EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Decizie CSM: Cristi Danilet se poate pensiona

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Decizie CSM: Cristi Danilet se poate pensiona Decizii importante luate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM): Sectia pentru judecatori a fost de acord cu eliberarea din functie prin pensionare a judecatorului Cristi Danilet. O decizie similara cu cea pronuntata in cazul lui Cristi Danilet a fost luata si in privinta unor judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. „Sectia pentru […]The post Decizie CSM: Cristi Danilet se poate pensiona appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incalzirea globala, o manipulare in care banul dicteaza si omul nu mai conteaza

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Incalzirea globala, o manipulare in care banul dicteaza si omul nu mai conteaza Iesita din socul pandemiei de Covid-19 care a produs un dezastru economic global, omenirea este pusa din nou in fata unei alte provocari existentiale: incalzirea globala. Nu este zi lasata de la Dumnezeu sa nu aud de "un nou record istoric de temperatura", ori de "amenintare climatica care va provoca extinctia in masa". Ca orice […]The post Incalzirea globala, o manipulare in care banul dicteaza si omul nu mai conteaza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ancheta in cazul Lloyd Austin, seful Pentagonului, care a ascuns ca este internat

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Ancheta in cazul Lloyd Austin, seful Pentagonului, care a ascuns ca este internat Congresul american a lansat o ancheta in cazul Lloyd Austin, seful Pentagonului, care s-a operat de cancer de prostata. Timp de cateva zile nimeni nu a stiut, inclusiv presedintele american Joe Biden, ca Austin a fost internat, ceea ce a starnit o reactie politica majora. Presedintele american Joe Biden nu a stiut pana marti ca […]The post Ancheta in cazul Lloyd Austin, seful Pentagonului, care a ascuns ca este internat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noile criterii ce trebuie respectate pentru autorizarea infiintarii unei farmacii

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Noile criterii ce trebuie respectate pentru autorizarea infiintarii unei farmacii Infiintarea unei farmacii comunitare se autorizeaza cu respectarea criteriilor demografic si geografic, potrivit proiectului de ordonanta al Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006, aflat in transparenta decizionala. De exemplu, pentru a obtine autorizarea de functionare,  intre farmacii trebuie sa existe o distanta de cel putin 250 de metri, in mediul urban, si de […]The post Noile criterii ce trebuie respectate pentru autorizarea infiintarii unei farmacii... ...continuare.

Reduceri drastice de personal la Compania X, detinuta de Elon Musk

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Reduceri drastice de personal la Compania X, detinuta de Elon Musk Peste 1.200 de angajati ai Companiei X detinute de Elon Musk, au fost concediati la nivel mondial. Decizia lui Elon Musk a vizat echipele responsabile de combaterea continutului abuziv online, potrivit datelor publicate de autoritatea de reglementare a internetului din Australia. "Cea mai proasta situatie posibila” pentru distribuirea de continut daunator, considera  Autoritatea de reglementare, […]The post Reduceri drastice de personal la Compania X, detinuta de Elon Musk... ...continuare.

Lista finala pentru proiectele finantate prin PNRR pentru colectarea deseurilor

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Lista finala pentru proiectele finantate prin PNRR pentru colectarea deseurilor Programul prin care unitatile administrativ teritoriale pot atrage foarte destept 1,2 miliarde de euro prin PNRR pentru construirea de centre de colectare cu aport voluntar a fost bine primit de catre autoritatile locale. Au fost inregistrate 552 de proiecte din partea unitatilor administrativ teritoriale pentru accesarea de fonduri prin PNRR pentru constructia de centre de […]The post Lista finala pentru proiectele finantate prin PNRR pentru colectarea deseurilor appeared first on... ...continuare.

Interdictie pentru mai multi oficiali si jurnalisti din Republica Moldova de a intra in Rusia

publicat 2024-01-11 10:30:13 (Puterea)
Interdictie pentru mai multi oficiali si jurnalisti din Republica Moldova de a intra in Rusia Mai multi oficiali si jurnalisti moldoveni au primit interdictie de a intra in Rusia, dupa ce MAE rus l-a convocat pe ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, denuntand "manifestari agresive impotriva Rusiei". Pe langa interdictie, Moscova a pus in vedere Chisinaului ca este "ingrijorata" si ar considera "inacceptabil" daca Republica Moldova va lua decizia de a […]The post Interdictie pentru mai multi oficiali si jurnalisti din Republica Moldova de a intra in Rusia appeared first on... ...continuare.

Fostul selectioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson, are cancer in faza terminala. Mai are 1 an de trait "in cel mai bun caz"

publicat 2024-01-11 10:30:12 (ProTV)
Fostul selectioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson, are cancer in faza terminala. Mai are 1 an de trait in cel mai bun caz Fostul selectioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson, a dezvaluit ca sufera de cancer în faza terminala.Eriksson, în vârsta de 75 de ani, a declarat la un post de radio suedez ca mai are "în cel mai bun caz un an de trait", informeaza skynews.com. ...continuare.

Ce pedeapsa a primit un vrancean care a violat o batrana de 90 de ani oarba si imobilizata la pat

publicat 2024-01-11 10:30:12 (ProTV)
Ce pedeapsa a primit un vrancean care a violat o batrana de 90 de ani oarba si imobilizata la pat Un barbat a fost condamnat definitiv la 6 ani si 6 luni de închisoare dupa ce a violat o nonagenara oarba si imobilizata la pat. Initial, Judecatoria Focsani îl condamnase la 4 ani si 3 luni de închisoare. ...continuare.

ONU: Consiliul de Securitate cere incetarea atacurilor houthi in Marea Rosie

publicat 2024-01-11 10:30:12 (ProTV)
ONU: Consiliul de Securitate cere incetarea atacurilor houthi in Marea Rosie Consiliul de Securitate al ONU a adoptat miercuri o rezolutie care cheama la încetarea atacurilor rebelilor houthi din Yemen, sustinuti de Iran, asupra navelor comerciale în Marea Rosie, transmite dpa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.