EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fermierul care are pe stoc branza de 1 milion de euro si pe care nimeni nu o vrea

publicat 2024-01-27 12:15:13 (Puterea)
Fermierul care are pe stoc branza de 1 milion de euro si pe care nimeni nu o vrea Daca altadata laptele si produsele din lapte de bivolita erau la mare cautare, astazi fermierii care cresc bivoli isi gasesc cu greu loc pe piata. S-a ajuns chiar la situatia in care un fermier are pe stoc branza in valoare de 1 milion de euro pe care nu reuseste sa o vanda, deoarece supermarketurile nu […]The post Fermierul care are pe stoc branza de 1 milion de euro si pe care nimeni nu o vrea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jumatate de tara, sub avertizare cod galben de vreme severa

publicat 2024-01-27 12:15:13 (Puterea)
Jumatate de tara, sub avertizare cod galben de vreme severa Mai multe regiuni din Romania se afla sub avertizare de cod Galben de vreme rea. Pe Valea Oltului ninge abundent, iar un strat gros de zapada s-a asternut. "Utilajele de deszapezire ale SDN Valcea actioneaza pe DN 7A! Pe sectorul de drum cuprins intre Voineasa si Obarsia Lotrului, pe DN 7A, se inregistreaza ninsori moderate […]The post Jumatate de tara, sub avertizare cod galben de vreme severa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Claudiu Tarziu cere unirea Romaniei cu teritorii aflate acum in Ucraina

publicat 2024-01-27 12:15:13 (Puterea)
Claudiu Tarziu cere unirea Romaniei cu teritorii aflate acum in Ucraina Claudiu Tarziu, presedintele Consiliului National de Conducere al partidului extremist AUR, a intrat in atentia publica cu un discurs revizionist, spus cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Senatorul cere unirea Romaniei cu teritorii aflate acum in Ucraina, precum si in Republica Moldova. In plin razboi desfasurat la granitele Romaniei, Claudiu Tarziu a tinut un discurs revizionist […]The post Claudiu Tarziu cere unirea Romaniei cu teritorii aflate acum in Ucraina appeared first... ...continuare.

Accident grav cu trei victime pe o sosea din Timis. Un tanar a murit, iar alte doua persoane au fost ranite

publicat 2024-01-27 12:15:12 (ProTV)
Accident grav cu trei victime pe o sosea din Timis. Un tanar a murit, iar alte doua persoane au fost ranite Un grav accident soldat cu trei victime a avut loc, sâmbata, în judetul Timis, la Cosava, pe drumul national care preia tot traficul de pe autostrada, spre Deva.   ...continuare.

Atac in forta al trupelor americane dupa ce rebelii houthi au deschis focul asupra unui petrolier britanic

publicat 2024-01-27 12:15:12 (ProTV)
Atac in forta al trupelor americane dupa ce rebelii houthi au deschis focul asupra unui petrolier britanic Fortele americane au lovit un amplasament al rebelilor houthi din Yemen sâmbata dimineata, dupa ce acestia din urma au atacat un petrolier britanic care "a luat foc" în Golful Aden. ...continuare.

"Nu asa!". O mama din Valcea n-a stiut ca i-a murit bebelusul la nastere. Familia da vina pe neglijenta medicilor

publicat 2024-01-27 12:15:12 (ProTV)
Nu asa!. O mama din Valcea n-a stiut ca i-a murit bebelusul la nastere. Familia da vina pe neglijenta medicilor O familie îndoliata dupa pierderea unui bebelus nou-nascut a formulat o plângere pentru malpraxis la Colegiul Medicilor Vâlcea si la Parchetul de pe lânga Judecatoria Râmnicu Vâlcea.   ...continuare.

Ce mai face PSY, coreeanul care a devenit multimilionar peste noapte cu doar o melodie!  Fenomen muzical global, "Gangnam Style" detine recordul de 5 miliarde vizualizari YouTube

publicat 2024-01-27 12:15:11 (Money.ro)
Ce mai face PSY, coreeanul care a devenit multimilionar peste noapte cu doar o melodie!  Fenomen muzical global, Gangnam Style detine recordul de 5 miliarde vizualizari YouTube Cum arata PSY,  solistul coreean care a de venit miliardar peste noapte cu doar o melodie!  Videoclipul ce insoteste piesa "Gangnam Style" detine recordul de 5 miliarde vizualizari YouTube si continua sa ii aduca anual milioane de dolari doar din vizualizari. Cantecul ramane cel mai popular hit de cand este "la putere" internetul. Singurul videoclip […]Articolul Ce mai face PSY, coreeanul care a devenit multimilionar peste noapte cu doar o melodie!  Fenomen muzical global,... ...continuare.

ZF: Cat costa un apartament in Bucuresti in 2008, cand a atins varful si ce s-a intamplat cu preturile in ultimul an

publicat 2024-01-27 12:15:11 (Mediafax)
ZF: Cat costa un apartament in Bucuresti in 2008, cand a atins varful si ce s-a intamplat cu preturile in ultimul an Preturile cerute ale apartamentelor vechi cu trei camere din Capitala s-au oprit sub 110.000 de euro in luna decembrie din 2023, fata de 108.000 de euro la finalul anului 2022, o franare evidenta a pietei care "obisnuise" cu medii lunare de crestere intre 5% si 10% in 2022. ...continuare.

Incendiu la gradina zoologica din Ramnicu-Valcea; animalele au fost evacuate

publicat 2024-01-27 12:15:11 (Mediafax)
Incendiu la gradina zoologica din Ramnicu-Valcea; animalele au fost evacuate Potrivit ISU Valcea, incendiul a izbucnit la gradina zoologica din Ramnicu Valcea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.