EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu, doar doua fraze despre intalnirea cu Ursula von der Leyen

publicat 2024-03-06 12:45:21 (Puterea)
Marcel Ciolacu, doar doua fraze despre intalnirea cu Ursula von der Leyen Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit in aceasta dimineata cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezenta la Bucuresti la Congresul Popularilor Europeni. Premierul Marcel Ciolacu a scris doar doua fraze despre intalnirea pe care a avut-o cu Ursula von der Leyen din aceasta dimineata. "Am discutat in aceasta dimineata cu presedinta Comisiei Europene, Ursula […]The post Marcel Ciolacu, doar doua fraze despre intalnirea cu Ursula von der Leyen appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Traseism in Coalitie: 3 primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida pe listele PSD

publicat 2024-03-06 12:45:21 (Puterea)
Traseism in Coalitie: 3 primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida pe listele PSD PSD a primit "cu drag" mai multi membri ai PNL Iasi, primari si consilieri locali. Acestia vor candida pe listele social-democrate. PSD Iasi a facut cunoscut miercuri ca alti trei primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat. Cei trei primari si echipele […]The post Traseism in Coalitie: 3 primari si 22 de consilieri locali PNL din judetul Iasi vor candida pe listele PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rachete Taurus pentru Ucraina: scandalul interceptarii rusesti reduce sansele ca Germania sa le livreze

publicat 2024-03-06 12:45:21 (Puterea)
Rachete Taurus pentru Ucraina: scandalul interceptarii rusesti reduce sansele ca Germania sa le livreze Rusia a interceptat o convorbire care a dezvaluit discutii de nivel inalt despre lovirea Podului Kerci. Cu rachete Taurus. Dar analistii spun ca, in timp ce Berlinul ar putea fi jenat, este departe de a planifica un atac. Generalul-locotenent Ingo Gerhartz, in centrul scandalului, a discutat despre lovirea unui pod-cheie, proiectul de suflet la lui […]The post Rachete Taurus pentru Ucraina: scandalul interceptarii rusesti reduce sansele ca Germania sa le livreze appeared first on... ...continuare.

Sorin Moldovan a fost numit presedintele Comisiei de IT din Camera Deputatilor

publicat 2024-03-06 12:45:21 (Puterea)
Sorin Moldovan a fost numit presedintele Comisiei de IT din Camera Deputatilor Deputatul PNL Sorin Moldovan a fost numit presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor. Anuntul a fost facut chiar de deputat. "Incepand de astazi, dupa aproape 6 ani de cand mi-am inceput activitatea in cadrul Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor, preiau responsabilitatea conducerii acestei comisii. Doresc sa le […]The post Sorin Moldovan a fost numit presedintele Comisiei de IT din Camera... ...continuare.

Rares Bogdan anunta o mare isprava realizata de seful Nicolae Ciuca inainte de congresul PPE

publicat 2024-03-06 12:45:21 (Puterea)
Rares Bogdan anunta o mare isprava realizata de seful Nicolae Ciuca inainte de congresul PPE Rares Bogdan spune ca Nicolae Ciuca a reusit negocierea finala astfel incat marirea spatiului Schengen, si cu zona terestra si feroviara, sa fie prioritate a noii Comisii Europene  Rares Bogdan, eurodeputatul si prim-vicepresedintele PNL, a adus lumina asupra negocierilor intense desfasurate in cadrul congresului familiei politice europene de centru-dreapta, eveniment desfasurat recent la Bucuresti. Intr-o […]The post Rares Bogdan anunta o mare isprava realizata de seful Nicolae Ciuca... ...continuare.

Oamenii lui Drula si Orban, suparati pe data alegerilor prezidentiale! "Incalca decizii"

publicat 2024-03-06 10:45:20 (Puterea)
Oamenii lui Drula si Orban, suparati pe data alegerilor prezidentiale! Incalca decizii USR si Forta Dreptei a sesizat CCR cu privire la proiectul de modificare a datei alegerilor prezidentiale. Parlamentarii din cadrul USR si Forta Dreptei au luat decizia de a sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu proiectul de lege initiat de UDMR, care vizeaza modificarea datei alegerilor prezidentiale. Ionut Mosteanu, liderul deputatilor USR, a subliniat ca […]The post Oamenii lui Drula si Orban, suparati pe data alegerilor prezidentiale! "Incalca decizii" appeared first on... ...continuare.

Ce femeie ar putea deschide lista candidatilor PSD si PNL la alegerile europarlamentare

publicat 2024-03-06 10:45:20 (Puterea)
Ce femeie ar putea deschide lista candidatilor PSD si PNL la alegerile europarlamentare Liderii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au cazut de acord ca lista comuna a candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 va fi deschisa de o femeie, dar n-au precizat inca cine va fi acea persoana. Premierul Marcel Ciolacu a declarat ieri ca persoana care va deschide lista PNL-PSD la alegerile […]The post Ce femeie ar putea deschide lista candidatilor PSD si PNL la alegerile europarlamentare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sondaj Inscop: Alianta PSD-PNL castiga europarlamentarele! Este urmata de AUR si ADU

publicat 2024-03-06 10:45:20 (Puterea)
Sondaj Inscop: Alianta PSD-PNL castiga europarlamentarele! Este urmata de AUR si ADU Alianta PSD-PNL atrage 43,7% din optiunile exprimate la europarlamentare, cu aproximativ 5 procente mai putin decat suma celor doua partide masurata in sondajul INSCOP anterior. Conform rezultatelor unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, PSD-PNL ar obtine 43,7% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, in timp ce AUR s-ar situa la 20,6%, iar Alianta […]The post Sondaj Inscop: Alianta PSD-PNL castiga europarlamentarele! Este urmata de AUR si ADU appeared first on... ...continuare.

Cristian Popescu Piedone da stingerea in PSD si PNL

publicat 2024-03-06 10:45:20 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone da stingerea in PSD si PNL Cristian Popescu-Piedone a lansat un atac dur la adresa PNL si PSD. Intr-un mesaj plin de acuze si ironie, edilul Sectorului 5 a subliniat esecurile politicienilor in rezolvarea problemelor cotidiene ale oamenilor si a pledat pentru o schimbare urgenta. Prin intermediul unei postari pe Facebook, Cristian Popescu Piedone critica lipsa de actiune a autoritatilor fata […]The post Cristian Popescu Piedone da stingerea in PSD si PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Ciuca la deschiderea Congresului PPE: Progrese remarcabile ale Romaniei in Uniunea Europeana

publicat 2024-03-06 10:45:20 (Puterea)
Nicolae Ciuca la deschiderea Congresului PPE: Progrese remarcabile ale Romaniei in Uniunea Europeana In deschiderea Congresului Partidului Popular European (PPE), liderul Partidului National Liberal (PNL) Nicolae Ciuca a tinut un discurs evidentiind progresele semnificative ale tarii in cadrul Uniunii Europene (UE) in ultimii ani. Cu privire la apartenenta Romaniei la UE, Ciuca a subliniat cresterea semnificativa a PIB-ului per capita raportat la paritatea puterii de cumparare in ultimii […]The post Nicolae Ciuca la deschiderea Congresului PPE: Progrese remarcabile ale Romaniei in... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.