EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cristian Popescu Piedone, mesaj in direct pentru Ciuca si Ciolacu: "Voi merge la Capitala si va garantez ca voi castiga"

publicat 2024-02-29 21:15:02 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, mesaj in direct pentru Ciuca si Ciolacu: Voi merge la Capitala si va garantez ca voi castiga Cristian Popescu Piedone transmite ca nu renunta la candidatura sa la Primaria Capitalei. ...continuare.

Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriasa in prima zi a primaverii

publicat 2024-02-29 21:15:01 (Adevarul)
Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriasa in prima zi a primaverii Horoscopul zilei de vineri, 1 martie, pare sa fie favorabil unor zodii. Astrologul Click!, Lorina, arata unii nativi sunt gata sa negocieze drepturile salariale de pe o pozitie de forta, iar altii au parte de surprize. ...continuare.

Universitatea Craiova si-a asigurat prezenta in play-off, dupa 3-2 cu Petrolul, in Superliga

publicat 2024-02-29 21:15:01 (Adevarul)
Universitatea Craiova si-a asigurat prezenta in play-off, dupa 3-2 cu Petrolul, in Superliga Universitatea Craiova si-a asigurat prezenta in play-off dupa ce a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, in deplasare, intr-un meci din etapa a 28-a a Superligii de fotbal. ...continuare.

Ministrul finlandez al Apararii: Ucraina este libera sa loveasca teritoriul rusesc cu armele pe care le furnizam noi

publicat 2024-02-29 21:00:10 (Mediafax)
Ministrul finlandez al Apararii: Ucraina este libera sa loveasca teritoriul rusesc cu armele pe care le furnizam noi Ministrul finlandez al Apararii, Antti Häkkänen, a declarat ca tara sa nu a stabilit nicio restrictie cu privire la ceea ce poate face Ucraina cu armele pe care le furnizeaza, a relatat astazi postul de televiziune finlandez Yle. Häkkänen a adaugat ca interdictiile au fost impuse in principal de tarile care au furnizat Ucrainei sisteme de arme cu raza lunga de actiune, noteaza Politico. ...continuare.

Vineri, editia 5 de Premier GSP » Prefatam derby-ul Manchesterului si meciurile etapei 27 din Premier League

publicat 2024-02-29 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Vineri, editia 5 de Premier GSP » Prefatam derby-ul Manchesterului si meciurile etapei 27 din Premier League Vineri, 1 martie, de la ora 14:00, analizam la Premier GSP runda 27 din campionatul Angliei.Am lasat in urma finala Cupei Ligii si optimile Cupei Angliei, acum atentia revine pe campionat, acolo unde Liverpool, Manchester City si Arsenal duc o lupta de poveste pentru titlul de campioana.Vineri, ora 14:00, Premier GSP. ... ...continuare.

Mitrita, deranjat dupa meciul cu Petrolul: "Nu trebuie sa mai facem asta"

publicat 2024-02-29 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mitrita, deranjat dupa meciul cu Petrolul: Nu trebuie sa mai facem asta Alexandru Mitrita, extrema Universitatii Craiova, a analizat victoria cu Petrolul, scor 3-2.Multumit de rezultat, Mitrita s-a aratat deranjat de faptul ca echipa lui a primit doua goluri si a castigat cu greu.Alex Mitrita: "Nu trebuie sa mai facem asta""Victorie meritata, chiar daca au fost doua greseli ale noastre, am luat gol in minutul 45, apoi imediat dupa pauza. Nu trebuie sa mai facem asta. Nu am fost relaxati, doar ca am gresit. ... ...continuare.

O faimoasa fabrica de bere din Romania se inchide dupa aproape 5 decenii de activitate. "Traditia a fost transmisa de-a lungul a opt generatii"

publicat 2024-02-29 21:00:04 (Click)
O faimoasa fabrica de bere din Romania se inchide dupa aproape 5 decenii de activitate. Traditia a fost transmisa de-a lungul a opt generatii Dupa 44 de ani in activitate, una dintre cele mai faimoase fabrici de bere din tara noastra se inchide! Din pacate, sute de angajati vor fi nevoiti sa isi gaseasca un nou loc de munca. ...continuare.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre grupul Fildas-Catena a patru farmacii

publicat 2024-02-29 21:00:03 (Bursa)
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Med-Serv United SRL, parte a Grupului Fildas-Catena, intentioneaza sa preia fondul de comert aferent unui numar de patru farmacii situate in orasele Targu Mures si Ludus, apartinand Andofarm SRL si Zen Pharma SRL. ...continuare.

Macron afirma ca si-a "cantarit" si "masurat" cuvintele despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina

publicat 2024-02-29 21:00:02 (Adevarul)
Macron afirma ca si-a cantarit si masurat cuvintele despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina Emmanuel Macron a declarat joi ca fiecare dintre cuvintele sale cu privire la Ucraina a fost "cantarit" si "masurat", dupa afirmatiile sale privind potentiala trimiterea de trupe terestre in tara aflata in razboi, o sugestie respinsa pe scara larga de principalii sai aliati. ...continuare.

Curtea Constitutionala din Slovenia suspenda reformele controversate ale codului penal, dar valideaza desfiintarea parchetului anticoruptie

publicat 2024-02-29 21:00:02 (Adevarul)
Curtea Constitutionala din Slovenia suspenda reformele controversate ale codului penal, dar valideaza desfiintarea parchetului anticoruptie Curtea Constitutionala a Slovaciei a suspendat joi unele dintre reformele controversate ale codului penal, care au declansat proteste in masa si au atras critici din partea opozitiei si a Bruxellesului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.