EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vanzarile de masinii full electrice au crescut in Europa, anul trecut, dar preturile raman ridicate

publicat 2024-03-03 22:15:10 (Jurnalul-National)
Vanzarile de masinii full electrice au crescut in Europa, anul trecut, dar preturile raman ridicate Vanzarile de masini electrice (BEV) au crescut, anul trecut, la nivel european, cu 28%, si cu peste o treime numai in Uniunea Europeana (UE), comparativ cu datele din 2022, insa constructorii de automobile nu au reusit sa livreze pe piata modele accesibile, potrivit unei analize realizata de organizatia Transport&Environment (T&E), citata de Asociatia 2Celsius. ...continuare.

PAOK castiga sezonul regular din Grecia! Trupa lui Razvan Lucescu, victorie importanta in lupta pentru titlu

publicat 2024-03-03 22:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
PAOK castiga sezonul regular din Grecia! Trupa lui Razvan Lucescu, victorie importanta in lupta pentru titlu PAOK a invins-o Lamia in deplasare, scor 2-0, in etapa #26 din campionatul Greciei. AEK Atena, ocupanta primului loc, a fost egalata in minutul 90+7 al meciului din deplasare cu Aris, iar trupa lui Razvan Lucescu a profitat si a revenit pe primul loc, chiar in ultima etapa a sezonului regular.PAOK pierduse statutul de lider in etapa #23, dupa esecul de pe teren propriu cu rivala Olympiakos, scor 1-4. ... ...continuare.

Eliza Samara din nou in finala Ligii Campionilor cu echipa poloneza pentru care evolueaza

publicat 2024-03-03 22:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Eliza Samara din nou in finala Ligii Campionilor cu echipa poloneza pentru care evolueaza Eliza Samara (34 de ani) are ocazia sa-si treaca in palmares al cincilea trofeu al Ligii Campionilor, dupa ce echipa Enea Siarkopol Tarnobrzeg s-a calificat in ultimul act. Eliza Samara, proaspat calificata pentru a cincea oara la Jocurile Olimpice cu nationala feminina a Romaniei, s-a intors la echipa de club pentru o intalnire importanta, cea din semifinalele Ligii Campionilor.KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg a jucat acasa returul confruntarii cu Linz AG Froschberg. ... ...continuare.

Mancare de urzici ca in copilarie. Trucul simplu pentru un gust delicios

publicat 2024-03-03 22:15:04 (Antena3)
Mancare de urzici ca in copilarie. Trucul simplu pentru un gust delicios Pe langa faptul ca este delicioasa, mancarea de urzici este si foarte sanatoasa. Iata cea mai usoara reteta pe care o poti incerca in aceasta primavara. ...continuare.

Romania, prima tara din UE in care se implementeaza tehnologie nucleara cu reactoare de mici dimensiuni

publicat 2024-03-03 22:15:04 (Antena3)
Romania, prima tara din UE in care se implementeaza tehnologie nucleara cu reactoare de mici dimensiuni Romania va avea cea mai noua, curata si sigura tehnologie nucleara, cu ajutorul reactoarelor de mici dimensiuni de la Doicesti, judetul Dambovita. ...continuare.

Imunitatea la COVID-19 nu ne scapa de imbolnavire. Medicamentul care reduce riscul de deces, dar expira in depozitele din tarile europene

publicat 2024-03-03 22:15:02 (Adevarul)
Imunitatea la COVID-19 nu ne scapa de imbolnavire. Medicamentul care reduce riscul de deces, dar expira in depozitele din tarile europene In cazul infectiei cu SARS-COV-2 nu se obtine o imunitate de durata in ceea ce priveste reinfectarea. ...continuare.

Referendum in Elvetia: Vot pentru cea de-a 13-a pensie, dar impotriva majorarii varstei de pensionare

publicat 2024-03-03 22:00:10 (Puterea)
Referendum in Elvetia: Vot pentru cea de-a 13-a pensie, dar impotriva majorarii varstei de pensionare Elvetienii au votat, duminica, in favoarea celei de-a 13-a pensii, dar au respins, insa, initiativa privind varsta de pensionare de 66 de ani (74,7% dintre participantii la referendum), potrivit rezultatelor aproape finale ale consultarii. Referendumul a avut loc intr-un context dificil pentru elvetienii de rand, care fac fata cu greu cresterii costului vietii. Propunerea privind […]The post Referendum in Elvetia: Vot pentru cea de-a 13-a pensie, dar impotriva majorarii varstei de... ...continuare.

Hamas a inceput negocierile de pace cu Isarelul, in Cairo, fara delegatia Israelului. Israelienii s-au suparat

publicat 2024-03-03 22:00:09 (ProTV)
Hamas a inceput negocierile de pace cu Isarelul, in Cairo, fara delegatia Israelului. Israelienii s-au suparat Reprezentantii SUA, ai Qatarului si ai Hamas se afla în Egipt pentru negocieri de pace în Fâsia Gaza. ...continuare.

Iranul executa un presupus agent al Mossad, despre care sustine ca ar avea legatura cu atacul de la o fabrica de munitii

publicat 2024-03-03 22:00:09 (ProTV)
Iranul executa un presupus agent al Mossad, despre care sustine ca ar avea legatura cu atacul de la o fabrica de munitii Iranul a executat duminica un presupus agent al serviciului de informatii externe israelian Mossad, despre care a spus ca ar avea legatura cu atacul de la o fabrica de munitii anul trecut. ...continuare.

Horoscop 4 martie 2024. Taurii au sansa de a deveni mai intelepti pe baza experientelor traite in ultima perioada

publicat 2024-03-03 22:00:07 (Libertatea)
Horoscop 4 martie 2024. Taurii au sansa de a deveni mai intelepti pe baza experientelor traite in ultima perioada Horoscop 4 martie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 4 martie 2024: Ziua vine cu un tonus mult mai bun, cu chef de treaba si te incurajeaza sa accepti […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.