EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Tensiuni intre fermieri! "Liderul cu cusma de oaie", tot mai contestat

publicat 2024-01-17 22:00:12 (Puterea)
Tensiuni intre fermieri! Liderul cu cusma de oaie, tot mai contestat Unii fermieri incep sa se dezica de liderul Danut Andrus, politicianul botosenean care isi face un partid. Danut Andrus, barbatul care poarta cusma de oaie si care se afla in fruntea unui grup de protestatari fermieri, este tot mai criticat si dezaprobat de colegii sai. Unul dintre fermieri exprima nemultumirea fata de numarul exagerat de […]The post Tensiuni intre fermieri! "Liderul cu cusma de oaie", tot mai contestat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Copilul lui Paris Hilton a implinit un an. Ce mesaj emotionant i-a transmis vedeta

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Copilul lui Paris Hilton a implinit un an. Ce mesaj emotionant i-a transmis vedeta Phoenix, baietelul lui Paris Hilton, a împlinit un an. Vedeta i-a transmis un mesaj care i-a emotionat pe internauti. ...continuare.

Crima din Bucuresti care a provocat oroare judecatorilor. "Metode inumane si inutile de chinuire, ferocitate si sadism"

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Crima din Bucuresti care a provocat oroare judecatorilor. Metode inumane si inutile de chinuire, ferocitate si sadism Tribunalul Bucuresti l-a condamnat la 22 de ani si 6 luni de închisoare pe un barbat care si-a ucis fosta iubita, o asistenta medicala, într-un exces de gelozie si furie.   ...continuare.

Procurorii moldoveni au perchezitionat mai multe imobile de lux din Franta ale lui Plahotniuc. Ce au descoperit

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Procurorii moldoveni au perchezitionat mai multe imobile de lux din Franta ale lui Plahotniuc. Ce au descoperit Procurorii moldoveni au perchezitionat mai multe imobile de lux din Franta ale miliardarului fugar Vladimir Plahotniuc, de unde au confiscat sume importante de bani si documente. ...continuare.

Incendiu la o cabana din Cluj. O femeie cu arsuri pe aproximativ 40% din corp primeste ingrjiri medicale

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Incendiu la o cabana din Cluj. O femeie cu arsuri pe aproximativ 40% din corp primeste ingrjiri medicale Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la o cabana cu structura de lemn din comuna Marisel, judetul Cluj, pompierii intervenind pentru a stinge flacarile care s-ar putea extinde la un imobil din apropiere. ...continuare.

Rusia recunoaste ca va fi mereu in razboi cu Ucraina, "si peste 50 de ani": Ucrainenii trebuie sa accepte Rusia sau sa moara

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Rusia recunoaste ca va fi mereu in razboi cu Ucraina, si peste 50 de ani: Ucrainenii trebuie sa accepte Rusia sau sa moara Vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, recunoaste ca Rusia va fi mereu în razboi cu Ucraina, iar un motiv pentru un atac va fi gasit si peste 10 sau 50 de ani.   ...continuare.

Incendiul de la Ferma Dacilor. Primarul comunei Gura Vadului si fostul primar al localitatii, plasati sub control judiciar

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Incendiul de la Ferma Dacilor. Primarul comunei Gura Vadului si fostul primar al localitatii, plasati sub control judiciar Procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Prahova au emis ordonante de plasare sub control judiciar pe numele primarului comunei Gura Vadului, Marius Nicolae Sora, si pe numele fostului primar Constantin Lungu, inculpati în dosarul ”Ferma Dacilor”. ...continuare.

Horoscop 18 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zi cu castiguri banesti pentru zodii

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Horoscop 18 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zi cu castiguri banesti pentru zodii Horoscop 18 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. Câstiguri azi. O sa recuperam bani, bunuri, onoare sifonata si o sa ne fixam si mai bine obiectivele pe acest an. ...continuare.

Armata israeliana: "Probabilitate mai mare de razboi in nordul Israelului in lunile urmatoare"

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Armata israeliana: Probabilitate mai mare de razboi in nordul Israelului in lunile urmatoare Probabilitatea unui razboi în nordul Israelului, la granita cu Libanul "în urmatoarele luni" este acum "mult mai mare decât era în trecut", a declarat miercuri seful Statului Major al armatei israeliene, Herzi Halevi, relateaza AFP. ...continuare.

Cod Rosu de zapada si ploaie in Luxembourg. Avertismentul emis de MAE

publicat 2024-01-17 22:00:11 (ProTV)
Cod Rosu de zapada si ploaie in Luxembourg. Avertismentul emis de MAE Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii români care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca în Marele Ducat al Luxemburgului ca autoritatile au emis cod rosu de zapada si de polei pe întreg teritoriul acestui stat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.