EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un clujean si-a violat nepoata de un an si i-a "aranjat" o intalnire cu un alt barbat intr-o pensiune din Oradea

publicat 2024-03-11 17:30:02 (Adevarul)
Un clujean si-a violat nepoata de un an si i-a aranjat o intalnire cu un alt barbat intr-o pensiune din Oradea Un clujean in varsta de 29 ani din Floresti a fost arestat dupa ce si-a violat nepoata de un an si sa luni, a inregistrat materiale pornografice cu fetita, le-a postat pe internet, iar apoi i-a "aranjat" copilului o intalnire cu un al barbat, intentionand sa filmeze abuzul si sa vanda inregistrarea. ...continuare.

Accident de munca mortal intr-o exploatatie forestiera din judetul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

publicat 2024-03-11 17:30:02 (Adevarul)
Accident de munca mortal intr-o exploatatie forestiera din judetul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani si-a pierdut viata luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Politia Gorj si Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat. ...continuare.

BOR in an electoral: "Preotul are obligatia de a pastra neutralitatea in timpul campaniilor electorale"

publicat 2024-03-11 17:30:02 (Adevarul)
BOR in an electoral: Preotul are obligatia de a pastra neutralitatea in timpul campaniilor electorale Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a decis in cadrul Sfantului Sinod ca preotii trebuie sa-si pastreze neutralitatea in timpul campaniilor electorale, in declaratiile publice si in activitatea practica. ...continuare.

Masina fara ITP si RCA, implicata intr-un accident la Suceava. In autovehicul erau doi barbati bauti si nu stie cine a fost la volan

publicat 2024-03-11 17:30:02 (Adevarul)
Masina fara ITP si RCA, implicata intr-un accident la Suceava. In autovehicul erau doi barbati bauti si nu stie cine a fost la volan Politistii suceveni au indisponibilizat un autoturism cu volanul pe dreapta implicat intr-un accident rutier produs pe o strada din municipiul Suceava. O femeie a fost ranita, iar doi barbati bauti care se aflau in masina care a acrosat autoturismul acesteia sunt anchetati penal ...continuare.

BREAKING: Gabriel Resources anunta oficial: Firma nu are bani sa plateasca suma de 10 mil. dolari acordata de tribunal catre statul roman. "Compania are in acest moment disponibili aproximativ 2 mil. dolari, pe care ne asteptam sa ii terminam pana in luna mai. Exista un risc semnificativ ca o finantare suplimentara sa nu fie disponibila"

publicat 2024-03-11 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
BREAKING: Gabriel Resources anunta oficial: Firma nu are bani sa plateasca suma de 10 mil. dolari acordata de tribunal catre statul roman. Compania are in acest moment disponibili aproximativ 2 mil. dolari, pe care ne asteptam sa ii terminam pana in luna mai. Exista un risc semnificativ ca o finantare suplimentara sa nu fie disponibila Autor: Stefan Stan Gabriel Resources a anuntat ca, in prezent, compania dispune de fonduri disponibile de aproximativ 2,7 milioane de dolari canadieni (2,0 milioane de dolari americani) si se asteapta ca acest sold sa fie epuizat in cursul normal al activitatii pana in mai 2024. Gabriel intentioneaza sa efectueze o analiza imediata a obligatiilor sale financiare actuale si viitoare si a capacitatii de a obtine fonduri pentru a achita sumele de platit. ...continuare.

Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce provocari au femeile in lumea investitiilor in start-up-uri de tehnologie? In ce tip de start-up-uri tech investesc? O discutie cu Laura Voinea si Roxana Precu, membre in cadrul WIT Angels Club.

publicat 2024-03-11 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce provocari au femeile in lumea investitiilor in start-up-uri de tehnologie? In ce tip de start-up-uri tech investesc? O discutie cu Laura Voinea si Roxana Precu, membre in cadrul WIT Angels Club. Autor: Ioana Nita Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce provocari au femeile in lumea investitiilor in start-up-uri de tehnologie? In ce tip de start-up-uri tech investesc? O discutie cu Laura Voinea si Roxana Precu, membre in cadrul WIT Angels Club. ...continuare.

Tranzactie parafata: Hidroelectrica preia toate activele si angajatii UCM Resita, cea mai veche fabrica din Romania

publicat 2024-03-11 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
Tranzactie parafata: Hidroelectrica preia toate activele si angajatii UCM Resita, cea mai veche fabrica din Romania Autor: Cristina Bellu Euro Insol, administratorul judiciar al Uzinei Constructoare de Masini Resita, anunta ca a fost semnat contractul de vanzare a afacerii UCM Resita catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice, companie controlata de Hidroelectrica. ...continuare.

Sef al Politiei Titu, acuzat de trafic de influenta in sprijinul candidatului PNL la Primaria Salcioara

publicat 2024-03-11 17:15:11 (Puterea)
Sef al Politiei Titu, acuzat de trafic de influenta in sprijinul candidatului PNL la Primaria Salcioara In contextul intensificarii luptei pentru functia de primar, un scandal de amploare iese la iveala in legatura cu presupusele actiuni ilegale ale sefului Politiei din orasul Titu, Inspectorul principal de politie Tudor Constantin Cornel. Acesta este acuzat de trafic de influenta in favoarea candidatului PNL, Florina Ivascu, in cadrul alegerilor locale din comuna Salcioara. Surse […]The post Sef al Politiei Titu, acuzat de trafic de influenta in sprijinul candidatului PNL la Primaria... ...continuare.

Italienii au lasat de izbeliste activitatea principala a Combinatului de oteluri speciale de la Targoviste

publicat 2024-03-11 17:15:11 (Puterea)
Italienii au lasat de izbeliste activitatea principala a Combinatului de oteluri speciale de la Targoviste Beltrame din Italia a platit in urma cu doi ani 38,3 milioane de euro plus TVA pentru achizitia combinatului de la Targoviste. Atunci a promis investitii uriase. Italienii de la Beltrame au preluat in urma cu doi ani Combinatul de oteluri speciale de la Targoviste prilej cu care au promis investitii uriase in societate. De […]The post Italienii au lasat de izbeliste activitatea principala a Combinatului de oteluri speciale de la Targoviste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.