol viitorul Europei, viitorul democratic al Europei", spune Emil Boc. El afirma ca liberalii trebuie sa faca tot ce le sta in putinta "pentru a tine extremismul la usa". ...continuare.

Inselatorie noua in numele Postei Romane | Detaliile la care trebuie sa fim atenti pentru a nu ramane fara bani in cont

publicat 2024-03-06 11:30:03 (Antena3)
Inselatorie noua in numele Postei Romane | Detaliile la care trebuie sa fim atenti pentru a nu ramane fara bani in cont Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) avertizeaza asupra unor noi tentative de frauda cu SMS-uri trimise in numele Postei Romane. ...continuare.

Ajuta sau nu laptele la un somn mai bun? Provoaca inflamatii? Contine antibiotice? Ce spun nutritionistii

publicat 2024-03-06 11:30:03 (Adevarul)
Ajuta sau nu laptele la un somn mai bun? Provoaca inflamatii? Contine antibiotice? Ce spun nutritionistii Exista multe motive pentru care unele persoane cauta alternative la laptele de vaca, inclusiv intoleranta la lactoza. Uneori sunt puse la indoiala chiar beneficiile laptelui de vaca. Yahoo Life a solicitat unor dieteticieni sa se pronunte asupra celor neintelegerilor privind lactatele. ...continuare.

Carmen Dan, martor in dosarul fiselor medicale pentru permise de conducere, audiata de Politie

publicat 2024-03-06 11:30:03 (Adevarul)
Carmen Dan, martor in dosarul fiselor medicale pentru permise de conducere, audiata de Politie Carmen Dan, fost ministru de Interne, este chemata sa dea declaratii miercuri, la Politie, in dosarul penal care ancheteaza eliberarea ilegala a fiselor medicale pentru permisul de conducere. ...continuare.

Coloane de masini la frontiera cu Ungaria dupa ce sistemul informatic al autoritatilor maghiare s-a defectat

publicat 2024-03-06 11:15:10 (ProTV)
Coloane de masini la frontiera cu Ungaria dupa ce sistemul informatic al autoritatilor maghiare s-a defectat Coloane de masini sunt înregistrate, miercuri dimineata, înainte de principalele puncte de trecere a frontierei cu Ungaria din judetul Arad, dupa ce sistemul informatic al autoritatilor maghiare s-a defectat. ...continuare.

Analist militar, despre situatia industriei de aparare a Romaniei: "Este clar ca vacanta mare s-a incheiat. Apar nori negri"

publicat 2024-03-06 11:15:10 (ProTV)
Analist militar, despre situatia industriei de aparare a Romaniei: Este clar ca vacanta mare s-a incheiat. Apar nori negri România trebuie sa renunte la discursurile populiste si strategiile de aparare care arata frumos doar pe hârtie, sa puna în aplicare programele de înzestrare militara si sa refaca industria de aparare, aflata acum într-un stadiu nesatisfacator.   ...continuare.

(P) Inspiratie pentru cadoul perfect: Oferte irezistibile pe Notino in luna femeii!

publicat 2024-03-06 11:15:10 (ProTV)
(P) Inspiratie pentru cadoul perfect: Oferte irezistibile pe Notino in luna femeii! În câteva zile vine 8 Martie, asta înseamna ca mai ai putin timp pentru a cauta cele mai frumoase cadouri! ...continuare.

Legea europeana ii obliga pe gigantii din domeniul tehnologiei sa faca schimbari. Care sunt companiile vizate

publicat 2024-03-06 11:15:09 (Mediafax)
Legea europeana ii obliga pe gigantii din domeniul tehnologiei sa faca schimbari. Care sunt companiile vizate Optiunile fac parte din modificarile impuse de Legea privind pietele digitale, un set de reglementari ale Uniunii Europene, pe care sase companii de tehnologie clasificate drept "gatekeepers" - Amazon, Apple, Alphabet, Google, Meta, Microsoft si ByteDance, proprietarul TikTok - vor trebui sa inceapa sa le respecte pana miercuri la miezul noptii. ...continuare.

Antrenorul lui Bayern s-a accidentat la un deget in timpul discursului de la meciul cu Lazio

publicat 2024-03-06 11:15:09 (Mediafax)
Antrenorul lui Bayern s-a accidentat la un deget in timpul discursului de la meciul cu Lazio Tuchel, care va pleca de la Bayern Munchen la sfarsitul sezonului, a declarat ca a lovit o cutie din vestiar in timpul discursului sau motivational pentru jucatori inaintea meciului cu Lazio, relateaza Reuters. ...continuare.

Romania, exportator de banane, mandarine, nuci de cocos si kiwi. Trimiterile externe de fructe exotice ale Romaniei au scazut de cinci ori intr-un an

publicat 2024-03-06 11:15:07 (Libertatea)
Romania, exportator de banane, mandarine, nuci de cocos si kiwi. Trimiterile externe de fructe exotice ale Romaniei au scazut de cinci ori intr-un an Exportul de banane al tarii noastre s-a redus de la 14.989 de tone in anul 2022 la 3.322 de tone in 2023, iar valoarea acestora a scazut de la 63,9 milioane de lei la 14,9 milioane de lei, arata datele Institutului National de Statistica (INS), la solicitarea Libertatea.  Acestea sunt de fapt importuri reexportate, deoarece […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.