EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ionel Bogdan, despre o noua investitie: Este vorba despre Centrul de Terapii Althera, un centru destinat copiilor cu nevoi speciale

publicat 2024-03-11 18:30:08 (Jurnalul-National)
Ionel Bogdan, despre o noua investitie: Este vorba despre Centrul de Terapii Althera, un centru destinat copiilor cu nevoi speciale Situatia spitalelor regionale in Romania a ramas predominant una marcata de promisiuni neindeplinite din partea guvernului. In contextul acesta, accentul cade tot mai mult pe initiativele locale si investitiile in sistemul de sanatate. ...continuare.

Sanctiuni dure: amenzi si interdictii dupa derby-ul Craiovei

publicat 2024-03-11 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sanctiuni dure: amenzi si interdictii dupa derby-ul Craiovei Derby-ul Baniei, FCU Craiova - Universitatea Craiova (1-2), a fost intrerupt in doua randuri din cauza petardelor si a tortelor aruncate pe terenul de joc.Meciul de la Craiova, dintre FCU si Universitatea, n-a fost lipsit de incidente. Galeriile au facut spectacol, dar l-au si obligat pe arbitrul Marcel Barsan sa intrerupa partida de doua ori, din cauza tortelor si a petardelor pe care suporterii le-au aruncat pe teren. ... ...continuare.

Din nou accidentat! Din ce motiv a pierdut Razvan Marin meciul cu Milan + Ar putea sa rateze prezenta la nationala

publicat 2024-03-11 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Din nou accidentat! Din ce motiv a pierdut Razvan Marin meciul cu Milan + Ar putea sa rateze prezenta la nationala Razvan Marin (27 de ani), mijlocasul lui Empoli, n-a prins loc nici pe banca de rezerve, dupa ce s-a lovit la ultimul antrenament dinaintea deplasarii la Milano. Davide Nicola nu l-a mai convocat pe roman, care a suferit o contuzie la coaste. "Tricolorul" redevenise titular la echipa toscana dupa o alta contuzie la glezna.A surprins absenta lui Razvan Marin din formula de start a lui Empoli la partida cu Milan (0-1), de pe San Siro. ... ...continuare.

Andra, imagine rara cu tatal sau. A facut-o publica de ziua lui de nastere

publicat 2024-03-11 18:30:03 (Click)
Andra, imagine rara cu tatal sau. A facut-o publica de ziua lui de nastere Andra Maruta, una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, si-a serbat astazi tatal, pe Alexandru Mihai. Parintele solistei a mai adaugat un an in plus in buchetul vietii sale, iar fiica sa le-a impartasit fanilor o fotografie in care apare alaturi de el. Cu toate ca are o fiica faimoasa, acest ...continuare.

Lista documentelor necesare pentru votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale si parlamentare | Anuntul MAE

publicat 2024-03-11 18:30:02 (Antena3)
Lista documentelor necesare pentru votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale si parlamentare | Anuntul MAE Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat documentele necesare romanilor din diaspora pentru votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale si parlamentare 2024. ...continuare.

Vreme la extreme in Romania | ANM anunta prognoza meteo actualizata

publicat 2024-03-11 18:30:02 (Antena3)
Vreme la extreme in Romania | ANM anunta prognoza meteo actualizata Vreme la extreme in Romania. Zonele vizate de cod galben de vreme rea si temperaturi de 20°C. Prognoza meteo actualizata. ...continuare.

Fara ministri in functie pe lista pentru europarlamentare. Cand e transat subiectul candidaturilor SURSE

publicat 2024-03-11 18:30:01 (Adevarul)
Fara ministri in functie pe lista pentru europarlamentare. Cand e transat subiectul candidaturilor SURSE Coalitia formata din PSD si PNL nu va avea pe lista comuna pentru europarlamentare niciun ministru care face parte din Guvernul Cioalcu, sustin surse politice pentru "Adevarul". ...continuare.

Violatorul Josef Fritzl nu mai poate visa la liberare. Si-a violat si si-a tinut in sclavie fiica timp de 24 de ani

publicat 2024-03-11 18:30:01 (Adevarul)
Violatorul Josef Fritzl nu mai poate visa la liberare. Si-a violat si si-a tinut in sclavie fiica timp de 24 de ani Austriacul Josef Fritzl, acum in varsta de 88 de ani, condamnat la inchisoare pe viata in 2009 pentru incest, viol si sclavie, nu mai poate visa la liberare. Monstrul si-a violat de mii de ori fiica pe care o tinea captiva, timp de 24 de an. ...continuare.

Crima din Mangalia. Mama victimei cere schimbarea incadrarii juridice a faptei si daune morale de 100 de mii de euro

publicat 2024-03-11 18:30:01 (Adevarul)
Crima din Mangalia. Mama victimei cere schimbarea incadrarii juridice a faptei si daune morale de 100 de mii de euro Mama Alinei, tanara omorata de colega sa de camera, cea care, mai apoi, i-a aruncat trupul sub o banca dintr-un parc, in Mangalia, cere schimbarea incadrarii juridice a faptei in omor calificat prin cruzimi si interes material. De asemenea, solicita in instanta daune morale. ...continuare.

Martie vine cu vesti bune. S-au redus decalajele salariale intre barbati si femei

publicat 2024-03-11 18:15:11 (Money.ro)
Martie vine cu vesti bune. S-au redus decalajele salariale intre barbati si femei 1 martie aduce vesti imbucuratoare: decalajele salariale intre barbati si femei sunt in scadere, iar numarul femeilor care acced in pozitii de conducere este in crestere in Romania, conform datelor prezentate de Inspectia Muncii, o institutie subordonata Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS). Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a subliniat ca sustinerea ocuparii […]Articolul Martie vine cu vesti bune. S-au redus decalajele salariale intre... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.