EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pamantul arabil romanesc "rodeste" preturi record. Un hectar in Galati a ajuns sa coste cat un apartament de lux

publicat 2024-01-19 19:45:23 (ProTV)
Pamantul arabil romanesc rodeste preturi record. Un hectar in Galati a ajuns sa coste cat un apartament de lux Pamântul românesc pe care se poate cultiva a ajuns sa coste mai mult decât cel din Franta sau Ungaria si este doar putin mai ieftin decât cel din Spania, stat care face un profit urias din agricultura.   ...continuare.

Seful diplomatiei UE, Josep Borrell: Israelul a finantat Hamas, pentru a slabi Autoritatea Palestiniana

publicat 2024-01-19 19:45:23 (ProTV)
Seful diplomatiei UE, Josep Borrell: Israelul a finantat Hamas, pentru a slabi Autoritatea Palestiniana Seful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell, a afirmat vineri ca Israelul a finantat crearea gruparii militante palestiniene Hamas. ...continuare.

Trafic oprit pe 2 tronsoane ale DN17, in Bistrita-Nasaud si Suceava din cauza ninsorilor. Restrictii de tonaj pe DN15 si DN17

publicat 2024-01-19 19:45:23 (ProTV)
Trafic oprit pe 2 tronsoane ale DN17, in Bistrita-Nasaud si Suceava din cauza ninsorilor. Restrictii de tonaj pe DN15 si DN17 Traficul rutier este oprit, vineri seara, pe doua tronsoane ale DN17, în judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, din cauza ninsorilor viscolite, totodata fiind impuse restrictii de tonaj pe DN 15 si DN 17, în judetele Harghita si Suceava. ...continuare.

Printul Harry a renuntat la procesul pentru calomnie intentat unui tabloid britanic

publicat 2024-01-19 19:45:22 (ProTV)
Printul Harry a renuntat la procesul pentru calomnie intentat unui tabloid britanic Printul Harry si-a retras vineri plângerea pentru calomnie depusa la Londra împotriva editorului suplimentului duminical Mail on Sunday din cauza unui articol despre masurile sale de securitate, a relatat cotidianul afiliat Daily Mail, citat de Reuters.   ...continuare.

"Poti parca oriunde." Care este orasul exemplu din lume pentru infrastructura impresionanta de piste pentru biciclisti

publicat 2024-01-19 19:45:20 (ProTV)
Poti parca oriunde. Care este orasul exemplu din lume pentru infrastructura impresionanta de piste pentru biciclisti În timp ce noi nu ne mai vedem de masini, Amsterdam este capitala mondiala a bicicletelor, si a fost declarata asa chiar de Forumul Economic Mondial.    ...continuare.

Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii

publicat 2024-01-19 19:45:17 (Mediafax)
Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 25, la intrare in localitatea Draganesti, judetul Galati, s-a produs un accident rutier intre doua autotrenuri si doua autoturisme, soldat cu ranirea unui sofer, ce este incarcerat. ...continuare.

Noi tarife maxime RCA decise de ASF pentru transportatori. Valoarea primei nu va depasi 9.000 de lei la clasa B0

publicat 2024-01-19 19:45:13 (Libertatea)
Noi tarife maxime RCA decise de ASF pentru transportatori. Valoarea primei nu va depasi 9.000 de lei la clasa B0 Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a stabilit vineri, 19 ianuarie, noua formula de calcul a primei recomandate pentru asiguratii cu risc ridicat care au autovehicule de transport cu o masa maxima autorizata mai mare de 16 tone. Astfel, valoarea maxima a primei recomandate nu va depasi 9.000 de lei la clasa B0, se arata in […] ...continuare.

Un barbat a fost arestat in Hunedoara dupa ce a folosit ilegal de mai multe ori cardul bancar al unei alte persoane

publicat 2024-01-19 19:45:13 (Libertatea)
Un barbat a fost arestat in Hunedoara dupa ce a folosit ilegal de mai multe ori cardul bancar al unei alte persoane Barbatul a fost arestat, vineri, pentru 30 de zile, dupa ce a fost acuzat de furt, acces ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, dupa ce a folosit un card bancar pe care il luase din apartamentul unei persoane din orasul Hateg, relateaza Agerpres. Inculpatul a reusit sa intre, […] ...continuare.

Barbat prins in flagrant in timp ce transporta un colet cu doua kilograme de canabis

publicat 2024-01-19 19:45:12 (Jurnalul-National)
Barbat prins in flagrant in timp ce transporta un colet cu doua kilograme de canabis Un barbat a fost prins in flagrant delict, in Craiova, in timp ce transporta un colet provenit din Spania, care continea doua kilograme de canabis, potrivit IGPR ...continuare.

Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii

publicat 2024-01-19 19:45:12 (Jurnalul-National)
Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii Din cauza ninsorii viscolite sau a unor accidente, circulatia este blocata pe mai multe drumuri din Romania. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.