EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan", transmite Marcel Ciolacu, seful PSD

publicat 2024-03-03 16:30:15 (Puterea)
Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan, transmite Marcel Ciolacu, seful PSD Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca in scurt timp se va sti cine este candidatul comun PNL – PSD pentru Primaria Capitalei. Acesta va fi desemnat in functie de compatibilitatea electoratelor de dreapta si de stanga. "Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan", transmite Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu, care a fost zilele acestea la Roma […]The post "Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan", transmite Marcel Ciolacu, seful PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Seful Bosh: „Va fi nevoie de pana la 35 de ani pentru a electrifica toate automobilele din intreaga lume”

publicat 2024-03-03 16:30:12 (Libertatea)
Seful Bosh: „Va fi nevoie de pana la 35 de ani pentru a electrifica toate automobilele din intreaga lume” Directorul general al grupului german de inginerie Bosch, Stefan Hartung crede ca va fi nevoie de vehicule echipate cu motoare pe combustie timp de cel putin 35 de ani, pana cand va putea fi finalizata electrificarea transportului rutier, informeaza Agerpres, care citeaza DPA. Daca intreaga productie mondiala anuala de 90 de milioane de vehicule rutiere […] ...continuare.

Accident cu doua masini in Targu Mures. Sase persoane implicate, intre care trei minori

publicat 2024-03-03 16:30:11 (Jurnalul-National)
Accident cu doua masini in Targu Mures. Sase persoane implicate, intre care trei minori Un accident in care au fost implicate doua masini a avut loc duminica in Targu Mures. Sase persoane au primit ingrijiri medicale in urma evenimentului rutier. ...continuare.

Cutremur in apropiere de Napoli, in Italia. Oamenii s-au speriat si au iesit pe strazi

publicat 2024-03-03 16:30:06 (Antena3)
Cutremur in apropiere de Napoli, in Italia. Oamenii s-au speriat si au iesit pe strazi Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 a fost inregistrat duminica dimineata in apropiere de Napoli. ...continuare.

Un jandarm aflat in timpul liber a scos din foc un barbat surprins de o explozie. Cine este eroul VIDEO

publicat 2024-03-03 16:30:03 (Adevarul)
Un jandarm aflat in timpul liber a scos din foc un barbat surprins de o explozie. Cine este eroul VIDEO Un jandarm aflat in timpul liber l-a salvat pe barbatul ranit, duminica, de explozia produsa in camera centralei unei locuinte din localitatea argeseana Priboieni. ...continuare.

Mesterul "Dorel" a pus opritoare pe mijlocul unor trotuare distruse. Se intampla la Bacau, orasul "popicelor" FOTO

publicat 2024-03-03 16:30:03 (Adevarul)
Mesterul Dorel a pus opritoare pe mijlocul unor trotuare distruse. Se intampla la Bacau, orasul popicelor FOTO In fata sediului Politiei Locale Bacau, aflat langa Insula de Agrement, Primaria a montat popice pe trotuarele gaurite de timp, astfel incat acum nici pietonii nu mai au pe unde merge ...continuare.

Business Magazin. Wang Chuanfu, un introvertit care a schimbat industria auto si a devenit o amenintare pentru Tesla si marii constructori americani si europeni. Printr-o politica brutala de reducere a costurilor si de autosuficienta aproape totala, parintele si presedintele BYD a infiintat cel mai mare constructor de masini electrice din lume

publicat 2024-03-03 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Wang Chuanfu, un introvertit care a schimbat industria auto si a devenit o amenintare pentru Tesla si marii constructori americani si europeni. Printr-o politica brutala de reducere a costurilor si de autosuficienta aproape totala, parintele si presedintele BYD a infiintat cel mai mare constructor de masini electrice din lume Foto: Hepta Autor: Bogdan Cojocaru Printr-o politica brutala de reducere a costurilor si de autosuficienta aproape totala, parintele si presedintele BYD a infiintat cel mai mare constructor de masini electrice din lume. ...continuare.

BuOpinie Harry Meintassis, partener Meintassis Partners: bCati lideri sunt invatatori si mentori

publicat 2024-03-03 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
BuOpinie Harry Meintassis, partener Meintassis Partners: bCati lideri sunt invatatori si mentori Autor: Harry Meintassis Ce este un lider? Cineva care aduce schimbari pozitive in vietile altora. Liderii sunt administratori ai umanitatii. Ar trebui sa fie curelele de transmisie ale intelepciunii si experientei dobandite cu greu. Gradinari care hranesc solul pentru ca viata sa creasca. Acest lucru este extrem de important astazi, in special in timp ce generatiile mai tinere cauta un viitor mai stralucitor. Liderii trebuie sa inspire conversatii noi care sa nu se limiteze doar la munca, ci... ...continuare.

BOR va infiinta Biserica Ortodoxa Romana din Ucraina. "Schimbare radicala de pozitionare"

publicat 2024-03-03 16:15:11 (ProTV)
BOR va infiinta Biserica Ortodoxa Romana din Ucraina. Schimbare radicala de pozitionare Biserica Ortodoxa Româna a decis sa sustina înfiintarea Bisericii Ortodoxe Române din Ucraina, care sa fie subordonata Patriarhiei Române. Decizia luata de Sfântul Sinod reprezinta o ”schimbare radicala de pozitionare”, considera analistii.   ...continuare.

Rasturnare de situatie in Serbia. Alegerile din decembrie 2023 se reorganizeaza, dupa acuzatiile de frauda si proteste

publicat 2024-03-03 16:15:11 (ProTV)
Rasturnare de situatie in Serbia. Alegerile din decembrie 2023 se reorganizeaza, dupa acuzatiile de frauda si proteste Un nou scrutin va fi organizat la Belgrad, unde operatiunile de vot din timpul alegerilor municipale si legislative sârbe din decembrie 2023 au fost afectate de suspiciuni de nereguli. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.