EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Seful Pentagonului si-a cerut scuze. Lloyd Austin il suparase pe presedintele Americii

publicat 2024-02-01 22:00:08 (Mediafax)
Seful Pentagonului si-a cerut scuze. Lloyd Austin il suparase pe presedintele Americii Austin, in varsta de 70 de ani, si-a cerut scuze, de asemenea, pentru modul in care a gestionat spitalizarea sa ulterioara, care a fost tinuta secreta fata de public, de personalul de rang inalt si de Biden insusi timp de cateva zile, scrie Reuters. ...continuare.

Dinamo se intareste cu un handbalist international portughez

publicat 2024-02-01 22:00:08 (Mediafax)
Dinamo se intareste cu un handbalist international portughez "Dinamo a obtinut semnatura interului stanga Andre Gomes (25 de ani), unul dintre jucatorii de top ai Europei. International portughez, cu evolutii remarcabile atat in EHF Champions League cu FC Porto, cat si la prima reprezentativa lusitana, Andre Gomes se va alatura campioanei Romaniei inca din aceasta luna, cu un contract pana in vara anului 2025.", scrie gruparea dinamovista pe pagina oficiala. ...continuare.

Incendiu la un transformator de la Hidrocentrala Portile de Fier 1

publicat 2024-02-01 22:00:08 (Mediafax)
Incendiu la un transformator de la Hidrocentrala Portile de Fier 1 Potrivit ISU Mehedinti, incendiul incendiul se manifesta violent, cu flacara deschisa. ...continuare.

„La ora 12”. Alexei Navalnii le spune rusilor cum sa organizeze un protest national, masiv, fata de Putin, in ziua alegerilor, fara sa pateasca nimic

publicat 2024-02-01 22:00:07 (Libertatea)
„La ora 12”. Alexei Navalnii le spune rusilor cum sa organizeze un protest national, masiv, fata de Putin, in ziua alegerilor, fara sa pateasca nimic Principalul critic al Kremlinului, Alexei Navalnii, incarcerat, i-a indemnat joi, 1 februarie, pe rusi sa protesteze impotriva presedintelui Vladimir Putin in ziua alegerilor din martie, mergand cu totii la vot la pranz, scriu Reuters si The Moscow Times. Postand prin intermediul sustinatorilor sai pe retelele de socializare, Navalnii a sustinut ca nu este suficient votul […] ...continuare.

Preotul evanghelic din Carta de Sibiu, fost jucator de handbal in Divizia A, coleg de clasa cu presedintele Klaus Iohannis: "Era bun la matematica si la fizica"

publicat 2024-02-01 22:00:07 (Libertatea)
Preotul evanghelic din Carta de Sibiu, fost jucator de handbal in Divizia A, coleg de clasa cu presedintele Klaus Iohannis: Era bun la matematica si la fizica Michael Reger, preotul evanghelic care slujeste in fosta abatie a ordinului cistercian, ridicata la Carta, in 1202, a fost handbalist de Divizia A si coleg in doua scoli si la Liceul „Brukenthal” cu presedintele Klaus Iohannis, arata o postare pe pagina de Facebook a Consiliului Judetean Sibiu, sub hashtag-ul „Oameni si locuri de poveste”. In […] ...continuare.

Horoscop 2 februarie 2024. Berbecii au parte de o zi interesanta, care nu doar promite, ci ofera multe posibilitati de a repara anumite greseli

publicat 2024-02-01 22:00:07 (Libertatea)
Horoscop 2 februarie 2024. Berbecii au parte de o zi interesanta, care nu doar promite, ci ofera multe posibilitati de a repara anumite greseli Horoscop 2 februarie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 2 februarie 2024: Ai parte de o zi interesanta, care nu doar promite, ci chiar ofera multe oportunitati de a […] ...continuare.

Incendiu puternic la un transformator electric al Hidrocentralei Portile de Fier 1. Intervin pompieri din mai multe judete

publicat 2024-02-01 22:00:07 (Libertatea)
Incendiu puternic la un transformator electric al Hidrocentralei Portile de Fier 1. Intervin pompieri din mai multe judete Un incendiu violent a izbucnit joi seara, 1 februarie, la un transformator electric care aparitine de Hidrocentrala Portile de Fier 1, in localitatea Gura Vaii, din judetul Mehedinti, informeaza IGSU. Incendiul se manifesta violent, cu flacara deschisa, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU). La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de […] ...continuare.

Iohannis, mesaj pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germane: Principalul partener comercial

publicat 2024-02-01 22:00:06 (Jurnalul-National)
Iohannis, mesaj pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germane: Principalul partener comercial Germania este principalul partener comercial al Romaniei, cu o pondere de peste 20% in comertul extern al Romaniei. Totodata, Germania este in frunte si in clasamentul investitorilor straini, cu peste 25 de mii de companii inregistrate, a spus Klaus Iohannis in mesajul pentru CCI Romano-Germane. ...continuare.

Incendiu la un transformator de la Hidrocentrala Portile de Fier 1

publicat 2024-02-01 22:00:06 (Jurnalul-National)
Incendiu la un transformator de la Hidrocentrala Portile de Fier 1 Un incendiu violent a izbucnit joi seara la un transformator electric care apartine de Hidrocentrala Portile de Fier 1. ...continuare.

Ciolacu: Pana pe 10 februarie asteptam o decizie in cazul Rosia Montana; vom arata romanilor cine a gresit

publicat 2024-02-01 22:00:06 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Pana pe 10 februarie asteptam o decizie in cazul Rosia Montana; vom arata romanilor cine a gresit Premierul Marcel Ciolacu a afirma ca Guvernul se asteapta ca pe 10 februarie sa vina o decizie definitiva in cauza privind Rosia Montana si este pregatit pentru discutii, daca statul roman va fi obligat la despagubiri, subliniind, insa, ca vor fi prezentate public toate documentele din care reiese cine a gresit din partea romana in acest proces. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.