EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aryna Sabalenka se confirma regina la Melbourne. Finala fara istoric

publicat 2024-01-27 16:15:13 (Mediafax)
Aryna Sabalenka se confirma regina la Melbourne. Finala fara istoric Aryna Sabalenka a castigat al doilea titlu de Mare Slam din cariera si a facut-o, din nou, la Melbourne, la fel ca si in 2023. ...continuare.

Un tanar a fost retinut dupa ce a furat un microbuz in Gura Humorului si l-a vandut cu 800 de lei

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Libertatea)
Un tanar a fost retinut dupa ce a furat un microbuz in Gura Humorului si l-a vandut cu 800 de lei Un tanar de 23 de ani din comuna Marginea, judetul Suceava, a fost retinut, vineri, 26 ianuarie, de politisti, dupa ce, in noiembrie 2023 a furat un microbuz lasat cu portierele deschise si cu cheia in contact, pe care, ulterior, l-a vandut pentru suma de 800 de lei, informeaza News Bucovina.  Furtul a avut loc […] ...continuare.

"K-2", detasamentul de femei din armata ucraineana care i-a speriat pe rusi: "O lunetista care s-a inrolat pentru a castiga bani de nunta a ucis 17 dintre baietii nostri"

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Libertatea)
K-2, detasamentul de femei din armata ucraineana care i-a speriat pe rusi: O lunetista care s-a inrolat pentru a castiga bani de nunta a ucis 17 dintre baietii nostri O companie formata exclusiv din femei, operatoare de drone si lunetiste, a aparut pe pozitiile armatei ucrainene, a declarat, pentru agentia rusa de stat RIA Novosti, un soldat al fortelor speciale „Ahmat” cu indicativul Hades, informeaza Moskovski Komsomolet. Unitatea de femei apartine brigazii 54 a Fortelor Armate ucrainene, se numeste K-2 si este formata din […] ...continuare.

Vladimir Putin: Elita tarii este formata din aparatorii sai, nu din "ciudatii care vin goi la petreceri sa isi arate posteriorul"

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Libertatea)
Vladimir Putin: Elita tarii este formata din aparatorii sai, nu din ciudatii care vin goi la petreceri sa isi arate posteriorul In cadrul unei intalniri privind dezvoltarea socioeconomica a aglomeratiei din Sankt Petersburg, difuzata pe postul de televiziune Rossia 24, presedintele Vladimir Putin a spus ca elita „adevarata” ar trebui sa fie „participanti la o operatiune militara speciala”, si nu din „ciudatii” care „isi expun organele genitale sau isi arata fundul” la petreceri, relateaza agentiile ruse […] ...continuare.

Detalii nestiute din viata Nataliei Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut. "Incremenesc si incep sa urlu"

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Libertatea)
Detalii nestiute din viata Nataliei Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut. Incremenesc si incep sa urlu Natalia Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut in varsta de 34 de ani, a avut numeroase proiecte in televiziune, fiind una dintre cele mai sexy aparitii de pe micul ecran. Dupa 10 ani de experienta in acest domeniu, prezentatoarea Tv scoate la iveala amanunte mai putin stiute din viata ei. Vedeta se lupta cu frica […] ...continuare.

Paul Stanescu: "Cine va castiga toate cele patru randuri de alegeri, va conduce Romania zece ani"

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Libertatea)
Paul Stanescu: Cine va castiga toate cele patru randuri de alegeri, va conduce Romania zece ani Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat sambata, la Satu Mare, ca formatiunea care va castiga toate cele patru randuri de alegeri din acest an va conduce Romania timp de un deceniu. El a mai sublinat ca social-democratii nu au „absolut nicio scuza” pentru a nu castiga toate rundele de alegeri, potrivit News.ro. „Eu […] ...continuare.

Prima reactie a premierului Ciolacu in cazul procesului intentat Romaniei de compania Pfizer

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Jurnalul-National)
Prima reactie a premierului Ciolacu in cazul procesului intentat Romaniei de compania Pfizer Premierul Marcel Ciolacu a vorbit pentru prima oara despre procesul intentat Romaniei de compania Pfizer in legatura cu dozele de vaccin in valoare de peste jumatate de miliard de euro. ...continuare.

Accident in Valcea. O victima a fost preluata de elicopterul SMURD

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Jurnalul-National)
Accident in Valcea. O victima a fost preluata de elicopterul SMURD Pompierii militari valceni au intervenit, sambata, la un accident in care au fost implicati un autoturism si un pieton, care era inconstient. Victima a fost transportata de elicopterul SMURD la UPU Craiova. ...continuare.

Mesajul presedintelui CJ Cluj cu ocazia zilei de nastere a actorului Florin Piersic

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Jurnalul-National)
Mesajul presedintelui CJ Cluj cu ocazia zilei de nastere a actorului Florin Piersic Marele actor Florin Piersic a implinit astazi 88 de ani, iar presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin TIse, i-a transmis ca prietenia pe care o are cu actorul il onoreaza. ...continuare.

RECITAL DE PIAN: Mendelssohn, Puccini, Morricone sustinut de ROBERTO PROSSEDA

publicat 2024-01-27 16:15:10 (Jurnalul-National)
RECITAL DE PIAN: Mendelssohn, Puccini, Morricone sustinut de ROBERTO PROSSEDA Cu ocazia zilei de nastere a lui Felix Mendelssohn (3 februarie 1809), Institutul Italian de Cultura din Bucuresti, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu din Bucuresti, va invita, luni, 5 februarie 2024, la ora 19.00, in Sala Mare a Ateneului Roman, la RECITALUL DE PIAN Mendelssohn, Puccini, Morricone sustinut de ROBERTO PROSSEDA ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.