EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nu ratati topul artistilor romani din ultimele decenii la Artmark

publicat 2024-01-23 20:15:12 (Jurnalul-National)
Nu ratati topul artistilor romani din ultimele decenii la Artmark Nu ratati topul artistilor romani din ultimele decenii la Artmark ...continuare.

Programul etapei cu numarul 24 din Superliga: cand se joaca FCU Craiova - Dinamo si FCSB - Farul

publicat 2024-01-23 20:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Programul etapei cu numarul 24 din Superliga: cand se joaca FCU Craiova - Dinamo si FCSB - Farul Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul rundei cu numarul 24 din Superliga. Capul de afis este tinut de duelul dintre liderul FCSB si campioana Farul. Runda cu numarul 24 din Superliga progremeaza dueluri interesante. Incepe tare inca de vineri, 2 februarie, cu un derby al Moldovei, FC Botosani - Poli Iasi, si cu duelul orgoliilor dintre FCU Craiova si Dinamo.Runda se incheie cu duelul care a tinut capul de afis al competitiei in stagiunea trecuta. ... ...continuare.

Tunsoarea perfecta pentru femeile care au fata rotunda. Iti scoate in evidenta chipul si te intinereste vizibil

publicat 2024-01-23 20:15:06 (Click)
Tunsoarea perfecta pentru femeile care au fata rotunda. Iti scoate in evidenta chipul si te intinereste vizibil Sunt multe femei care vor sa afle care sunt cele mai frumoase tunsori pentru o fata rotunda. De exemplu, specialistii spun ca tipelor cu fata rotunda le sta bine fie sa fie tunse in scari, fie bob. O tunsoare bob pentru parul mediu va scoate in evidenta pometii si va incadra frumos restul fetei. ...continuare.

Dupa ger, vin ninsorile! Furtunile din nordul Europei aduc vant si precipitatii peste Romania | Prognoza meteo actualizata pentru urmatoarele zile

publicat 2024-01-23 20:15:05 (Antena3)
Dupa ger, vin ninsorile! Furtunile din nordul Europei aduc vant si precipitatii peste Romania | Prognoza meteo actualizata pentru urmatoarele zile Romanii se vor confrunta cu vantul si cu precipitatiile aduse de furtunile care afecteaza in prezent nordul Europei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.