EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sarapova arata senzational la 36 de ani: cum isi mentine silueta, dupa retragere si o nastere VIDEO

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Sarapova arata senzational la 36 de ani: cum isi mentine silueta, dupa retragere si o nastere VIDEO "Secretul" tineretii fara batranete e, de fapt, niciun secret. ...continuare.

Tragedia care i-a marcat viata actorului Doru Ana: "Toata lumea canta «La multi ani!», noi faceam parastase" VIDEO

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Tragedia care i-a marcat viata actorului Doru Ana: Toata lumea canta «La multi ani!», noi faceam parastase VIDEO Actorul Doru Ana, care s-a nascut la Bucuresti, la 28 februarie 1954, a dezvaluit care a fost marea suferinta a vietii sale. ...continuare.

SUA vizeaza o reducere cu 5% a posturilor in cadrul fortelor terestre: "Armata nu le cere soldatilor sa plece"

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
SUA vizeaza o reducere cu 5% a posturilor in cadrul fortelor terestre: Armata nu le cere soldatilor sa plece Fortele terestre ale SUA vor fi reduse cu circa 5%, insemnand in total 24.000 de posturi, in cadrul unei restructurari care vizeaza sa raspunda atat problemelor de recrutare, cat si amenintarilor in schimbare, relateaza marti dpa si New York Daily News. ...continuare.

Monica Lewinsky, debut in modeling cu o campanie de incurajare a votului in SUA. Cum a pozat si mesajul transmis FOTO

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Monica Lewinsky, debut in modeling cu o campanie de incurajare a votului in SUA. Cum a pozat si mesajul transmis FOTO Monica Lewinsky si-a facut debutul in modeling ca parte a unei campanii care indeamna oamenii sa voteze la alegerile din SUA din 2024. ...continuare.

Marea Britanie. Inca un bulgar arestat in cadrul destructurarii unei retele de spionaj pentru Rusia

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Marea Britanie. Inca un bulgar arestat in cadrul destructurarii unei retele de spionaj pentru Rusia Politia britanica a arestat marti inca un cetatean bulgar, al saselea la numar, in cadrul unei anchete privind destructurarea unei retele de spionaj in favoarea Rusiei lui Putin. ...continuare.

Britanic inchis la Poarta Alba, apel disperat in presa straina: "Aici este un iad" VIDEO UPDATE

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Britanic inchis la Poarta Alba, apel disperat in presa straina: Aici este un iad VIDEO UPDATE Un turist englez care a venit in tara noastra pentru un festival de muzica a fost arestat sub acuzatia de trafic de droguri si inchis de 10 luni in inchisoarea de la Poarta Alba, unde sustine ca traieste un cosmar. ...continuare.

Avertismentul lui Biden pentru Israel. Mesajul lui Netanyahu: "Avem succese semnificative in acest domeniu"

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Avertismentul lui Biden pentru Israel. Mesajul lui Netanyahu: Avem succese semnificative in acest domeniu Presedintele Joe Biden a afirmat in cadrul unei emisiuni la NBC ca Israelul risca sa piarda sprijinul international din cauza guvernului sau "incredibil de conservator". In schimb, premierul israelian Benjamin Netanyahu, a spus ca exista un sprijin larg in SUA pentru razboiul contra Hamas. ...continuare.

Uzina de arme nucleare, evacuata din cauza incendiilor masive din Texas: "Materialele speciale sunt neafectate"

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Uzina de arme nucleare, evacuata din cauza incendiilor masive din Texas: Materialele speciale sunt neafectate O uzina de arme nucleare a fost evacuata din cauza incendiilor masive din Texas, SUA, care ameninta instalatia Pantex, unde sunt construite si dezasamblate bombe. Principala fabrica de arme nucleare a SUA a fost evacuata peste noapte, in timp ce incendiile puternice au ars in pamantul din apropiere. ...continuare.

Un lant de restaurante renunta la angajarea de muncitori asiatici: va recruta 100 de romani

publicat 2024-02-28 12:00:02 (Adevarul)
Un lant de restaurante renunta la angajarea de muncitori asiatici: va recruta 100 de romani Un cunoscut lant de restaurante din Romania a anuntat miercuri ca va renunta la angajarea de noi muncitori straini asi va demara procedura de recrutare pentru peste 100 de romani. ...continuare.

Reteaua de restaurante "La Mama" vrea sa reia expansiunea in acest an, cu investitii de 2 mil. euro, si sa angajeze 100 de persoane, renuntand la muncitorii asiatici

publicat 2024-02-28 11:45:19 (Ziarul-Financiar)
Reteaua de restaurante La Mama vrea sa reia expansiunea in acest an, cu investitii de 2 mil. euro, si sa angajeze 100 de persoane, renuntand la muncitorii asiatici Autor: Roxana Rosu Reteaua de restaurante "La Mama" vrea sa reia expansiunea in acest an si sa deschida doua noi locatii, cu investitii de 2 milioane euro, in paralel cu cresterea numarului de angajati cu circa 100 de persoane, noua politica a lantului fiind sa se orienteze spre forta de munca locala si sa renunte la muncitorii asiatici. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.