EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Preturile petrolului au crescut marti cu peste 1 dolar pe baril, din cauza ingrijorarilor legate de Gaza

publicat 2024-02-28 07:00:13 (Money.ro)
Preturile petrolului au crescut marti cu peste 1 dolar pe baril, din cauza ingrijorarilor legate de Gaza Contractele futures pentru titeiul Brent au crescut cu 1,04 dolari, sau cu 1,2%, la 83,57 dolari pe baril.Contractele futures pentru titeiul West Texas Intermediate (WTI)  din SUA au crescut cu 1,02 dolari, sau cu 1,3%, la 78,63 dolari pe baril.Israelul si Hamas, precum si mediatorii din Qatar, au emis marti avertismente cu privire la progresul catre un armistitiu in Gaza, dupa ce presedintele american Joe Biden a spus ca crede ca s-ar putea ajunge la incetarea focului in mai putin de o... ...continuare.

Rusia interzice exporturile de benzina timp de sase luni, de la 1 martie, pe fondul cererii interne in crestere

publicat 2024-02-28 07:00:13 (Money.ro)
Rusia interzice exporturile de benzina timp de sase luni, de la 1 martie, pe fondul cererii interne in crestere Interdictia, publicata pen tru prima data de RBC din Rusia, a fost confirmata de un purtator de cuvant al viceprim-ministrului Alexander Novak, responsabilul presedintelui Vladimir Putin pentru vastul sector energetic al Rusiei.RBC, citand o sursa neidentificata, a declarat ca prim-ministrul Mihail Misustin a aprobat interdictia dupa ce Novak a propus-o intr-o scrisoare din 21 februarie.O a doua sursa a declarat pentru Reuters ca decizia a fost luata, dar decretul nu a fost inca emis."Pentru... ...continuare.

Boom al livrarilor la domiciliu, chiar si dupa pandemie. Un bucurestean a comandat anul trecut mancare de 27.000 de euro

publicat 2024-02-28 07:00:12 (Libertatea)
Boom al livrarilor la domiciliu, chiar si dupa pandemie. Un bucurestean a comandat anul trecut mancare de 27.000 de euro Livrarea de mancare este un sector care creste puternic in Romania, chiar daca nu mai este pandemie si lumea nu mai este obligata sa stea acasa. Romanii au descoperit tot mai mult confortul livrarilor acasa sau la munca, iar companiile din domeniu inregistreaza un adevarat boom al activitatii.  Tazz, platforma detinuta de grupul eMAG, a […] ...continuare.

Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Romane: n-ai carte, ai dictatori

publicat 2024-02-28 07:00:11 (Jurnalul-National)
Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Romane: n-ai carte, ai dictatori Va propun, aici, o sueta extraordinara despre carti, scris (inclusiv cu stiloul) si citit in compania unui om drag, emblema a spatiului cultural universal: dascalul (ati prins, sper, conotatia) Ioan-Aurel Pop. Poftiti intr-o calatorie-privilegiu! ...continuare.

Banii, principalul motiv de cearta in familiile din Romania. Psiholog: "Intr-o relatie nu exista banii mei si banii tai"

publicat 2024-02-28 07:00:03 (Adevarul)
Banii, principalul motiv de cearta in familiile din Romania. Psiholog: Intr-o relatie nu exista banii mei si banii tai Banii aduc vrajba in familii. Mai exact, 8 din 10 romani spun ca banii sunt principalul motiv de cearta in cuplu. Psihologii explica faptul ca intr-o relatie nu exista "banii mei si banii tai" si ca primordial este ca banii sa fie pusi la comun. ...continuare.

Declaratia lui Macron despre posibila trimitere de trupe in Ucraina ameninta UE cu fuga de capital

publicat 2024-02-28 07:00:03 (Adevarul)
Declaratia lui Macron despre posibila trimitere de trupe in Ucraina ameninta UE cu fuga de capital O sursa din lumea financiara a numit cuvintele presedintelui francez Emmanuel Macron un semnal al unui risc crescut de investitii pe termen lung in economia europeana. ...continuare.

Dupa cat timp poti urca la volan daca ai baut un pahar de tuica de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO

publicat 2024-02-28 07:00:03 (Adevarul)
Dupa cat timp poti urca la volan daca ai baut un pahar de tuica de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO Fostul politist Viorel Teaca sustine ca totul tine de greutatea fiecaruia, de organismul fiecaruia, de varsta. Internautii au putut afla in cat timp pot urca la volan dupa ce au consumat alcool ...continuare.

CNN: Trump castiga alegerile primare din Michigan dupa procesarea a 50% din buletine de vot

publicat 2024-02-28 07:00:02 (Adevarul)
CNN: Trump castiga alegerile primare din Michigan dupa procesarea a 50% din buletine de vot Fostul reprezentant permanent al SUA la ONU, Nikki Haley, obtine in prezent doar 27,2% din voturi. ...continuare.

Pensii speciale si pentru inspectorii Antifrauda? Ce mai presupune "militarizarea" DGAF

publicat 2024-02-28 06:45:03 (Adevarul)
Pensii speciale si pentru inspectorii Antifrauda? Ce mai presupune militarizarea DGAF Ministerul Finantelor a publicat in transparenta decizionala un proiect de OUG privind unele masuri pentru consolidarea capacitatii institutionale a ANAF. ...continuare.

9 carti-martisor

publicat 2024-02-28 06:30:12 (Jurnalul-National)
9 carti-martisor Odata cu primavara si adierea nestatornica a martisorului vin, iata, si cele mai noi titluri de pe piata editoriala romaneasca. Consultati-le, cateva sigur va vor face cu ochiul (mintii). ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.