EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




10 cele mai potrivite rase de caini pentru viata la tara

publicat 2024-03-09 08:30:06 (Jurnalul-National)
10 cele mai potrivite rase de caini pentru viata la tara Alegerea cainelui de paza perfect pentru viata la tara este importanta. Unii caini iubesc sa stea pe canepea, altora le place sa fie rasfatati, in timp ce multi viseaza sa-si petreaca zilele in aer liber, pe un camp, in drumetii sau se joaca intr-o curte mare. ...continuare.

Doamnele si domnisoarele si-au incheiat ziua de 8 Martie in cluburi sau restaurante. "Sotii sunt acasa cu copiii"

publicat 2024-03-09 08:15:12 (ProTV)
Doamnele si domnisoarele si-au incheiat ziua de 8 Martie in cluburi sau restaurante. Sotii sunt acasa cu copiii Ziua în care au fost sarbatorite femeile din toata lumea s-a încheiat pentru multe doamne si domnisoare în cluburi sau restaurante. ...continuare.

Accident grav, cu patru persoane implicate, in Suceava. Primele imagini de la fata locului

publicat 2024-03-09 08:15:12 (ProTV)
Accident grav, cu patru persoane implicate, in Suceava. Primele imagini de la fata locului Doua masini s-au izbit violent, vineri seara, în Suceava, în apropiere de gara din cartierul Burdujeni. ...continuare.

Meghan Markle critica toxicitatea retelelor sociale. Ducesa de Sussex a dezvaluit ca a fost vizata de "hartuire si abuz"

publicat 2024-03-09 08:15:12 (ProTV)
Meghan Markle critica toxicitatea retelelor sociale. Ducesa de Sussex a dezvaluit ca a fost vizata de hartuire si abuz Ducesa de Sussex a criticat „toxicitatea aparent nesfârsita” a retelelor sociale, dezvaluind ca a fost vizata de „hartuire si abuz” în timp ce era însarcinata cu Archie si Lilibet. ...continuare.

Angajatii Primariei Capitalei ar putea primi saptamana viitoare doar 25% din salariu. Bugetul Bucurestiului, respins de 2 ori

publicat 2024-03-09 08:15:12 (ProTV)
Angajatii Primariei Capitalei ar putea primi saptamana viitoare doar 25% din salariu. Bugetul Bucurestiului, respins de 2 ori Cei 7.000 de angajati ai Primariei Capitalei ar putea primi saptamâna viitoare doar 25 la suta din salariu. În plus, nu vor mai fi bani suficienti pentru medicamente, combustibil pentru autobuze, iluminat public si semafoare. ...continuare.

Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut

publicat 2024-03-09 08:15:11 (Money.ro)
Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut Mai multi romani vor fi obligati prin lege sa dea banii inapoi. S-au facut mai multe schimbari legislative si se pare ca vizati sunt pensionarii. Noile reglementari arata ca pensionarii care primesc pensie sociala, sume pe cardul de alimente sau sprijin financiar pentru energie si isi schimba domiciliul in alta tara fara a anunta Casa […]Articolul Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut apare prima data in Money. ...continuare.

O biografie basarabeana: Cristian Mungiu la Cahul

publicat 2024-03-09 08:15:08 (Jurnalul-National)
O biografie basarabeana: Cristian Mungiu la Cahul Vineri 15 si sambata 16 martie va avea loc la Cahul, in Republica Moldova evenimentul intitulat O biografie basarabeana. ...continuare.

Zodiile din horoscop care isi schimba viata pana de Paste 2024. Sunt protejate de Dumnezeu, primesc bani si au noroc in iubire

publicat 2024-03-09 08:15:03 (Click)
Zodiile din horoscop care isi schimba viata pana de Paste 2024. Sunt protejate de Dumnezeu, primesc bani si au noroc in iubire La inceput de weekend va prezentam zodiile din horoscop care isi schimba viata pana de Paste 2024. ...continuare.

Metoda prin care soferii isi pot da seama daca o masina are kilometri dati inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

publicat 2024-03-09 08:15:02 (Antena3)
Metoda prin care soferii isi pot da seama daca o masina are kilometri dati inapoi. Semnele evidente ale unei fraude Soferii care achizitioneaza o masina la mana a doua, trebuie sa verifice daca masina a avut kilometri dati inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru. ...continuare.

Supercomunele Romaniei. Judetul care detine doua dintre ele: cel mai frumos sat din lume si satul UNESCO VIDEO

publicat 2024-03-09 08:15:01 (Adevarul)
Supercomunele Romaniei. Judetul care detine doua dintre ele: cel mai frumos sat din lume si satul UNESCO VIDEO Romania este vestita in lume pentru peisajele sale superbe, natura salbatica, traditii pitoresti si oameni primitori. Si exista trei asezari rurale in tara, de o frumusete rapitoare. Un judet anume, preferat de turisti, detine doua localitati considerate "Comuna Comunelor". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.