EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ucraina, in criza demografica / Apel catre tarile UE: nu ne retineti refugiatii

publicat 2024-01-29 15:15:09 (Mediafax)
Ucraina, in criza demografica / Apel catre tarile UE: nu ne retineti refugiatii Guvernul ucrainean este ingrijorat de scaderea drastica a populatiei din ultimii ani. O criza demografica profunda - de la 52 de milioane de locuitori in 1991 la aproximativ 28 sau 29 de locuitori in prezent - care complica progresul razboiului, mai ales in cazul in care acesta ar putea dura mult timp, si pune in pericol perspectivele reconstructiei. ...continuare.

O trupa rock din Rusia, ai carei membri au criticat razboiul, ar putea fi deportata din Thailanda

publicat 2024-01-29 15:15:09 (Mediafax)
O trupa rock din Rusia, ai carei membri au criticat razboiul, ar putea fi deportata din Thailanda Activistii pentru drepturile omului se tem ca membrii trupei rock Bi-2 vor fi aspru pedepsiti daca vor fi trimisi in Rusia. ...continuare.

Catherine, printesa de Wales, a parasit spitalul la aproape doua saptamani dupa ce a suferit o interventie chirurgicala abdominala

publicat 2024-01-29 15:15:08 (Libertatea)
Catherine, printesa de Wales, a parasit spitalul la aproape doua saptamani dupa ce a suferit o interventie chirurgicala abdominala Printesa de Wales s-a intors acasa, la Windsor, dupa interventia chirurgicala abdominala pe care a suferit-o pe 16 ianuarie, a anuntat luni Palatul Kensington, relateaza BBC si Sky News. Kate Middleton, in varsta de 42 de ani „face progrese bune” in urma operatiei, au precizat reprezentantii Palatului. Ea a fost condusa acasa de la spitalul […] ...continuare.

Soferita romanca de TIR lasata fara 10 tone de carne de fermierii protestatari francezi: "Au spus ca trebuie sa stam calmi, sa fim pasnici"

publicat 2024-01-29 15:15:08 (Libertatea)
Soferita romanca de TIR lasata fara 10 tone de carne de fermierii protestatari francezi: Au spus ca trebuie sa stam calmi, sa fim pasnici Doi soferi romani de TIR, sot si sotie, au trecut prin momente dificile la ultima cursa in Franta, unde duceau un camion plin cu carne de pui. Fermierii protestatari francezi au blocat camionul si l-au descarcat, apoi au distrus carnea care era importata din Romania. Cei doi transportatori au povestit prin ce au trecut la […] ...continuare.

Sindicalistii avertizeaza asupra unei greve in administratia publica locala

publicat 2024-01-29 15:15:07 (Jurnalul-National)
Sindicalistii avertizeaza asupra unei greve in administratia publica locala Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) anunta ca sunt indeplinite conditiile declararii actiunilor de protest de tip grevist la nivelul administratiei publice locale. ...continuare.

Ingrijorare imensa la FRF! Weekend de cosmar pentru Edward Iordanescu » Probleme majore pentru "tricolori" inainte de Euro

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ingrijorare imensa la FRF! Weekend de cosmar pentru Edward Iordanescu » Probleme majore pentru tricolori inainte de Euro Romania merge la Campionatul European din Germania dupa 8 ani de pauza, dar selectionerul Edward Iordanescu are probleme majore in ceea ce priveste jucatorii care evolueaza in strainatate # Cei mai importanti fotbalisti sunt rezerve si joaca putin sau deloc, iar cei care prind mai multe minute nu fac parte dintr-un prim "11" cu care sa atacam iesirea din grupe de la Euro 2024.Edward Iordanescu n-are deloc liniste. ... ...continuare.

Insolventa in afaceri: ghilotina sau plasa de siguranta?

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Insolventa in afaceri: ghilotina sau plasa de siguranta? Insolventa este un termen care ingrijoreaza si afecteaza adesea mediul de afaceri, generand incertitudine si temeri. Este considerata de unii ca o ghilotina care poate taia fara mila sansele de supravietuire ale unei companii, in timp ce altii o privesc ca pe o plasa de siguranta menita sa ofere o sansa de reabilitare si refacere. ... ...continuare.

Bucuria Frantei, dezamagire daneza dupa finala Campionatului European: "Mi s-a parut dezgustator!"

publicat 2024-01-29 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bucuria Frantei, dezamagire daneza dupa finala Campionatului European: Mi s-a parut dezgustator! Franta a castigat finala europeana cu Danemarca, 33-31, iar interul dreapta danez Mathias Gidsel a devenit golgheterul Campionatului European cu 54 de goluri. Titlul de MVP i-a revenit francezului Nedim Remili.O finala cu emotii si prelungiri a stabilit duminica seara ca Franta este din nou campioana europeana, la distanta de un deceniu de precedentul triumf. ... ...continuare.

Horoscop 30 ianuarie 2024. Oportunitati neasteptate pentru Varsatori, Berbecii incep proiecte noi

publicat 2024-01-29 15:15:02 (Antena3)
Horoscop 30 ianuarie 2024. Oportunitati neasteptate pentru Varsatori, Berbecii incep proiecte noi Horoscop 30 ianuarie 2024. Astrele le pregatesc Varsatorilor oportunitati neasteptate in cariera. Berbecii vor gasi resursele necesare pentru a incepe proiecte noi. ...continuare.

Zodiile care primesc binecuvantari divine in saptamana 29 - 4 februarie 2024. Ce vor primi de la univers nativii

publicat 2024-01-29 15:15:02 (Antena-1)
Zodiile care primesc binecuvantari divine in saptamana 29 - 4 februarie 2024. Ce vor primi de la univers nativii Cu fiecare saptamana ce trece, se desfasoara in univers un dans subtil al energiilor cosmice care influenteaza diferite aspecte ale vietii noastre. Iata ce surprize le pregatesc astrele acestor nativi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.