EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum intelegem razboiul Israel-Hamas

publicat 2024-03-07 09:15:14 (Mediafax)
Cum intelegem razboiul Israel-Hamas Intelegerea motivului pentru care Hamas a atacat Israelul, pe 7 octombrie, necesita intelegerea obiectivului fundamental al Hamasului: crearea unui stat palestinian. Grupul a inteles ca atacul ar cere o schimbare in strategia nationala de securitate a Israelului, insa, probabil, a crezut ca slabirea aliantei care se crea in jurul sau - intre statele arabe precum Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita - merita riscul. Hamasul a mai inteles si ca nu avea capacitatea militara de a infrange... ...continuare.

Retete de pui chinezesc

publicat 2024-03-07 09:15:12 (Libertatea)
Retete de pui chinezesc Mancarea chinezeasca se poate gati foarte usor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple si arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite retete de pui chinezesc. Iti recomandam cele mai gustoase si usor de pregatit retete de pui chinezesc. Arome specifice pe care le poti obtine si […] ...continuare.

Mina marina, descoperita in larg, in apropiere de Costinesti. Fortele Navale intervin pentru a o dezamorsa

publicat 2024-03-07 09:15:12 (Libertatea)
Mina marina, descoperita in larg, in apropiere de Costinesti. Fortele Navale intervin pentru a o dezamorsa Fortele Navale Romane au intervenit, joi, 7 martie, pentru neutralizarea unei mine marine aflate la aproximativ 4 km in larg de Costinesti, anunta Ministerul Apararii, intr-un comunicat. Mina a fost vazuta, miercuri, de un localnic pescar, care a sunat la 112. MApN a anuntat ca o echipa de scafandri de lupta EOD din cadrul Fortelor Navale […] ...continuare.

Cea mai varstnica persoana din lume. Are 117 ani si este activa pe retelele sociale

publicat 2024-03-07 09:15:12 (Jurnalul-National)
Cea mai varstnica persoana din lume. Are 117 ani si este activa pe retelele sociale Maria Branyas Morera a implinit 117 ani pe 5 martie si este prezenta pe retelele de socializare.  ...continuare.

O mina marina ar fi fost descoperita in Marea Neagra. Autoritatile intervin de urgenta

publicat 2024-03-07 09:15:12 (Jurnalul-National)
O mina marina ar fi fost descoperita in Marea Neagra. Autoritatile intervin de urgenta Scafandrii Fortelor Navale si un elicopter PUMA Naval intervin joi dimineata, dupa ce Garda de Coasta a semnalat prezenta unei mine marine in spatiul marin in zona Costinesti-Tuzla-23 August-Mangalia. De la inceputul razboiului din Ucraina, in Marea Neagra au fost distruse 95 de mine marine. ...continuare.

Luxemburg si Romania sunt campioane in UE la cresterea vanzarilor cu amanuntul, in ianuarie

publicat 2024-03-07 09:15:12 (Income-Magazine)
Luxemburg si Romania sunt campioane in UE la cresterea vanzarilor cu amanuntul, in ianuarie Vanzarile cu amanuntul in Uniunea Europeana si zona euro au inregistrat cresteri modeste in luna ianuarie, insa Romania se numara printre statele membre cu cea mai puternica majorare a vanzarilor, atat de la o luna la alta, cat si in ritm anual, arata datele publicate miercuri de Eurostat. Conform acestor date, vanzarile cu amanuntul au crescut cu […] ...continuare.

Propunere inedita pentru Edward Iordanescu cu privire la lotul pentru EURO 2024

publicat 2024-03-07 09:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Propunere inedita pentru Edward Iordanescu cu privire la lotul pentru EURO 2024 Florin Gardos (35 de ani), fost fundas central al Romaniei cu 14 selectii pentru prima reprezentativa, il vede pe Vlad Chiriches (34 de ani), fostul sau coechipier de la FCSB, o varianta pentru lotul Romaniei de la Campionatul European din Germania, chiar daca stoperul ros-albastrilor si-a anuntat retragerea la finalul sezonului si abia s-a refacut dupa o accidentare dura. ... ...continuare.

Cea mai mare dependenta a Marinei Voica. Nu a scapat de acest viciu nici la varsta de 87 de ani

publicat 2024-03-07 09:15:08 (Click)
Cea mai mare dependenta a Marinei Voica. Nu a scapat de acest viciu nici la varsta de 87 de ani Marina Voica, una dintre cele mai iubite voci romanesti, continua sa surprinda publicul de acasa cu noi marturisiri pe care le face despre viata si obiceiurile sale. La varsta de 87 de ani, aceasta recunoaste ca are o dependenta de care nu a putut scapa toata viata. ...continuare.

Motorina si benzina s-au ieftinit usor. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 7 martie 2024

publicat 2024-03-07 09:15:06 (Antena3)
Motorina si benzina s-au ieftinit usor. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 7 martie 2024 Pretul carburantilor in Romania, 7 martie 2024. Motorina si benzina s-au ieftinit usor joi, dupa cresterile de pret de zilele trecute. ...continuare.

Jandarmii au controlat telefoanele unui barbat, care pusese trei copii sa fure dintr-un supermarket din Baia Mare, si l-au retinut pe loc

publicat 2024-03-07 09:15:06 (Antena3)
Jandarmii au controlat telefoanele unui barbat, care pusese trei copii sa fure dintr-un supermarket din Baia Mare, si l-au retinut pe loc Jandarmii din Baia Mare au ramas fara cuvinte, dupa ce au controlat telefoanele unui barbat prins dupa ce a pus trei copii sa fure dintr-un supermarket din oras. Barbatul a recunoscut ca are o relatie cu copiii si a fost retinut pe loc. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.