EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marius Manole,"varianta de avarie" pentru rolul din "Opera de trei parale". De ce a acceptat actorul sa joace personajul

publicat 2024-01-23 13:00:02 (Adevarul)
Marius Manole,varianta de avarie pentru rolul din Opera de trei parale. De ce a acceptat actorul sa joace personajul Marius Manole spune ceea ce nu se stie despre ,"Opera de trei parale" de la Nationalul din Bucuresti. Spectacolul a dus la blocarea site-ul de bilete, inca de la prima reprezentatie. ...continuare.

Israelul propune un armistitiu de doua luni in Fasia Gaza

publicat 2024-01-23 13:00:02 (Adevarul)
Israelul propune un armistitiu de doua luni in Fasia Gaza Israelul a propus Hamas, prin intermediul Qatarului si Egiptului, o pauza de doua luni in luptele si raidurile din Fasia Gaza in schimbul eliberarii tuturor ostaticilor. ...continuare.

5 motive pentru a utiliza un iPhone

publicat 2024-01-23 13:00:02 (Adevarul)
5 motive pentru a utiliza un iPhone iPhone 15 s-a lansat de curand si poate te intrebi daca este sau nu cazul sa faci trecerea de la Android la iOS. In cazul in care esti utilizator de Android, cu siguranta te-ai intrebat macar o data daca este buna decizia de a deveni utilizator de iOS. ...continuare.

Manifestare de proportii dedicata Unirii Principatelor Romane, la Bacau. Sute de copii, prinsi in hora FOTO

publicat 2024-01-23 13:00:02 (Adevarul)
Manifestare de proportii dedicata Unirii Principatelor Romane, la Bacau. Sute de copii, prinsi in hora FOTO In timp de la Scoala "Miron Costin", sute de elevi au fost scosi de profesori sa danseze "Hora Unirii", la un colegiu, zeci de elevi care au intarziat la ore, nu au mai putut intra in curtea liceului ...continuare.

PwC Romania. SAF-T intr-o noua etapa - simpla depunere a declaratiei nu mai este suficienta, ANAF va verifica daca datele raportate de companii sunt corecte

publicat 2024-01-23 12:45:27 (Ziarul-Financiar)
PwC Romania. SAF-T intr-o noua etapa - simpla depunere a declaratiei nu mai este suficienta, ANAF va verifica daca datele raportate de companii sunt corecte Multi contribuabili au indeplinit obligatia legala de a-si depune raportarile SAF-T, insa fara a verifica de fiecare data corectitudinea datelor incluse. Din acest an, se va trece la urmatoarea etapa, mai exact, pe langa un nou val de notificari ale ANAF pentru depunerea SAF-T si chiar amenzi, institutia va demara verificarea datelor raportate. Multi contribuabili au indeplinit obligatia legala de a-si depune raportarile SAF-T, insa fara a verifica de fiecare data corectitudinea datelor... ...continuare.

Din cauza birocratiei, fondul imens de 800 mld. euro al UE destinat reconstructiei economice, este blocat

publicat 2024-01-23 12:45:27 (Ziarul-Financiar)
Din cauza birocratiei, fondul imens de 800 mld. euro al UE destinat reconstructiei economice, este blocat Autor: Andrei Serbanescu Potrivit unuia dintre cei mai importanti industriasi ai blocului comunitar, programul UE de 800 de miliarde de euro destinat sa finanteze tranzitia digitala si ecologica a fost impiedicat de birocratie, in timp ce datele arata ca mai putin de o treime din resurse au fost platite pana in prezent, raporteaza Financial Times. ...continuare.

China pregateste un pachet de salvare a pietei bursiere sustinut de 278 miliarde de dolari

publicat 2024-01-23 12:45:27 (Ziarul-Financiar)
China pregateste un pachet de salvare a pietei bursiere sustinut de 278 miliarde de dolari Autor: Andrei Serbanescu Autoritatile chineze iau in considerare un pachet de masuri pentru a stabiliza piata bursiera aflata in declin, potrivit unor persoane familiarizate cu acest subiect, dupa ce incercarile anterioare de a restabili increderea investitorilor au esuat, determinandu-l pe premierul Li Qiang sa ceara o serie de masuri "mai hotarate", raporteaza Bloomberg. ...continuare.

Un mitropolit ortodox imbratiseaza un rabin evreu, intr-o biserica evanghelica luterana, la Timisoara. Ce s-a intamplat

publicat 2024-01-23 12:45:15 (ProTV)
Un mitropolit ortodox imbratiseaza un rabin evreu, intr-o biserica evanghelica luterana, la Timisoara. Ce s-a intamplat Un pastor baptist a remarcat ”imaginea cât o mie de cuvinte”, a unui mitropolit ortodox care a îmbratisat un rabin, într-o biserica evanghelica luterana. Evemomentul a avut loc la o rugaciune din Timisoara pentru unitate crestinilor.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.