EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania concureaza Turcia, oferind o alternativa la "Coridorul Sudic". Un terminal LNG, la Constanta, va primi pana la 9 miliarde de metri cubi pe an

publicat 2024-03-03 13:30:20 (Puterea)
Comisia economica mixta Romania - Azerbaidjan se va reuni la 1 aprilie 2024 iar una dintre temele intalnirii va fi viitorul terminal de gaz natural lichefiat (LNG) de pe litoralul romanesc al Marii Negre, terminal prin care ar urma sa intre in Romania circa 8 - 9 miliarde de metri cubi de gaz pe an. […]The post Romania concureaza Turcia, oferind o alternativa la "Coridorul Sudic". Un terminal LNG, la Constanta, va primi pana la 9 miliarde de metri cubi pe an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari

publicat 2024-03-03 13:30:20 (Puterea)
Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari Un celebru actor din serialul Las Fierbinti a ajuns pe masa de operatie dupa ce i s-a facut rau la filmari. Este vorba de Ion Ionut Ciocia, care in serial interpreteaza rolul lui Branzoi. Celebrul actor acuza dureri in zona toracica si i s-a recomandat un consult cardiologic. In urma unei ecografii, medicii au constatta […]The post Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti Se implinesc 47 de ani de la cutremurul din 1977, iar previziunile in cazul unui eveniment asemanator nu sunt deloc bune. Potrivit ultimelor statistici, un sfert dintre locuitorii Capitalei – orasul care a inregistrat cele mai mari pierderi in urma seismului din `77 – ar avea de suferit, transmite Fundatia Comunitara Bucuresti. Iar discutiile despre […]The post Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti Organizatia PNL Prahova a ramas cu ochii in soare dupa ce actualul edil liberal al Ploiestiului, Andrei Volosevici, a anuntat ca va candida pentru PSD. Primarul PNL al municpiului Ploiesti, Andrei Volosevici, a anuntat ca va candida pentru al treilea mandat din partea PSD. Ca atare, liberalii ploiesteni, in frunte cu Roberta Anastase si Iulian […]The post Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina neutra

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina neutra In contextul propunerilor recente ale presedintelui rus Vladimir Putin privind negocieri de pace cu Ucraina, un document secret, din aprilie 2022, descoperit si analizat de The Wall Street Journal, ofera o perspectiva noua asupra intentiilor Moscovei. Astfel, Wall Street Journal a publicat detaliile inedite ale acordului de pace negociat de Ucraina cu Rusia, la Istanbul, […]The post Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina... ...continuare.

Viktor Orban, ingrijorat ca etnicii maghiari din Ucraina sunt chemati sub arme

publicat 2024-03-03 10:15:21 (Puterea)
Viktor Orban, ingrijorat ca etnicii maghiari din Ucraina sunt chemati sub arme ”Maghiarii mor in razboiul din Ucraina”, a spus Viktor Orban, adaugand ca acestia apartin natiunii maghiare. Pacea in Ucraina ar asigura securitatea pentru ”vietile maghiarilor”, a apreciat el. ”Acesta este un motiv, dincolo de altele, pentru care noi, ca maghiari, ne angajam foarte mult in favoarea pacii”, a mai spus seful guvernului de la Budapesta. […]The post Viktor Orban, ingrijorat ca etnicii maghiari din Ucraina sunt chemati sub arme appeared... ...continuare.

Atentie ce mancati la volan, daca vreti sa nu ramaneti fara permis!

publicat 2024-03-03 10:15:20 (Puterea)
Atentie ce mancati la volan, daca vreti sa nu ramaneti fara permis! Un experiment realizat de un fost politist din Sibiu avertizeaza soferii asupra riscului consumului de… croissante cu aroma de sampanie sau vin, inainte de a conduce. Testul a aratat ca aceste produse pot contine suficient alcool pentru a depasi limita legala si a duce la suspendarea permisului de conducere. In urma experimentului, alcoolemia a urcat […]The post Atentie ce mancati la volan, daca vreti sa nu ramaneti fara permis! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sebastian Burduja: Companii globale din energie, interesate sa investeasca in Romania

publicat 2024-03-03 09:30:31 (Puterea)
Sebastian Burduja: Companii globale din energie, interesate sa investeasca in Romania Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anuntat ca Romania atrage interesul unor companii energetice globale pentru investitii de miliarde de dolari. Declaratia a fost facuta in urma participarii la cea de-a doua reuniune ministeriala a Consiliului Consultativ pentru Energie Verde, organizate in Baku, Azerbaidjan. Printre companiile mentionate se numara SOCAR, Taqa si Masdar. Un aspect cheie […]The post Sebastian Burduja: Companii globale din energie, interesate sa investeasca in... ...continuare.

Ramandanul, prilej de incetare a focului in Gaza. Conditia pusa de israelieni

publicat 2024-03-03 09:30:31 (Puterea)
Ramandanul, prilej de incetare a focului in Gaza. Conditia pusa de israelieni Ramadanul incepe peste exact o saptamana, dar un armistitiu in Fasia Gaza este posibil chiar incepand de astazi. Israelienii ar fi dispusi "mai mult sau mai putin" la un acord de pace, dar mingea se afla "in terenul Hamas", a transmis sambata un responsabil american, potrivit AFP, citat de Agerpres. Intre timp, SUA a inceput […]The post Ramandanul, prilej de incetare a focului in Gaza. Conditia pusa de israelieni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cafeaua de dimineata: cu sau fara lapte?

publicat 2024-03-03 09:30:30 (Puterea)
Cafeaua de dimineata: cu sau fara lapte? Cafeaua de dimineata: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Si mai sunt si studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietati asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanti numiti polifenoli. Aceasta familie de molecule - (prezente totodata in fructe si legume) permit reducerea inflamatiei, […]The post Cafeaua de dimineata: cu sau fara lapte? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.