EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Camioane cu carne exportata din Romania, vandalizate de fermierii care participau la protest in Franta. Reactia MAE

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Camioane cu carne exportata din Romania, vandalizate de fermierii care participau la protest in Franta. Reactia MAE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat, vineri seara, prin purtatorul de cuvant Radu Filip, dupa ce fermierii din Franta au vandalizat, pe 24 ianuarie, doua camioane cu carne exportata din Romania, potrivit Antena 3. Agricultorii francezi, care au blocat drumurile principale din Hexagon, au scos carnea din camioane si au aruncat-o pe sosea. Apoi, marfa romaneasca […] ...continuare.

Jumatate de tara, sub cod galben de vant puternic si viscol. Cum va fi vremea in zilele urmatoare

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Jumatate de tara, sub cod galben de vant puternic si viscol. Cum va fi vremea in zilele urmatoare Meteorologii au emis o atentionare cod galben de vant puternic si viscol care vizeaza 20 de judete, valabila pe parcursul zilei de sambata, 27 ianuarie. Potrivit ANM, pana diseara la ora 22:00, in Oltenia, in cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei si sudul Banatului, vantul va sufla cu rafale in general de 55 […] ...continuare.

Dan Capatos, afirmatii surprinzatoare la adresa Andreei Marin. "De ce a fost intotdeauna asa teatrala?". Ce i-a raspuns Teo Trandafir

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Dan Capatos, afirmatii surprinzatoare la adresa Andreei Marin. De ce a fost intotdeauna asa teatrala?. Ce i-a raspuns Teo Trandafir Dan Capatos, in varsta de 50, a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir, iar cei doi au vorbit despre mai multe subiecte, printre care si despre cum sunt unii dintre colegii de breasla. Acestia nu au avut nicio retinere si au facut dezvaluiri nestiute despre Andreea Marin, Dan Diaconescu si Catalin Maruta. „O sa-l […] ...continuare.

Macron da unda verde unei controversate reforme a migratiei care nemultumeste atat dreapta, cat si stanga

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Macron da unda verde unei controversate reforme a migratiei care nemultumeste atat dreapta, cat si stanga Curtea Constitutionala a respins cele mai dure prevederi ale reformei adoptate in Parlament in decembrie cu sprijinul extremei-drepte, aducand astfel legea aproape de forma propusa initial de guvern si usurand decizia presedintelui de a o promulga, scriu AFP si BBC. Administratia presedintelui francez Emmanuel Macron a publicat sambata, in Jurnalul Oficial, textul final al noii […] ...continuare.

Noua persoane care au fugit din Romania pentru a scapa de inchisoare au fost extradate in ultima zi

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Cele noua persoane aveau pe numele lor condamnari definitive la inchisoare sau mandate de arest preventiv pentru comiterea mai multor infractiuni, precum trafic de droguri, lovire sau alte violente, delapidare sau infractiuni rutiere, potrivit unui comunicat al Politiei Romane in care anunta ca vineri au fost adusi in Romania. Ei au fost adusi din tari […] ...continuare.

Aproape 50 de migranti au fost prinsi la vama Nadlac II incercand sa iasa ilegal din Romania ascunsi in doua TIR-uri

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Aproape 50 de migranti au fost prinsi la vama Nadlac II incercand sa iasa ilegal din Romania ascunsi in doua TIR-uri 47 de migranti din Bangladesh, Siria, Pakistan, Sri Lanka, Irak si Afganistan, au fost depistati, vineri, de politistii de frontiera de la Nadlac II, judetul Arad, incercand sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi in doua TIR-uri. Cele doua ansambluri rutiere, conduse de  un roman si un turc, transportau, conform documentelor de insotire a marfii, confectii […] ...continuare.

Florin Piersic a implinit astazi 88 de ani. Mesajul transmis de actor. "Asta e adevarata bogatie"

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
Florin Piersic a implinit astazi 88 de ani. Mesajul transmis de actor. Asta e adevarata bogatie Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori romani, implineste astazi 88 de ani, iar cu aceasta ocazie, acesta a postat un mesaj pe contul de socializare, in care dezvaluie ce pretuieste cel mai mult. „Nu-i timp de nostalgii. Nu inca. Imediat e 27 ianuarie. In trei zile, se invarte „contorul” si varst„ […] ...continuare.

China a cerut Iranului sa limiteze atacurile rebelilor Houthi asupra navelor comerciale din Marea Rosie. Ce risca Teheranul

publicat 2024-01-27 12:15:10 (Libertatea)
China a cerut Iranului sa limiteze atacurile rebelilor Houthi asupra navelor comerciale din Marea Rosie. Ce risca Teheranul Beijingul are de suferit de pe urma perturbarii traficului comercial si asteapta de la Iran, care ii sustine pe rebelii yemeniti, sa isi foloseasca influenta, scrie Reuters. Oficialii chinezi le-au cerut omologilor iranieni sa faca eforturi pentru a limita atacurile rebelilor Houthi asupra navelor din Marea Rosie, in caz contrar riscand sa isi vada relatia […] ...continuare.

Incendiu la Gradina Zoologica Ramnicu Valcea, la pavilionul unde sunt maimutele. Animalele au fost evacuate

publicat 2024-01-27 12:15:09 (Libertatea)
Incendiu la Gradina Zoologica Ramnicu Valcea, la pavilionul unde sunt maimutele. Animalele au fost evacuate Un incendiu a izbucnit sambata, 27 ianuarie, la Gradina Zoologica Ramnicu Valcea, la acoperisul pavilionului in care sunt adapostite maimutele. Pompierii au evacuat 12 maimute si intervin sa stinga flacarile, anunta ISU Valcea. Incendiul se manifesta la nivelul acoperisului pe o suprafata de aproximativ 20 de matri patrati, potrivit ISU Valcea. Au fost evacuate 12 […] ...continuare.

Carnea romaneasca exportata in Franta, distrusa cu tractoarele de fermierii furiosi!

publicat 2024-01-27 12:15:08 (Jurnalul-National)
Carnea romaneasca exportata in Franta, distrusa cu tractoarele de fermierii furiosi! Camioane romanesti au fost prinse in vartejul protestelor din Franta, iar marfa a fost distrusa sub ochii ingaduitori ai politiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.