EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru

publicat 2024-02-23 17:00:23 (Puterea)
Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru Matematica a constituit piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Nu de alta, dar mai putin de jumatate au obtinut note peste 5 la matematica, fata de 74% la Limba Romana. Datele transmise de Ministerul Educatiei arata ca la Matematica 42,37% dintre elevii care s-au prezentat la simularea probelor de Evaluare […]The post Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane de euro, finalizata

publicat 2024-02-23 17:00:23 (Puterea)
Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane de euro, finalizata Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A. anunta ca a finalizat lucrarile de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cala pe fluxul de sosiri al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti Timpii de ateptare a bagajelor scad pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A. a anuntat ca a finalizat lucrarile de modernizare […]The post Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane... ...continuare.

Judecatoarea din procesul lui Vlad Pascu a intrat pe mana Inspectiei Judiciare

publicat 2024-02-23 16:30:16 (Puterea)
Judecatoarea din procesul lui Vlad Pascu a intrat pe mana Inspectiei Judiciare Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu, cea in mainile careia sta soarta unuia dintre cele mai rasunaatoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad Pascu, va fi cercetata disciplinar. Inspectia judiciara s-a autosesizat in urma celor intamplate, joi, in sala de judecata. Inspectia Judiciara a anuntat astazi, printr-un comunicat, faptul ca Ancuta Popoviciu, judecatoarea din Mangalia […]The post Judecatoarea din procesul lui Vlad Pascu a intrat pe mana Inspectiei Judiciare appeared first on... ...continuare.

S-a semnat contractul pentru constructia unei centrale electrice la Isalnita, langa Craiova

publicat 2024-02-23 16:30:16 (Puterea)
Construirea centralei electrice cu turbina cu gaz cu ciclu combinat (CCGT) Isalnita va aduce multe beneficii economice Romaniei. Ministerul Energiei anunta un moment semnificativ in tranzitia Romaniei catre o energie mai curata si mai sigura: semnarea contractului de finantare pentru construirea centralei electrice cu turbina cu gaz cu ciclu combinat (CCGT) Isalnita. Proiectul, cu o […]The post S-a semnat contractul pentru constructia unei centrale electrice la Isalnita, langa Craiova... ...continuare.

Armenia isi ingheata participarea la Tratatul de Securitate Colectiva: O noua directie in politica de securitate?

publicat 2024-02-23 16:30:16 (Puterea)
Armenia isi ingheata participarea la Tratatul de Securitate Colectiva: O noua directie in politica de securitate? La 22 februarie a. c., intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru France 24, premierul armean Nikol Pasinian a tras un semnal de alarma cu privire la intentiile beligerante ale Azerbaidjanului, in pofida discutiilor din cadrul recentei intalniri pe care a avut-o cu presedintele azer. Presedintele azer Ilham Aliev si premierul armean Nikol Pasinian au convenit […]The post Armenia isi ingheata participarea la Tratatul de Securitate Colectiva: O noua directie in politica de... ...continuare.

Copper Beech Urban Development dezvolta o ferma fotovoltaica cu stocare in Bucsani, jud. Giurgiu

publicat 2024-02-23 14:45:14 (Puterea)
Copper Beech Urban Development dezvolta o ferma fotovoltaica cu stocare in Bucsani, jud. Giurgiu Pana pe data de 7 martie se pot depune oferte pentru constructia unui parc fotovoltaic dezvoltat de Copper Beech Urban Development la Bucsani. Compania Copper Beech Urban Development a initiat procesul de licitatie pentru construirea unui parc fotovoltaic cu o capacitate de 110 MW in localitatea Bucsani din judetul Giurgiu, proiect care va fi echipat […]The post Copper Beech Urban Development dezvolta o ferma fotovoltaica cu stocare in Bucsani, jud. Giurgiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fiecare runda de alegeri se va derula intr-o singura zi, in intervalul 7 – 22 – EXCLUSIV

publicat 2024-02-23 14:45:14 (Puterea)
Fiecare runda de alegeri se va derula intr-o singura zi, in intervalul 7 – 22 – EXCLUSIV Alegeri 2024The post Fiecare runda de alegeri se va derula intr-o singura zi, in intervalul 7 – 22 – EXCLUSIV appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alina Gorghiu, intalnire cu Yuriko Koike, prima femeie Guvernator din istoria Japoniei

publicat 2024-02-23 14:45:14 (Puterea)
Alina Gorghiu, intalnire cu Yuriko Koike, prima femeie Guvernator din istoria Japoniei Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, s-a intalnit cu Yuriko Koike, Guvernatoarea prefecturii Tokyo, care este prima femeie din istoria Japoniei care ocupa aceasta functie si administreaza o regiune dens populata, cu 37 de milioane de locuitori. In cadrul intalnirii, Alina Gorghiu si Yuriko Koike au vorbit despre egalitatea dintre femei si barbati in politica, dar si […]The post Alina Gorghiu, intalnire cu Yuriko Koike, prima femeie Guvernator din istoria Japoniei appeared first on... ...continuare.

SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: Planuri pentru servicii mai bune in 2024

publicat 2024-02-23 14:45:14 (Puterea)
SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: Planuri pentru servicii mai bune in 2024 Intr-o initiativa neobisnuita, reprezentantii societatii SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. au iesit in strada pentru a se intalni si interactiona direct cu beneficiarii serviciilor lor. Aceasta actiune indrazneata isi propune sa consolideze legaturile dintre companie si comunitatea locala pe care o deserveste. "Da, ai citit bine! Reprezentantii companiei SALUBRIZARE SECTOR 5 se afla in aceasta perioada […]The post SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: Planuri pentru servicii mai bune in 2024 appeared... ...continuare.

Cifre bune in educatie! 54 de mii de burse pentru mai multi elevi

publicat 2024-02-23 13:15:14 (Puterea)
Cifre bune in educatie! 54 de mii de burse pentru mai multi elevi Ultimele date de la Ministerul Educatiei arata ca, sunt cu peste 54 de mii mai multe burse de merit acordate in anul 2024. Acest lucru are loc la scurt timp dupa ce elevii de clasa a V-a au fost inclusi pe listele de elevi care pot primi burse de merit din luna ianuarie. Datele mai […]The post Cifre bune in educatie! 54 de mii de burse pentru mai multi elevi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.