EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cand vor avea elevii urmatoarea zi libera. Calendarul vacantelor scolare in 2024

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Cand vor avea elevii urmatoarea zi libera. Calendarul vacantelor scolare in 2024 Elevii vor avea o zi libera la mijlocul saptamanii viitoare. Mai exact miercuri, pe 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta este in luna februarie, insa difera de la un judet la altul. ...continuare.

Ministrul apararii german avertizeaza ca razboiul din Ucraina s-ar putea extinde

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Ministrul apararii german avertizeaza ca razboiul din Ucraina s-ar putea extinde Ministrul apararii german Boris Pistorius a avertizat ca razboiul dintre Rusia si Ucraina s-ar putea extinde in tarile din vecinatate, transmite vineri DPA. ...continuare.

Ninsoare si depunere de strat de zapada de pana la 10 cm in Bucuresti, vineri si sambata. Vremea se raceste accentuat

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Ninsoare si depunere de strat de zapada de pana la 10 cm in Bucuresti, vineri si sambata. Vremea se raceste accentuat Precipitatiile sub forma de ninsoare vor fi prezente in Bucuresti, incepand din noaptea de vineri spre sambata, iar valorile termice maxime vor scadea cu 11 grade de la o zi la alta, reiese din prognoza de specialitate publicata, vineri, de ANM. ...continuare.

ALERTA METEO. Ploi, ninsori moderate si vant intens in majoritatea regiunilor, pana sambata dupa-amiaza

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
ALERTA METEO. Ploi, ninsori moderate si vant intens in majoritatea regiunilor, pana sambata dupa-amiaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o noua informare de precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila pana sambata dupa-amiaza in majoritatea regiunilor. ...continuare.

Un elev de la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" s-a spanzurat in toaleta. El suferise o deceptie sentimentala

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Un elev de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny s-a spanzurat in toaleta. El suferise o deceptie sentimentala Inspectoratul Scolar Judetean Bacau anunta ca vineri dimineata, un elev de la Liceul Tehnolog Anghel Saligny s-a spanzurat in toaleta. ...continuare.

Ministerul Agriculturii a dispus anchetarea afacerii cu stuf din Delta in care ar fi implicata familia lui Paul Stanescu

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Ministerul Agriculturii a dispus anchetarea afacerii cu stuf din Delta in care ar fi implicata familia lui Paul Stanescu MADR a anuntat vineri ca a dispus anchetarea afacerii cu stuf din Delta in care ar fi implicata familia lui Paul Stanescu, dupa ce situatia ar fi intrat in vizorul Parchetului European. ...continuare.

Director ANPC: Lantul Mega Image este unul al contrastelor - cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase / Este deja prea mult / Unor magazine le vom stige lumina! – FOTO

publicat 2024-01-19 11:00:10 (Money.ro)
Director ANPC: Lantul Mega Image este unul al contrastelor - cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase / Este deja prea mult / Unor magazine le vom stige lumina! – FOTO "Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsa de respect fata de dumneavoastra si ANPC, trebuie sa se incheie! Lantul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase, tot amana aducerea tuturor la nivelul pe care il meritati", a scris, vineri, pe Facebook, Horia Constantinescu, adaugand mai multe fotografii in care arata starea de degradare a unor incaperi, dar si produse expirate si tinute la temperaturi neconforme. Constantinescu... ...continuare.

Un nou ciclon polar loveste Romania. Anuntul meteorologilor

publicat 2024-01-19 11:00:10 (Money.ro)
Un nou ciclon polar loveste Romania. Anuntul meteorologilor Meteorologii au prelungit, vineri, informarea de precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului si anunta ca, pana sambata dupa-amiaza, cantitatile de apa care se pot inregistrat ajunga pana la 20 de litri pe metru patrat. In mai multe zone se va depune strat de zapada. Potricvit ANM, pana sambata, la ora 17.00, vor fi precipitatii […] ...continuare.

Ce spune Vasile Banescu despre casatoriile homosexuale. Biserica Ortodoxa nu le da nicio sansa

publicat 2024-01-19 11:00:10 (Money.ro)
Ce spune Vasile Banescu despre casatoriile homosexuale. Biserica Ortodoxa nu le da nicio sansa Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit, joi seara, despre modul in care Biserica priveste relatiile intime si despre homosexualitate. "Bineinteles ca sexul nu e pacat", a afirmat oficialul Bisericii. "In legatura cu mult-discutata oferire a binecuvantarii pentru cuplurile homosexuale. Este un gest personal, pe care Papa si l-a asumat. E adevarat […] ...continuare.

Ministrul Agriculturii a cerut controale la acordarea subventiilor pentru recoltarea stufului

publicat 2024-01-19 11:00:10 (Mediafax)
Ministrul Agriculturii a cerut controale la acordarea subventiilor pentru recoltarea stufului "Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Florin Barbu, a dispus o ancheta a Corpului de control in vederea verificarii legalitatii acordarii subventiilor pentru paludicultura, avand in vedere informatiile aparute in spatiul public referitoare la modalitatea de acordare a acestui nou tip de subventii", a transmis vineri Ministerul Agriculurii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.