EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nou drum de mare viteza, in Romania. Soseaua, cu patru benzi, va fi legata de A1

publicat 2024-03-07 18:00:02 (Adevarul)
Nou drum de mare viteza, in Romania. Soseaua, cu patru benzi, va fi legata de A1 O sosea moderna cu patru benzi va fi construita in Romania, urmand sa faciliteze conexiunea cu Autostrada 1. Proiectul, aprobat recent de Guvern, va implica o investitie de aproximativ 480 de milioane de lei. ...continuare.

Autostrada Timisoara-Moravita are OK de la Mediu. Drumul rapid care ne leaga de Serbia va avea 73 de kilometri

publicat 2024-03-07 18:00:02 (Adevarul)
Autostrada Timisoara-Moravita are OK de la Mediu. Drumul rapid care ne leaga de Serbia va avea 73 de kilometri Agentia pentru Protectia Mediului Timis a luat decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Autostrada Timisoara-Moravita. Lungimea autostrazii Timisoara-Moravita este de 73 kilometri si include punctul de trecere a frontierei cu Republica Serbia. ...continuare.

Si-a ucis sotia si apoi si-a sunat fiica din SUA ca sa ii spuna ce se afla in masina de spalat. A urmat o descoperire socanta

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Si-a ucis sotia si apoi si-a sunat fiica din SUA ca sa ii spuna ce se afla in masina de spalat. A urmat o descoperire socanta Poveste socanta lânga Craiova. Chinuit de gelozie, un barbat si-a ucis sotia mai tânara cu 24 de ani decât el, apoi si-a pus capat zilelor.   ...continuare.

Patru militari romani sunt anchetati intr-un dosar de braconaj. Ar fi vanat inclusiv animale protejate prin lege

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Patru militari romani sunt anchetati intr-un dosar de braconaj. Ar fi vanat inclusiv animale protejate prin lege Doi militari din cadrul fortelor armate si înca doi de la Ministerul de Interne sunt cercetati pentru braconaj, alaturi de alte patru persoane. ...continuare.

Cum arata penthouse-ul de 600.000 de euro al nepoatei fostului director al SRI. Care a fost pretul de pornire al licitatiei

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Cum arata penthouse-ul de 600.000 de euro al nepoatei fostului director al SRI. Care a fost pretul de pornire al licitatiei Nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte, cercetata într-un dosar de delapidare si spalare de bani, a ramas fara penthouse-ul din nordul Capitalei.   ...continuare.

Un politist din Turnu Magurele s-a urcat baut la volan. A facut accident si s-a oprit cu masina in portile unei case

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Un politist din Turnu Magurele s-a urcat baut la volan. A facut accident si s-a oprit cu masina in portile unei case Un politist beat a provocat un accident, joi dimineata, pe o strada din Turnu Magurele.   ...continuare.

Un jucator de baschet, agresat de sase indivizi din galeria CSA Steaua intr-o statie de autobuz din Capitala

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Un jucator de baschet, agresat de sase indivizi din galeria CSA Steaua intr-o statie de autobuz din Capitala Patru tineri au fost retinuti de politistii din Bucuresti, dupa ce ar fi agresat fizic un alt tânar, de 19 ani, într-o statie de autobuz din Sectorul 6. Agresorii ar face parte din galeria CSA Steaua, iar victima este jucator de baschet.   ...continuare.

Doi soti ar fi fost batuti de muncitorii de la primarie. "M-am trezit cu un pumn in ochi"

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Doi soti ar fi fost batuti de muncitorii de la primarie. M-am trezit cu un pumn in ochi Doi soti din Vaslui au ajuns la spital, dupa un scandal în trafic. Tinerii îi acuza pe muncitorii unei primarii ca i-au batut crunt. ...continuare.

Alina are nevoie de ajutor pentru a-si urma visul. Vrea sa mearga la liceu la oras, dar parintii nu o pot sustine

publicat 2024-03-07 17:45:12 (ProTV)
Alina are nevoie de ajutor pentru a-si urma visul. Vrea sa mearga la liceu la oras, dar parintii nu o pot sustine O eleva remarcabila dintr-o comuna din judetul Iasi viseaza sa ajunga la un liceu din oras, dar se teme ca posibilitatile limitate ale familiei i-ar putea pune obstacole.   ...continuare.

Femeia care l-a reclamat pe Christian Horner pentru comportament nepotrivit la locul de munca a fost data afara de Red Bull

publicat 2024-03-07 17:45:11 (OnlineSport)
Femeia care l-a reclamat pe Christian Horner pentru comportament nepotrivit la locul de munca a fost data afara de Red Bull Decizia celor de la Red Bull este justificata de concluzia anchetei interne care l-a exonerat pe Christian Horner de orice fel de vina, anunta The Times. Scandalul Horner din Formula 1 e departe de a fi încheiat. Un email anonim trimis catre conducerea competitiei si presa acreditata arunca totul în aer Culisele scandalului Horner: Razboi cu familiile Verstappen si Red Bull? Tatal lui Max Verstappen agita în continuare apele la Red Bull ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.