EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Sarbu: Democratia a deraiat. Gastile de partid promoveaza impostura si praduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanta sunt sfidate. Si interesul tau, ca votant si platitor de taxe

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Democratia a deraiat. Gastile de partid promoveaza impostura si praduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanta sunt sfidate. Si interesul tau, ca votant si platitor de taxe Hofi: Prima intrebare era daca esti de acord ca in institutiile publice trebuie introduse prin lege criteriile de guvernanta si practicile de angajare, de selectare a resursei umane si a bunei administrari din companiile private si corporatii. 73% considera, dle Sarbu, ca trebuie sa implementam toate aceste masuri din companiile private si corporatii. ...continuare.

Avertizare meteo de ploi si vant puternic in mare parte din tara, in urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi si in Bucuresti

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Libertatea)
Avertizare meteo de ploi si vant puternic in mare parte din tara, in urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi si in Bucuresti Meteorologii au emis luni dimineata, 11 martie, o avertizare cod galben de vant pana marti dimineata, 12 martie, pentru judete din vestul si centrul tarii. In acelasi timp, sunt anuntate ploi insotite de rafale, in toata tara, in special in zonele din est, pana miercuri. Potrivit ANM, marti, 12 martie, la ora 05.00, vantul va […] ...continuare.

Eugenia Serban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: "Am ajuns sa sun la 112"

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Libertatea)
Eugenia Serban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: Am ajuns sa sun la 112 Eugenia Serban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrita a fost terorizata, amenintata, injurata si umilita de propriul copil. Invitata la podcastul Marei Banica, Eugenia Serban a facut dezvaluiri de-a dreptul socante despre fiul ei. Lorans Fawz Bataineh, in varsta de 30 de […] ...continuare.

Sondaj: Daca PSD si PNL ar avea candidat comun la PMB, alegerile ar fi castigate de C.P. Piedone

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Jurnalul-National)
Sondaj: Daca PSD si PNL ar avea candidat comun la PMB, alegerile ar fi castigate de C.P. Piedone Daca PSD si PNL ar avea propriul candidat la Primaria Capitalei, alegerile pentru Municipiul Bucuresti ar fi castigate de Cristian Popescu Piedone, potrivit unui sondaj de opinie prezentat de Nicusor Dan. ...continuare.

Doi barbati, prinsi in flagrant cand furau sine de tramvai

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Jurnalul-National)
Doi barbati, prinsi in flagrant cand furau sine de tramvai Doi barbati de 34, respectiv 35 de ani, au fost prinsi in flagrant in timp ce furau mai multe bucati de sina de tramvai si obiecte din fier. ...continuare.

Ce a simtit Ladislau Boloni dupa a doua victorie la rand in Ligue 1 + Ce l-a nemultumit la evolutia lui Metz

publicat 2024-03-11 11:00:28 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a simtit Ladislau Boloni dupa a doua victorie la rand in Ligue 1 + Ce l-a nemultumit la evolutia lui Metz Ladislau Boloni (70 de ani), antrenorul lui Metz, si-a trecut in cont primul succes acasa, 1-0 cu Clermont, din ultimele patru luni. "Usurare este cuvantul potrivit pentru acest meci greu. Asteptam de mult timp sa legam doua victorii! Sper ca acest lucru ne va da mai mult curaj si mai multa indrazneala", a spus romanul de 70 de ani". ... ...continuare.

Amna a pus lacatul pe frigider! Artista tine intermitent fasting. Cum se intelege cu fiul ei de 9 ani?

publicat 2024-03-11 11:00:03 (Click)
Amna a pus lacatul pe frigider! Artista tine intermitent fasting. Cum se intelege cu fiul ei de 9 ani? Amna (39 de ani) este o mamica dedicata si o artista care munceste din greu pentru a-si indeplini visul. ...continuare.

Vin ploile in Bucuresti! Prognoza meteo speciala pentru Capitala, emisa de ANM

publicat 2024-03-11 11:00:03 (Antena3)
Vin ploile in Bucuresti! Prognoza meteo speciala pentru Capitala, emisa de ANM Vremea se va raci in Bucuresti si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, potrivit prognozei speciale pentru Capitala, emisa de ANM. ...continuare.

Un sofer de 20 de ani a ranit un politist, enervat ca a ramas fara permis, dupa ce a fost oprit in trafic, in Arges

publicat 2024-03-11 11:00:03 (Antena3)
Un sofer de 20 de ani a ranit un politist, enervat ca a ramas fara permis, dupa ce a fost oprit in trafic, in Arges Un politist din Arges a fost ranit de un sofer de 20 de ani pe care incerca sa il testeze daca a consumat droguri, dupa ce a fost prin conducand cu viteza excesiva. ...continuare.

Cinci schiori au fost gasiti morti in Alpii elvetieni. Un al saselea este cautat

publicat 2024-03-11 11:00:02 (Adevarul)
Cinci schiori au fost gasiti morti in Alpii elvetieni. Un al saselea este cautat Cinci dintre cei sase schiori de fond care au disparut in Alpii elvetieni in weekend au fost gasiti morti, a anuntat luni politia din cantonul Valais, iar o as sasea persoana este cautata in continuare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.