EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Canada a anuntat reluarea finantarii UNRWA

publicat 2024-03-09 09:45:06 (Bursa)
Canada a anuntat vineri reluarea finantarii agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA), la mai bine de o luna dupa ce a suspendat-o, asa cum au procedat aproximativ 15 tari. ...continuare.

Reuters: Turcia se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Ucraina si Rusia

publicat 2024-03-09 09:45:06 (Bursa)
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara sa se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Rusia si Ucraina, pentru a pune capat razboiului. ...continuare.

Fostul ministru al Mediului, Korodi Attila, reactie la Rosia Montana: "Nu imi pot stapani bucuria"

publicat 2024-03-09 09:45:06 (Antena3)
Fostul ministru al Mediului, Korodi Attila, reactie la Rosia Montana: Nu imi pot stapani bucuria "Nu pot stapani bucuria pe care o am. Compania a inceput cu mine si a dorit sa termine cu statul roman in a cere despagubiri. 16 ani de procese, cereri de despagubiri, presiuni politice, joc murdar", a scris fostul ministru al Mediului, Korodi Attila, pe Facebook. ...continuare.

Joe Biden critica intalnirea dintre premierul ungar Viktor Orban si Donald Trump

publicat 2024-03-09 09:45:03 (Adevarul)
Joe Biden critica intalnirea dintre premierul ungar Viktor Orban si Donald Trump Presedintele SUA, Joe Biden, l-a criticat vineri pe Donald Trump pentru intalnirea sa cu Viktor Orban, adaugand ca premierul ungar incearca sa instaureze o "dictatura". ...continuare.

Tineretul PUSL isi doreste sa se implice activ in viata politica

publicat 2024-03-09 09:15:02 (Antena3)
Tineretul PUSL isi doreste sa se implice activ in viata politica Peste o suta de tineri, antreprenori, studenti si elevi din Bucuresti au invatat ce presupun relatiile interumane in societatea romaneasca. ...continuare.

Gabriel Resources, prima reactie dupa verdictul in procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 09:15:02 (Antena3)
Gabriel Resources, prima reactie dupa verdictul in procesul Rosia Montana Canadienii de la Gabriel Resources au anuntat ca vor contesta decizia in cazul Rosia Montana. ...continuare.

Horoscop sambata, 9 martie. Nativii zodiei Pesti pot obtine avansarea la care viseaza, iar Fecioarele nu au succes la dieta

publicat 2024-03-09 09:15:02 (Adevarul)
Horoscop sambata, 9 martie. Nativii zodiei Pesti pot obtine avansarea la care viseaza, iar Fecioarele nu au succes la dieta Horoscop sambata, 9 martie. Lorina, astrologul Click, a realizat predictiile complete pentru cele 12 zodii. ...continuare.

Operatorul Loteriei Nationale din Marea Britanie a imprumutat milioane de euro de la banci detinute de Kremlin

publicat 2024-03-09 09:15:02 (Adevarul)
Operatorul Loteriei Nationale din Marea Britanie a imprumutat milioane de euro de la banci detinute de Kremlin Compania din spatele Loteriei Nationale britanice a imprumutat milioane de euro de la bancile detinute de Kremlin in momentul in care a obtinut cel mai mare contract din sectorul public din regat, dezvaluie The Guardian. ...continuare.

Vechea garda din PDL, petrecere cu schepsis la Craiova

publicat 2024-03-09 09:00:09 (Puterea)
Vechea garda din PDL, petrecere cu schepsis la Craiova Unul dintre liderii fostului PDL isi sarbatoreste astazi ziua de nastere intr-un oras controlat de PSD si cu acest prilej au fost invitati o serie din "greii" partidului dirijat ani de zile de Traian Basescu. Fostul ministru al Economiei si Transporturilor, Radu Berceanu, a implinit 71 de ani pe 5 martie, dar si-a anuntat apropiatii […]The post Vechea garda din PDL, petrecere cu schepsis la Craiova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inedit: Prefectul are solutie la traficul infernal din Capitala!

publicat 2024-03-09 09:00:09 (Puterea)
Inedit: Prefectul are solutie la traficul infernal din Capitala! Rares Hopinca, prefectul Capitalei, a optat pentru scuter ca mijloc de transport in Bucuresti. Acesta a fost surprins circuland pe doua roti, o imagine neobisnuita si totodata umana pentru un demnitar roman. De ce scuterul? Hopinca si-a explicat alegerea: "Merg cu scuterul de mult inainte de a fi prefect.” El adauga ca multe capitale europene […]The post Inedit: Prefectul are solutie la traficul infernal din Capitala! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.