EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Misiunea de cautare a unei mine marine s-a incheiat. Anuntul facut de Ministerul Apararii

publicat 2024-03-07 19:00:03 (Antena3)
Misiunea de cautare a unei mine marine s-a incheiat. Anuntul facut de Ministerul Apararii Reprezentantii Ministerului Apararii au anuntat ca misiunea de cautare a unei mine marine s-a incheiat. ...continuare.

Fiii vrajitoarei Sidonia, acuzati ca au ucis un barbat, raman in arest preventiv

publicat 2024-03-07 19:00:03 (Antena3)
Fiii vrajitoarei Sidonia, acuzati ca au ucis un barbat, raman in arest preventiv Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc luna trecuta la un hotel din zona montana Padina a judetului Dambovita raman in arest. ...continuare.

Cum a ajuns Ioan de Hunedoara voievod al Transilvaniei. Cronicarii vremii il numeau "bastard"

publicat 2024-03-07 19:00:03 (Adevarul)
Cum a ajuns Ioan de Hunedoara voievod al Transilvaniei. Cronicarii vremii il numeau bastard La 7 martie 1441, Iancu de Hunedoara a devenit voievod al Transilvaniei. Cronicarii epocii au spus ca ar fi fost un bastard, respectiv fiul nelegitim al regelui Sigismund de Luxemburg. ...continuare.

Macron: Nu exista "nicio limita'" si nici "linie rosie" pentru sprijinul Frantei pentru Ucraina

publicat 2024-03-07 19:00:03 (Adevarul)
Macron: Nu exista nicio limita' si nici linie rosie pentru sprijinul Frantei pentru Ucraina Presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat joi ca nu exista "nicio limita" si nici "linie rosie" in ceea ce priveste sprijinul Frantei pentru Ucraina, potrivit sefilor partidelor politice pe care i-a primit joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. ...continuare.

Putin stropeste cu benzina peste Gagauzia

publicat 2024-03-07 19:00:03 (Adevarul)
Putin stropeste cu benzina peste Gagauzia Guvernatoarea Autonomiei Gagauzie a Republicii Moldova, Evghenia Gutul, i-a cerut miercuri, la Soci, lui Vladimir Putin sa apere Gagauzia de Chisinau iar Putin i-a promis ajutor. ...continuare.

Reforma "profunda" la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7 posturi

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Reforma profunda la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7 posturi Secretariatul General al Guvernului a elaborat un proiect de act normativ privind organizarea, functionarea si atributiile Corpului de control al prim-ministrului. Prezentul proiect de act normativ a fost initiat de catre Secretariatul General al Guvernului ca urmare a punerii in aplicare a Legii nr. 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei […]The post Reforma "profunda" la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7... ...continuare.

Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor Unul dintre obiectivele ASF este sa promoveze SAL-Fin. Activitatea acesteia poate constitui un indicator timpuriu pentru posibile probleme ce ar putea aparea in companiile de asigurari, in special. Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar non-bancar (SAL-Fin), parte a Autoritatii de Supraveghere Financiara, a incheiat, in anul 2023, un total de 411 litigii […]The post Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor appeared... ...continuare.

Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, si-a facut bilantul: profitul net s-a dublat. 2023 a fost unul dintre cei mai buni trei ani din istoria Lufthansa, cu profitul net dublat. Pentru prima data, toate companiile aeriene de pasageri membre ale grupului au raportat profituri inainte de impozitare, dupa cum a subliniat Lufthansa. Swiss, […]The post Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Finantarea este pregatita pentru a se cumpara munitie pentru Ucraina, sustine presedintele Cehiei

publicat 2024-03-07 18:45:10 (Mediafax)
Finantarea este pregatita pentru a se cumpara munitie pentru Ucraina, sustine presedintele Cehiei Potrivit agentiei de presa CTK, 18 tari s-au alaturat initiativei conduse de Cehia, de a ajuta Ucraina cu munitie in razboiul cu Rusia. ...continuare.

Ciolacu anunta o masura cu impact major in sanatate

publicat 2024-03-07 18:45:10 (Mediafax)
Ciolacu anunta o masura cu impact major in sanatate "Aprobam astazi o masura cu impact major in Sanatate. Propunem un nou sistem centralizat de achizitii publice in asistenta medicala de urgenta", a declarat, inaintea sedintei de Guvern, premierul Marcel Ciolacu. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.