EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Explicatia halucinanta a unui om al strazii care a dormit la -10 grade in parcul IOR. "O patura daca aveti, sa pun pe mine"

publicat 2024-01-23 19:45:20 (ProTV)
Explicatia halucinanta a unui om al strazii care a dormit la -10 grade in parcul IOR. O patura daca aveti, sa pun pe mine România a trecut peste înca 24 de ore de ger, iar aceasta iarna care a venit târziu ne face probleme.   ...continuare.

Intalnire intre ministrii de Externe din Romania si Republica Moldova. Ce au discutat

publicat 2024-01-23 19:45:19 (Money.ro)
Ministrul roman de Externe, Luminita Odobescu, si omologul sau moldovean, Nicu Popescu, au avut o intrevedere, marti, la Bucuresti. Au abordat o serie de teme, de la avansarea dosarului privind aderarea la UE pana la proiectele comune. "Dialogul politic si diplomatic dintre Romania si Republica Moldova se afla astazi la un nivel fara precedent si […]Articolul Intalnire intre ministrii de Externe din Romania si Republica Moldova. Ce au discutat apare prima data in Money. ...continuare.

Ceasul apocalipsei marcheaza inca 90 de secunde pana la miezul noptii

publicat 2024-01-23 19:45:19 (Mediafax)
Ceasul apocalipsei marcheaza inca 90 de secunde pana la miezul noptii Acest lucru este indicat de Bulletin of the Atomic Scientists (Buletinul oamenilor de stiinta atomici), fondat in 1945 de Albert Einstein, care marcheaza timpul pana la o catastrofa globala inca din 1947. ...continuare.

Telegram vine cu noi actualizari: de la mesaje "view-once" la controlul timpului de citire

publicat 2024-01-23 19:45:19 (Mediafax)
Telegram vine cu noi actualizari: de la mesaje view-once la controlul timpului de citire Telegram introduce mai multe imbunatatiri in cadrul actualizarii din ianuarie, inclusiv mesaje video si audio de tip "view-once", informeaza Tech Crunch. Extinzand functionalitatea "view-once" introdusa anterior pentru fotografii si videoclipuri, utilizatorii pot aplica acum aceasta caracteristica si mesajelor audio si video. Prin apasarea iconitei "view-once" dupa inregistrare, destinatarul poate accesa mesajul o singura data. ...continuare.

Profesor acuzat de elevi ca le face avansuri sexuale. IPJ Brasov anunta cercetari

publicat 2024-01-23 19:45:19 (Mediafax)
Profesor acuzat de elevi ca le face avansuri sexuale. IPJ Brasov anunta cercetari "Politistii din cadrul Politiei Municipiului Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala, dupa ce astazi, 23 ianuarie a.c., reprezentantul unei unitati de invatamant, din municipiul Brasov, a formulat o sesizare, in curprinsul careia au fost expuse posibile fapte contrare normelor de etica si deontologie profesionala manifestate de un cadru didactic al unitatii. Avand in vedere datele pe care politistii le-au obtinut pana la acest moment, a fost deschis un dosar de cercetare penala, in... ...continuare.

Comisia Europeana pregateste restrictii pentru importurile de cereale din Ucraina, pe fondul protestelor fermierilor

publicat 2024-01-23 19:45:17 (Libertatea)
Comisia Europeana pregateste restrictii pentru importurile de cereale din Ucraina, pe fondul protestelor fermierilor Comisia Europeana examineaza variantele pentru a facilita statelor membre din Europa de Est, inclusiv Romaniei, posibilitatea de a impune restrictii asupra importurilor din Ucraina. Aceasta masura vine in contextul eforturilor de prelungire a liberalizarii schimburilor comerciale cu Kievul pana in iunie 2025, a relatat Reuters, preluata de Agerpres. Comisarul european pentru comert, Valdis Dombrovskis, a […] ...continuare.

Legea prin care se dau burse de merit elevilor, atacata la CCR de Avocatul Poporului

publicat 2024-01-23 19:45:16 (Libertatea)
Legea prin care se dau burse de merit elevilor, atacata la CCR de Avocatul Poporului Avocatul Poporului a transmis marti, 23 ianuarie, ca a sesizat Curtea Constitutionala pentru articolul de lege are prevede ca bursele de merit se acorda „pentru minimum 30% din elevii din fiecare clasa”, sustinand ca aceasta exprimare nu respecta „principiul previzibilitatii si claritatii normelor juridice” „Dispozitiile legale criticate aduc atingere principiului previzibilitatii si claritatii normelor juridice, […] ...continuare.

Atentionare de calatorie in Italia din cauza unei greve in transportul public

publicat 2024-01-23 19:45:13 (Jurnalul-National)
Atentionare de calatorie in Italia din cauza unei greve in transportul public Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Italia. Avertizarea a fost lansata din cauza unei greve nationale in sectorul transportului public local. ...continuare.

Un baiat de 12 ani din Anglia a obtinut un scor mai mare decat Einstein si Hawking la testul IQ

publicat 2024-01-23 19:45:13 (Jurnalul-National)
Un baiat de 12 ani din Anglia a obtinut un scor mai mare decat Einstein si Hawking la testul IQ Un baiat de 12 ani din Anglia a obtinut un scor mai mare decat Albert Einstein si Stephen Hawking la testul IQ. El a fost cooptat in Mensa, potrivit Sky News. ...continuare.

Daniel Niculae dezvaluie "situatia mai delicata" a unui rapidist de baza: "L-am trimis in Belgia!"

publicat 2024-01-23 19:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Niculae dezvaluie situatia mai delicata a unui rapidist de baza: L-am trimis in Belgia! Daniel Niculae, presedintele Rapidului, a oferit detalii despre starea accidentatilor Xian Emmers (24 de ani) si Claudiu Petrila (23 de ani).Rapid a inceput anul cu o victorie in fata lui FCU Craiova, scor 4-3. Krasniqi si Burmaz au marcat la debut, Rrahmani a punctat si el la revenirea dupa accidentare. Giulestenii asteapta intariri si in perioada urmatoare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.