EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Florin Calinescu, primele declaratii dupa ce taverna "La Calinescu" a fost inchisa: "Daca au gasit mizerie, foarte bine, sa o inchida"

publicat 2024-01-21 11:30:12 (Libertatea)
Florin Calinescu, primele declaratii dupa ce taverna La Calinescu a fost inchisa: Daca au gasit mizerie, foarte bine, sa o inchida Florin Calinescu a deschis in urma cu 20 de ani taverna „La Calinescu”, din parcul Tineretului din Bucuresti, restaurant care de curand a fost inchis de ANPC. Pentru bugetul.ro, el a reactionat si a explicat ca nu mai e implicat in aceasta afacere de peste 15 ani. Dincolo de cariera lui in televiziune, atat ca […] ...continuare.

Doua nave ale Marinei Regale britanice s-au ciocnit in largul coastelor Bahrainului

publicat 2024-01-21 11:30:12 (Jurnalul-National)
Doua nave ale Marinei Regale britanice s-au ciocnit in largul coastelor Bahrainului O ancheta este in curs de desfasurare dupa ce doua nave de razboi britanice s-au ciocnit in largul coastelor Bahrainului, anunta Royal Navy, citat de BBC. ...continuare.

Zile de foc pentru salvamontisti: Peste 100 de persoane au fost salvate de pe munte

publicat 2024-01-21 11:30:12 (Jurnalul-National)
Zile de foc pentru salvamontisti: Peste 100 de persoane au fost salvate de pe munte 105 persoane aflate in situatii de risc in zonele montane au fost salvate sambata de salvamontistii din intreaga tara. Dintre acestea, 44 au fost transportate la spital. ...continuare.

Sefa BCE Christine Lagarde pledeaza pentru o Europa mai puternica, care sa fie pregatita pentru o posibila revenire a lui Donald Trump la Casa Alba

publicat 2024-01-21 11:30:12 (Income-Magazine)
Sefa BCE Christine Lagarde pledeaza pentru o Europa mai puternica, care sa fie pregatita pentru o posibila revenire a lui Donald Trump la Casa Alba Presedinta Bancii Centrale Europene (BCE), Christine Lagarde, a declarat vineri ca Europa trebuie sa fie "puternica acasa" si sa treaca la ofensiva, in fata unei posibile reveniri a lui Donald Trump la Casa Alba, transmite CNBC. "Cea mai buna aparare, daca asa vrem sa privim lucrurile, este atacul", a spus Lagarde la Forumul Economic Mondial […] ...continuare.

Decizia lui Kopic, criticata in direct: "Credeam ca are experienta si nu face astfel de greseli"

publicat 2024-01-21 11:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Decizia lui Kopic, criticata in direct: Credeam ca are experienta si nu face astfel de greseli Cristi Pulhac si Basarab Panduru au avut un discurs dur la adresa lui Zeljko Kopic, dupa Petrolul - Dinamo 1-0. Fostul fundas al "cainilor" a criticat decizia lui Kopic, care in minutul 73, la 0-0, a decis sa mizeze pe tanarul Alexandru Irimia (17 ani), pe care l-a bagat in locul lui Christian Ilic. Decizia lui Zeljko Kopic, criticata de Cristi Pulhac si Basarab Panduru "Asta e momentul potrivit sa dai sansa jucatorului tanar? Nu mi se pare un moment bun. ... ...continuare.

Mike Maignan, victima rasismului: "Mi-au strigat «maimuta». Nu mai ajuta sa vorbesti cu ignorantii. Trebuie pedepsiti!"

publicat 2024-01-21 11:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mike Maignan, victima rasismului: Mi-au strigat «maimuta». Nu mai ajuta sa vorbesti cu ignorantii. Trebuie pedepsiti! Mike Maignan, 28 de ani, a refuzat sa mai joace in fata atacurilor rasiste ale ultrasilor lui Udinese. Dupa cinci minute de suspendare, meciul a fost reluat si Milan a invins-o pe Udinese, 3-2 pe "Dacia Arena".Victoria cu numarul 100 a lui Stefano Pioli la Milan, 3-2 cu Udinese, nu i-a adus bucurie. Meciul jucat pe "Dacia Arena" a fost suspendat in prima repriza din cauza atacurilor rasiste impotriva lui Mike Maignan, portarul rossonerilor. ... ...continuare.

Cum suna limba romana pentru strainii care nu o cunosc. Cu ce o aseamana cel mai mult. "Este foarte grea"

publicat 2024-01-21 11:30:07 (Click)
Cum suna limba romana pentru strainii care nu o cunosc. Cu ce o aseamana cel mai mult. Este foarte grea Oamenii care sunt familiarizati cu celelalte limbi latine cred automat ca limba romana suna foarte asemanator cu una dintre ele. Acesta este motivul ...continuare.

Inca 4 concurenti se alatura "Survivor All Stars"! Au fost extrem de indragiti si lupta din nou pentru premiul cel mare

publicat 2024-01-21 11:30:07 (Click)
Inca 4 concurenti se alatura Survivor All Stars! Au fost extrem de indragiti si lupta din nou pentru premiul cel mare Noi concurenti se alatura echipelor de Faimosi si Razboinici la "Survivor Romania All Stars" 2024! A avut loc deja prima eliminare din competitia pentru premiul cel mare, iar televiziunea a anuntat intr-un scurt preview al episodului urmator ca patru noi participanti vor intra pe traseele din Republ ...continuare.

Luminita Anghel si fiul adoptiv, David Puscas, nu isi vorbesc: "Ma are la block peste tot!

publicat 2024-01-21 11:30:07 (Click)
Luminita Anghel si fiul adoptiv, David Puscas, nu isi vorbesc: Ma are la block peste tot! David Puscas (29 de ani) a fost infiat de Luminita Anghel (55 de ani) de la varsta de doi anisori, atunci cand era casatorita cu Marcel Puscas. ...continuare.

S-a oprit cu masina in panoul publicitar din sensul giratoriu. Patru raniti, printre care si un copil de opt ani FOTO

publicat 2024-01-21 11:30:05 (Adevarul)
S-a oprit cu masina in panoul publicitar din sensul giratoriu. Patru raniti, printre care si un copil de opt ani FOTO Printre victimele unui accident petrecut sambata seara, pe Calea Sagului se afla si o fata de opt ani, care a fost dusa la spital pentru ingrijiri medicale. Accidentul a avut loc dupa ce soferul a pierdut controlul masinii ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.