EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Business MAGAZIN. Epicentrul urmatorului cutremur imobiliar este in Germania: Practicile contabile obscure si imprumurile agresive acordate de banci sunt cauza. Cei mai mari pierzatori sunt creditorii care au dat bani pe banda rulanta si risca sa nu ii mai vada inapoi

publicat 2024-02-27 13:00:57 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Epicentrul urmatorului cutremur imobiliar este in Germania: Practicile contabile obscure si imprumurile agresive acordate de banci sunt cauza. Cei mai mari pierzatori sunt creditorii care au dat bani pe banda rulanta si risca sa nu ii mai vada inapoi Autor: Iulian Tenchiu In timp ce temerile legate de proprietatile imobiliare comerciale din SUA au ingrijorat bancile germane in aceasta luna, mesajul lor a fost clar: nu va faceti griji, marea majoritate a expunerii noastre imobiliare este interna. Cu toate acestea, pericolul unei crize nu a trecut, scrie Bloomberg. ...continuare.

Marcel Bolos, impins de Bolojan catre Bruxelles

publicat 2024-02-27 13:00:48 (Puterea)
Marcel Bolos, impins de Bolojan catre Bruxelles Lupta pentru fotoliile de europarlamentar au atins cote greu de imaginat atat la PSD, dar mai ales la PNL, si chiar daca liberalii au precizat ca niciun ministru nu va merge la Bruxelles, exista totusi unul care este impins puternic catre capitala Belgiei. La ora actuala, PNL spera sa obtina 7-8 mandate de europarlamentari pe […]The post Marcel Bolos, impins de Bolojan catre Bruxelles appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Politistul lovit de masina a murit la spital. Avea 38 de ani

publicat 2024-02-27 13:00:48 (Puterea)
Politistul lovit de masina a murit la spital. Avea 38 de ani Politistul local din Cisnadie, judetul Sibiu, ranit la jumatatea lunii februarie in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatie, a murit in noaptea de luni spre marti, la spital. Politistul lovit de masina a murit la spital! Barbatul in varsta de doar 38 de ani din Cisnadie, judetul Sibiu, dirija traficul, la […]The post Politistul lovit de masina a murit la spital. Avea 38 de ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Planul in 5 puncte al lui Marcel Ciolacu pentru Romania! Vrea sa faca salariul mediu 2000 de euro

publicat 2024-02-27 13:00:48 (Puterea)
Planul in 5 puncte al lui Marcel Ciolacu pentru Romania! Vrea sa faca salariul mediu 2000 de euro Premierul Marcel Ciolacu are un plan in cinci puncte pentru dezvoltarea Romaniei. Mai mult, premierul a spus ca isi doreste ca in urmatorii 4-5 ani salariul mediu brut din Romania sa ajunga la 2000 de euro. Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre planul in 5 puncte pe are l-a pus la punct pentru Romania! Seful […]The post Planul in 5 puncte al lui Marcel Ciolacu pentru Romania! Vrea sa faca salariul mediu 2000 de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la psihiatrie. Nu renunta la volan

publicat 2024-02-27 13:00:45 (Puterea)
Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la psihiatrie. Nu renunta la volan Dupa ce a fost prins pentru a patra oara la volan, in conditiile in care avea permisul retras din motive medicale, Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns intr-un final la psihiatrie. Promite, insa, ca va reveni la volan, imediat ce iese din spital. Dan Ilie Morega, in varsta de 78 de ani, a fost […]The post Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la psihiatrie. Nu renunta la volan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O mie de persoane, izolate in urma unei alunecari de teren intr-o localitate de langa Genova

publicat 2024-02-27 13:00:44 (ProTV)
O mie de persoane, izolate in urma unei alunecari de teren intr-o localitate de langa Genova Circa 1.000 de persoane au ramas izolate în urma unei alunecari de teren survenite în satul italian Pieve Ligure, de la periferia orasului Genova, informeaza, marti, agentia ANSA. ...continuare.

Tribunalul Constanta a respins contestatia lui Vlad Pascu. Autorul accidentului din 2 Mai ramane in arest preventiv

publicat 2024-02-27 13:00:39 (ProTV)
Tribunalul Constanta a respins contestatia lui Vlad Pascu. Autorul accidentului din 2 Mai ramane in arest preventiv Tribunalul Constanta a respins, marti, contestatia lui Vlad Pascu, iar autorul accidentului de la 2 Mai ramâne în arest preventiv. Decizia magistratilor este definitiva.   ...continuare.

Negocieri intre sindicalistii din Posta Romana si conducerea companiei - S-a ajuns la un acord privind salariile, conditiile de munca si alte drepturi

publicat 2024-02-27 13:00:33 (Money.ro)
Negocieri intre sindicalistii din Posta Romana si conducerea companiei - S-a ajuns la un acord privind salariile, conditiile de munca si alte drepturi Posta Romana anunta, marti, ca s-au stabilit mai multe lucruri in discutiile cu sindicalistii din Sindicatul National Posta Curierat (SNPC).Lista lucrurilor decize prevede:Semnarea unui acord privind salariile, conditiile de munca si alte drepturi care decurg din relatiile contractuale; Un calendar de cresteri salariale pe intreg anul 2024; Cresterea valorii pachetului salarial cu 250 de lei; Reluarea discutiilor privind o noua crestere salariala in luna noiembrie 2024; Angajarea pe o... ...continuare.

Stoltenberg: nu exista planuri privind dislocarea de militari NATO in Ucraina

publicat 2024-02-27 13:00:29 (Mediafax)
Stoltenberg: nu exista planuri privind dislocarea de militari NATO in Ucraina Jens Stoltenberg sustine ca "nu exista planuri" ca militarii NATO sa fie dislocati in Ucraina. A fost primul comentariu al sefului NATO dupa declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron. ...continuare.

Minunile de sub ape. Cele mai spectaculoase fotografii subacvatice au fost premiate la Londra

publicat 2024-02-27 13:00:21 (Libertatea)
Minunile de sub ape. Cele mai spectaculoase fotografii subacvatice au fost premiate la Londra Castigatorii celor 13 categorii ale concursului Fotograful Subacvatic (UPY 2024) au fost anuntati in cadrul unei ceremonii de premiere la Mayfair, Londra, potrivit site-ului concursului. Competitia, organizata in Marea Britanie si inaugurata in 1965, a reunit peste 6.500 de fotografii transmise din intreaga lume. Suedezul Alex Dawson a fost desemnat „Fotograful Subacvatic al anului”, pentru o […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.