EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum se lauda Sarah, fata Anamariei Prodan, pe Instagram: "Cea mai buna fosta din lume"

publicat 2024-01-13 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Cum se lauda Sarah, fata Anamariei Prodan, pe Instagram: Cea mai buna fosta din lume Sarah Dumitrescu, fiica din prima casatorie a Anamariei Prodan, a avut o aparitie spectaculoasa.Revenita in tara dupa mai multi ani petrecuti in Statele Unite ale Americii, Sarah este legitimata acum la echipa de baschet a celor de la Sepsi-Sic. Iar cand nu e pe terenul de baschet, tanara de 23 de ani impresioneaza pe Instagram. ... ...continuare.

Mass-media: 'Companiile aeriene americane anuleaza peste 2.000 de zboruri'

publicat 2024-01-13 11:45:03 (Bursa)
Mass-media: 'Companiile aeriene americane anuleaza peste 2.000 de zboruri' Companiile aeriene din Statele Unite au anulat vineri peste 2.000 de zboruri, dupa ce o furtuna masiva de iarna a intrerupt curentul si a afectat afacerile din 12 state inaintea unei probabile ingheturi brutale in weekend. ...continuare.

Cutremur in Romania, in urma cu scurt timp. Seismul a fost resimtit in mai multe orase din tara

publicat 2024-01-13 11:45:03 (Antena3)
Cutremur in Romania, in urma cu scurt timp. Seismul a fost resimtit in mai multe orase din tara Cutremur in Romania, astazi, 13 ianuarie 2024. Seismul s-a produs la ora 11:08:28. ...continuare.

Austria respinge in continuare varianta aderarii Romaniei la Schengen cu frontierele terestre "O includere completa in acest stadiu ar fi gresita"

publicat 2024-01-13 11:45:02 (Adevarul)
Austria respinge in continuare varianta aderarii Romaniei la Schengen cu frontierele terestre O includere completa in acest stadiu ar fi gresita Controalele la frontiera terestra sunt inca necesare, a declarat ministrul austriac de interne, Gerhard Karner, subliniind ca vrea sa mentina dreptul de veto impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen, dar ca nu impune conditii concrete celor doua tari. ...continuare.

Florin Manea, atacuri pe banda rulanta. Edi Iordanescu si Bratu nu l-au ajutat cu nimic pe Dragusin

publicat 2024-01-13 11:45:02 (Adevarul)
Florin Manea, atacuri pe banda rulanta. Edi Iordanescu si Bratu nu l-au ajutat cu nimic pe Dragusin Impresarul care a realizat cel mai mare transfer din istoria fotbalului romanesc e pus pe harta. ...continuare.

Cel mai lung pod martitim din India, inaugurat de premierul Narendra Modi 

publicat 2024-01-13 11:30:10 (Libertatea)
Cel mai lung pod martitim din India, inaugurat de premierul Narendra Modi  Denumit oficial Shri Atal Bihari Vajpayee Trans Harbour Link, cel mai lung pod maritim din India se intinde pe o lungime totala de 21,8 kilometri, cu 16,5 kilometri peste Marea Arabiei si 5,3 kilometri pe uscat, informeaza Business Today. Numit dupa fostul premier al tarii Atal Bihari Vajpayee, podul a fost inaugurat, vineri, de actualul […] ...continuare.

Un oficial guvernamental din Italia, pus sub acuzare pentru furtul unui tablou

publicat 2024-01-13 11:30:10 (Libertatea)
Un oficial guvernamental din Italia, pus sub acuzare pentru furtul unui tablou Vittorio Sgarbi, secretar de stat pentru Cultura si un critic de arta si personalitate TV din Italia, al carui mandat include protejarea patrimoniului cultural al tarii, este investigat penal pentru detinerea unui tablou din secolul al XVII-lea, despre care politia a declarat vineri ca a fost furat, relateaza Reuters. Tabloul a disparut dintr-un castel din […] ...continuare.

Reguli si beneficii privind pensia de urmas: Cat timp trebuie sa fi fost casatorit pentru a primi acest ajutor financiar

publicat 2024-01-13 11:30:09 (Jurnalul-National)
Reguli si beneficii privind pensia de urmas: Cat timp trebuie sa fi fost casatorit pentru a primi acest ajutor financiar In lumina prevederilor Legii Pensiilor, beneficiile si drepturile acordate sotilor supravietuitori in caz de deces al partenerului de casatorie sunt clar reglementate. Pensiile de urmas, acordate copiilor si sotului supravietuitor, depind de diversi factori, inclusiv durata casatoriei. ...continuare.

Eva Maruta le-a dat "lovitura fatala" Andrei si lui Catalin Maruta: "La 14 ani ma mut de acasa". Cum au reactionat cei doi

publicat 2024-01-13 11:30:04 (Click)
Eva Maruta le-a dat lovitura fatala Andrei si lui Catalin Maruta: La 14 ani ma mut de acasa. Cum au reactionat cei doi Eva Maruta a intrat inca de mic copil in atentia publicului prin prisma carismei sale. Fiind expusa de la nastere in lumina reflectoarelor prin prisma meseriei parintilor ei, copila a ajuns rapid la inimile oamenilor. Eva isi uimeste mereu parintii cu cele mai trasnite idei si replici, iar una dintr ...continuare.

Daniel Buda, europarlamentar, sfat pentru agricultorii romani: "Accesati banii europeni!"

publicat 2024-01-13 11:30:03 (Antena3)
Daniel Buda, europarlamentar, sfat pentru agricultorii romani: Accesati banii europeni! Daniel Buda, vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura din Parlamentul European, a vorbit in emisiunea Be EU cu Sabina Iosub despre produsele protejate la nivel european. "Nu este absolut deloc complicat sa se obtina astfel de masuri de protejare", a spus politicianul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.