EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Italianul Compagno este istorie pentru FCSB: "Sa plece unde o vrea"

publicat 2024-01-29 15:30:10 (OnlineSport)
Italianul Compagno este istorie pentru FCSB: Sa plece unde o vrea Atacantul italian Andrea Compagno nu a facut deplasarea cu FCSB la Craiova pentru meciul din etapa a 23-a. Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Victorie categorica a ros-albastrilor   ...continuare.

Vesti despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. Cum se simte, dupa operatie

publicat 2024-01-29 15:30:10 (Money.ro)
Vesti despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. Cum se simte, dupa operatie Kate, printesa de Wales, s-a intors acasa, fiind exernata dupa ce a suferit o interventie chirurgicala abdominala, a anuntat luni Palatul Kensington intr-un comunicat, in care se precizeaza ca sotia printului mostenitor face progrese in ceea ce priveste ameliorarea starii de sanatate, relateaza Reuters. Palatul Kensington a precizat ca printesa Kate s-a intors acum acasa, […]Articolul Vesti despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. Cum se simte, dupa operatie apare prima data in... ...continuare.

Romania suspenda contributiile pentru organizatia ONU destinate refugiatiilor palestinieni

publicat 2024-01-29 15:30:10 (Money.ro)
Romania suspenda contributiile pentru organizatia ONU destinate refugiatiilor palestinieni MAE anunta luni, dupa ce 12 angajati ai Agentiei Natiunilor Unite pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) au fost acuzati de implicare in atacurile Hamas din 7 octombrie, din Israel, mai multe state suspendandu-si finantarea, ca, pana la finalizarea investigatiei declansate de ONU in acest caz, nu vor fi lansate proceduri pentru noi contributii voluntare catre agentie. […]Articolul Romania suspenda contributiile pentru organizatia ONU destinate refugiatiilor palestinieni apare prima data... ...continuare.

"Il Luce" stie de ce sufera Napoli in actualul sezon

publicat 2024-01-29 15:30:10 (Mediafax)
Il Luce stie de ce sufera Napoli in actualul sezon In prezent liber de contract dupa plecarea de la formatia ucraineana de fotbal Dinamo Kiev, antrenorul roman Mircea Lucescu a vorbit cu Tuttomercatoweb despre situatia de la Napoli, detinatoarea titlului in Serie A, dar aflata momentat, dupa 21 de meciuri jucate, intr-o situatia grea in campionatul intern. ...continuare.

Elevi din Dej, tinuti in frig la temperaturi negative, in camasi populare cu maneca scurta, pentru pozele oficialilor locali de Ziua Micii Uniri. "Bine ca stati voi imbracati cu paltoane. Sa nu va fie frigut" | VIDEO

publicat 2024-01-29 15:30:08 (Libertatea)
Elevi din Dej, tinuti in frig la temperaturi negative, in camasi populare cu maneca scurta, pentru pozele oficialilor locali de Ziua Micii Uniri. Bine ca stati voi imbracati cu paltoane. Sa nu va fie frigut | VIDEO Elevii au dansat Hora Unirii in Piata Bobalna din municipiul Dej si au participat la o sedinta foto alaturi de oficialii locali, potrivit imaginilor postate pe Facebook si semnalate de publicatia locala Ziar de Cluj. Potrivit afisului oficial al festivitatilor organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, evenimentul a durat in jur de 20 de minute, […] ...continuare.

Bianca Dragusanu, declaratii despre Eva Maruta, dupa ce a vazut "Tati part-time". Cu Catalin Maruta nu vorbeste, a spus ca e "pervers si viclean"

publicat 2024-01-29 15:30:08 (Libertatea)
Bianca Dragusanu, declaratii despre Eva Maruta, dupa ce a vazut Tati part-time. Cu Catalin Maruta nu vorbeste, a spus ca e pervers si viclean Bianca Dragusanu a avut o prima reactie dupa ce a vazut la cinema filmul „Tati part-time”, in care Eva Maruta, fiica lui Catalin Maruta si a Andrei, are rolul principal. Desi e suparata pe prezentatorul de la Pro TV, ea i-a felicitat pe parintii micutei pentru cum au crescut-o. Multe vedete au mers la cinema […] ...continuare.

De ce optimizarea seo on-page este esentiala: Sfaturi si trucuri

publicat 2024-01-29 15:30:08 (Libertatea)
De ce optimizarea seo on-page este esentiala: Sfaturi si trucuri In era digitala in care traim, optimizarea SEO On-page este esentiala pentru oricine are un site web.  Cu miliarde de cautari efectuate zilnic pe motoarele de cautare precum Google, Yahoo si Bing, este vital sa va asigurati ca continutul dvs. online este usor de gasit si afisat in primele rezultate. Acest articol isi propune sa […] ...continuare.

Apare o noua autostrada in Romania! Se va putea circula pana in Grecia

publicat 2024-01-29 15:30:08 (Jurnalul-National)
Apare o noua autostrada in Romania! Se va putea circula pana in Grecia Secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Ionel Scriosteanu, a confirmat lansarea licitatiilor pentru constructia autostrazii care va uni Constanta de Mangalia, traversand aproape toate statiunile de pe litoralul Marii Negre. ...continuare.

INS: Managerii estimeaza o scadere moderata a numarului de salariati in constructii si cresterea accentuata a preturilor in comertul cu amanuntul, pana in martie

publicat 2024-01-29 15:30:08 (Income-Magazine)
INS: Managerii estimeaza o scadere moderata a numarului de salariati in constructii si cresterea accentuata a preturilor in comertul cu amanuntul, pana in martie Managerii estimeaza o relativa stabilitate a activitatii in industria prelucratoare, comertul cu amanuntul si in servicii, scaderea moderata a numarului de salariati in constructii, precum si cresterea accentuata a preturilor in comertul cu amanuntul, pana in martie, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica (INS). "Soldul conjunctural indica perceptia managerilor intreprinderilor asupra dinamicii […] ...continuare.

Revine la prima dragoste » Geanina Ilies a facut anuntul oficial dupa 8 ani de pauza: "Va voi da intalnire zilnic"

publicat 2024-01-29 15:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Revine la prima dragoste » Geanina Ilies a facut anuntul oficial dupa 8 ani de pauza: Va voi da intalnire zilnic Geanina Ilies revine pe micile ecrane incepand din 5 februarie. Aceasta va aduce pe micile ecrane noutatile din zona mondena, zilnic, de luni pana duminica, de la ora 14.00, la Antena Stars.Geanina Ilies a intrat in televiziune in 2008, la Prima TV, ca prezentatoare a stirilor din sport. Dupa doar ani a facut transferul la Antena 1, unde a prezentat tot sport, apoi a fost gazda Observator. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.