EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unde l-a gasit Kopic? Dinamo a anuntat al treilea transfer al iernii

publicat 2024-01-17 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Unde l-a gasit Kopic? Dinamo a anuntat al treilea transfer al iernii Dinamo a bifat un nou transfer. "Cainii" l-au prezentat moldoveanul Petru Neagu (24 de ani), care poate evolua ca extrema stanga sau ca atacant central.Formatia alb-rosie a anuntat azi al treilea transfer al iernii. Dupa ce i-a adus pe Darko Velkovski (fundas central, 28 de ani) si  Domagoj Pavcic (mijlocas central, 29 de ani), Dinamo a transferat si un jucator pentru zona ofensiva. ... ...continuare.

Scandal imens la despartirea lui Jose Mourinho de Roma. Insulte intre portughez si patronul clubului la ultima sedinta!

publicat 2024-01-17 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Scandal imens la despartirea lui Jose Mourinho de Roma. Insulte intre portughez si patronul clubului la ultima sedinta! Jose Mourinho, 61 de ani, a fost concediat marti de proprietarul american Dan Friedkin. Dupa ce a fost anuntat, antrenorul portughez si miliardarul au schimbat cuvinte grele.Nu a fost un cadou prea frumos pentru Jose Mourinho in luna in care isi aniverseaza ziua de nastere. Pe 26 ianuarie, faimosul antrenor portughez implineste 61 de ani. ... ...continuare.

Eric Bicfalvi a semnat » Unde isi va incheia cariera fostul jucator de la FCSB si Dinamo

publicat 2024-01-17 12:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Eric Bicfalvi a semnat » Unde isi va incheia cariera fostul jucator de la FCSB si Dinamo Eric Bicfalvi (35 de ani) a semnat si isi va incheia cariera la clubul pentru care evolueaza din 2017.Ural l-a convins pe atacantul roman sa-si prelungeasca intelegerea si a anuntat, prin vocea presedintelui, faptul ca Bicfalvi isi va incheia cariera la formatia din Rusia.Eric Bicfalvi joaca la Ural din 2016Jucatorul roman este foarte apreciat la Ural si va ramane in cadrul clubului si dupa ce va agata ghetele in cui. ... ...continuare.

Artist international de top, atac dur la adresa celor care o critica pe Eva Maruta: "Va mira nepotismul? Lautarii si manelistii sunt din tata in fiu"

publicat 2024-01-17 12:45:04 (Click)
Artist international de top, atac dur la adresa celor care o critica pe Eva Maruta: Va mira nepotismul? Lautarii si manelistii sunt din tata in fiu In ultimele zile, o controversa a izbucnit in mediul media romanesc in legatura cu filmul in care joaca Eva Maruta in rol principal, fiica lui Catalin Maruta si a Andrei, "Tati part-time". ...continuare.

Alexia Eram a ajuns la spital din cauza Andreei Esca. Ce a patit iubita lui Mario Fresh: "S-a facut toata galbena"

publicat 2024-01-17 12:45:04 (Click)
Alexia Eram a ajuns la spital din cauza Andreei Esca. Ce a patit iubita lui Mario Fresh: S-a facut toata galbena Alexia Eram a povestit cum a ajuns la spital cu pielea toata portocalie, in copilarie. ...continuare.

Florin Marin, facut "rege" de actualul iubit! Cu ce se ocupa, la 4 ani de la moartea lui Philip Clements

publicat 2024-01-17 12:45:04 (Click)
Florin Marin, facut rege de actualul iubit! Cu ce se ocupa, la 4 ani de la moartea lui Philip Clements Florin Marin (30 de ani), cunoscut drept Florinel de la Visina, si-a dat reset la inima dupa decesul de acum patru ani a clericului Philip Clements, barbat cu care a fost casatorit. ...continuare.

Cine este Mirra Andreeva, jucatoarea care "face legea" la Australian Open

publicat 2024-01-17 12:45:04 (Click)
Cine este Mirra Andreeva, jucatoarea care face legea la Australian Open Mirra Andreeva este revalatia primului Grand Slam din 2024. ...continuare.

Un barbat a baut o ceasca de cafea fierbinte in doar 3.12 secunde si a intrat in Cartea Recordurilor

publicat 2024-01-17 12:45:03 (Antena3)
Un barbat a baut o ceasca de cafea fierbinte in doar 3.12 secunde si a intrat in Cartea Recordurilor Un barbat din Germania a reusit sa stabileasca un nou Record Mondial Guinness. Acesta a baut o ceasca de cafea fierbinte in doar 3.12 secunde. ...continuare.

Doi tineri s-au izbit cu BMW-ul de gardurile a doua case, s-au rasturnat si apoi au ascuns masina intr-o curte la intamplare, in Neamt

publicat 2024-01-17 12:45:03 (Antena3)
Doi tineri s-au izbit cu BMW-ul de gardurile a doua case, s-au rasturnat si apoi au ascuns masina intr-o curte la intamplare, in Neamt Doi tineri au fost raniti dupa ce s-au izbit cu masina de gardurile a doua case, care s-a rasturnat in afara soselei, potrivit IPJ Neamt. Dupa accident, cei doi au ascuns autovehiculul lovit intr-o curte, fara sa ceara voie proprietarului casei. ...continuare.

"Dating in Barcelona", nominalizat pentru cea mai buna comedie a anului 2023. Serialul se vede din februarie in AntenaPLa

publicat 2024-01-17 12:45:03 (Antena-1)
Dating in Barcelona, nominalizat pentru cea mai buna comedie a anului 2023. Serialul se vede din februarie in AntenaPLa "Dating in Barcelona" navigheaza cu pricepere prin lumea intalnirilor romantice ale zilelor noastre. Nominalizat la categoria "cel mai bun serial de comedie" din cadrul premiilor Rose d'Or, produsul debuteaza in luna februarie in AntenaPLa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.