EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anthony Joshua l-a facut KO pe Francis Ngannou in a doua runda a super meciului de la Riyadh. Fostul campion UFC a ramas minute intregi la podea dupa lovitura finala

publicat 2024-03-09 08:00:14 (Mediafax)
Anthony Joshua l-a facut KO pe Francis Ngannou in a doua runda a super meciului de la Riyadh. Fostul campion UFC a ramas minute intregi la podea dupa lovitura finala Boxerul britanic Anthony Joshua l-a batut pe Francis Ngannou, fostul detinator al titlului UFC, in Arabia Saudita. Sportivul l-a facut KO in a doua runda. ...continuare.

UE anunta deschiderea unui coridor maritim pentru transportul ajutoarelor umanitare din Cipru catre Gaza in acest weekend

publicat 2024-03-09 08:00:13 (Libertatea)
UE anunta deschiderea unui coridor maritim pentru transportul ajutoarelor umanitare din Cipru catre Gaza in acest weekend In lupta cu foametea care duce la pierderea de vieti, UE a anuntat deschiderea unui coridor maritim duminica pentru transportul ajutoarelor umanitare din Cipru catre Gaza, anunta The Guardian, citata de Agerpres. „Suntem foarte aproape de deschiderea acestui coridor, cu putin noroc, in aceasta duminica”, a declarat sefa executivului UE, in timpul unei vizite alaturi […] ...continuare.

Grebla (AEP): Organizarea prin comasare a alegerilor europarlamentare si locale va produce, in mod sigur, o economie la bugetul de stat

publicat 2024-03-09 08:00:11 (Income-Magazine)
Grebla (AEP): Organizarea prin comasare a alegerilor europarlamentare si locale va produce, in mod sigur, o economie la bugetul de stat Organizarea prin comasare a alegerilor europarlamentare si a alegerilor locale va produce, „in mod sigur”, o economie la bugetul de stat, a declarat presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla.   El a fost intrebat, vineri, in acest sens, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria. „In mod sigur se va produce, va fi o […] ...continuare.

Ioan Ovidiu Sabau, dezamagit dupa ce U Cluj a ratat calificarea in play-off: "Aveam nevoie de alta atitudine"

publicat 2024-03-09 08:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Ovidiu Sabau, dezamagit dupa ce U Cluj a ratat calificarea in play-off: Aveam nevoie de alta atitudine Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau (56 de ani) a digerat greu necalificarea Universitatii Cluj in play-off-ul Superligii.In conditiile in care Sepsi a invins pe terenul Petrolului, scor 2-1, cei de la U Cluj aveau nevoie de o victorie cu Voluntari pentru a fi siguri de prezenta in play-off. Clujenii nu au reusit sa marcheze, iar covasnenii vor evolua in play-off si in acest an. ... ...continuare.

Marea revenire. Simona Halep si-a gasit rapid partener de antrenament pentru Miami Open

publicat 2024-03-09 08:00:01 (Adevarul)
Marea revenire. Simona Halep si-a gasit rapid partener de antrenament pentru Miami Open Romanca, printre cele 16 castigatoare de Mare Slem de la startul competitiei americane. ...continuare.

Nicusor Dan se teme de justitie si semnaleaza coruptie in administratie

publicat 2024-03-09 07:45:11 (Puterea)
Nicusor Dan se teme de justitie si semnaleaza coruptie in administratie Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi seara intr-un interviu acordat Euronews Romania ca si-a pierdut increderea in sistemul judiciar, prezentand exemple concrete de interactiuni cu DNA si instantele de judecata care l-au determinat sa-si piarda speranta in rezolvarea unor probleme de urbanism in mod legal. In timpul interviului, Nicusor Dan a adus […]The post Nicusor Dan se teme de justitie si semnaleaza coruptie in administratie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Portul Constanta se confrunta acum cu o surprinzatoare provocare concurentiala. Ungaria isi face port in Italia

publicat 2024-03-09 07:45:11 (Puterea)
Portul Constanta se confrunta acum cu o surprinzatoare provocare concurentiala. Ungaria isi face port in Italia Ungaria se pregateste sa-si extinda influenta maritima, cu constructia unui port in orasul Trieste, Italia, la Marea Adriatica. Colosul feroviar german Metrans, in parteneriat cu guvernul maghiar, a cumparat operatorul croat Adria Rail, consolidand astfel controlul asupra transportului de containere in regiunea Adriaticii. Aceasta mutare indica un pas semnificativ in strategia Ungariei de a deveni […]The post Portul Constanta se confrunta acum cu o surprinzatoare provocare... ...continuare.

Ce a patit un barbat care se afla in incaperea unei fabrici de bere. Un coleg i-a sarit in ajutor

publicat 2024-03-09 07:45:10 (ProTV)
Ce a patit un barbat care se afla in incaperea unei fabrici de bere. Un coleg i-a sarit in ajutor Un barbat din Minnesota a pierdut lupta cu berea. În timp ce se afla într-o încapere a unei fabrici, dintr-un recipient a tâsnit un jet de bere, care l-a pus la pamânt.   ...continuare.

Cei patru militari romani anchetati intr-un dosar de braconaj, cercetati in libertate. "Vanatorile se fac la nivel inalt"

publicat 2024-03-09 07:45:10 (ProTV)
Cei patru militari romani anchetati intr-un dosar de braconaj, cercetati in libertate. Vanatorile se fac la nivel inalt Suspectii din dosarul de braconaj din Covasna, în care sunt implicati doi militari si doi angajati ai Ministerului de Interne, vor fi cercetati în libertate. ...continuare.

Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie

publicat 2024-03-09 07:45:10 (Money.ro)
Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie. Vesti proaste pentru pensionarii care nu si-au primit inca pensile. Din pacate, din cauza zilelor nelucratoare, pensionarii din toata tara asteapta intrarea pensiilor pentru luna martie Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie Pentru […]Articolul Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.