EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Business Magazin. Cum incearca Cristian Gheorghe sa castige teren cu o academie specializata in sports management, sports marketing si sports business

publicat 2024-01-14 13:45:30 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Cum incearca Cristian Gheorghe sa castige teren cu o academie specializata in sports management, sports marketing si sports business Dupa 17 ani de experienta in domeniul managementului sportiv, Cristian Gheorghe si-a propus sa aduca si sportul la catedra. A fondat primul program educational specializat in sports management, sports marketing si sports business din Europa de Est, iar prin aportul sau, domeniul in care si-a construit cariera a devenit obiect de studiu - si chiar si manual la ASE. ...continuare.

A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. "Vinul de ghiata", la mare cautare

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. Vinul de ghiata, la mare cautare Desi este ianuarie, in podgoriile din Romania a inceput culesul strugurilor special pastrati pentru producerea „vinului de gheata”. Operatiunea se poate face doar cand sunt trei zile consecutive cu temperaturi de minus 7 grade Celsius, iar recoltatul are loc in timpul noptii, cand gerul este foarte puternic. Cum vremea a fost calda pana la finele […]The post A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. "Vinul de ghiata", la mare cautare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic Raed Arafat a oferit prima reactie vis-a-vis de acuzatiile facute de Ioan Talpes, fostul sef al SIE, care l-a acuzat pe acesta ca este spion. In cadrul unei emisiuni televizate, seful DSU a fost intrebat despre acuzatiile potrivit carora, acesta este de neinlaturat din sistemul public intrucat ar fi sustinut de persoane mult mai puternice din Romania. […]The post Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Istoricul Adrian Cioroianu, la "Dialogurile Puterii": "Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate"

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
Istoricul Adrian Cioroianu, la Dialogurile Puterii: Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate Un dialog despre Putere in istorie. Despre Putere si Adevar. Despre puterea ipocriziei, puterea iubirii, puterea politica. Un dialog memorabil cu un distins istoric, un dialog necesar si binevenit cu un fost ministru performant: Adrian Cioroianu. Despre palierele definitorii ale Puterii. Despre puterea de a invinge si puterea de a te ridica si a merge […]The post Istoricul Adrian Cioroianu, la "Dialogurile Puterii": "Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate" appeared... ...continuare.

Un copil de sapte ani cu autism a murit dupa ce medicii nu si-au dat seama ca e subnutrit. "Face parte din autismul sau"

publicat 2024-01-14 13:45:14 (ProTV)
Un copil de sapte ani cu autism a murit dupa ce medicii nu si-au dat seama ca e subnutrit. Face parte din autismul sau Un copil cu autism din Marea Britanie a murit în pandemie, la vârsta de sapte ani, din cauza unui stop cardiac, dupa ce o tulburare de alimentatie nediagnosticata îl adusese în stadiul de a supravietui cu „doar câtiva biscuiti”. ...continuare.

Lev Rubinstein a murit. Poetul rus, critic al Kremlinului, a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni

publicat 2024-01-14 13:45:12 (Libertatea)
Lev Rubinstein a murit. Poetul rus, critic al Kremlinului, a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni Poetul si publicistul rus Lev Rubinstein a murit, duminica, 14 ianuarie, la varsta de 77 de ani, in spital, unde a fost internat dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din Moscova, relateaza agentia rusa Interfax. „Tatal meu, Lev Rubinstein, a murit astazi (n.r. – duminica)”, a transmis Maria, […] ...continuare.

Tensiuni in Asia. Coreea de Nord a lansat o noua racheta balistica

publicat 2024-01-14 13:45:11 (Jurnalul-National)
Tensiuni in Asia. Coreea de Nord a lansat o noua racheta balistica Coreea de Nord este acuzata de Coreea de Sud si de Japonia ca a lansat o noua racheta balistica. Incidentul a avut loc duminica si se pare ca resturile au cazut deja in ocean. ...continuare.

Lider al protestatarilor, dupa discutii la ASF: „Nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Cerintele noastre nu sunt de luat in calcul”

publicat 2024-01-14 13:45:11 (Income-Magazine)
Lider al protestatarilor, dupa discutii la ASF: „Nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Cerintele noastre nu sunt de luat in calcul” Unul dintre liderii transportatorilor si fermierilor care protesteaza de cinci zile blocand soselele de centura ale marilor orase, Danut Andrus, a declarat sambata seara, dupa intalnirea avuta cu conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), ca nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun si ca cerintele lor nu sunt de luat in calcul. La randul […] ...continuare.

Ieri a fost dat afara, azi a semnat cu noua echipa din Superliga

publicat 2024-01-14 13:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ieri a fost dat afara, azi a semnat cu noua echipa din Superliga FC Botosani continua sa faca transferuri cu speranta ca echipa va putea scapa de la retrogradare si va ramane in primul esalon si in sezonul viitor. Ultimul jucator adus la echipa este mijlocasului ofensiv Zoran Mitrov (21 de ani)Petrolul Ploiesti i-a reziliat contractul lui Mitrov sambata dimineata, iar la mai putin de 24 de ore acesta a semnat un nou angajament, tot in Liga 1. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.