EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vicepresedinte PNL, scapat de puscarie prin… "tulburare schizoforma"

publicat 2024-03-17 10:45:13 (Puterea)
Vicepresedinte PNL, scapat de puscarie prin… tulburare schizoforma Organizatia PNL Dambovita risca sa nu mai castige niciun fotoliu de primar la urmatoarele alegeri locale din cauza liderului organizatiei judetene, senatorul Virgil Guran. Personaj controversat, cu un istoric de business, dar mai ales medical, extrem de controversat, individul a reusit sa prinda, incepand din anul 2008, functii de conducere importante in PNL, fara sa […]The post Vicepresedinte PNL, scapat de puscarie prin… "tulburare schizoforma" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, in vizita la o biserica romaneasca din Madrid: "Am avut o seara extrem de placuta"

publicat 2024-03-17 10:45:13 (Puterea)
Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, in vizita la o biserica romaneasca din Madrid: Am avut o seara extrem de placuta Biserica este indrumare, sprijin si alinare, pentru romanii din tara, dar cu atat mai mult pentru cei din diaspora, a spus Nicolae Ciuca la o intalnire cu romanii din Spania. Nicolae Ciuca, liderul PNL, s-a intalnit cu comunitatea de romani din Madrid intr-o biserica romaneasca din Spania. In cadrul intalnirii, el a subliniat rolul esential […]The post Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, in vizita la o biserica romaneasca din Madrid: "Am avut o seara extrem de placuta" appeared first on... ...continuare.

Anuntul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: "Povestea noastra va merge mai departe cu primarul Vlad Popescu Piedone"

publicat 2024-03-17 09:45:12 (Puterea)
Anuntul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: Povestea noastra va merge mai departe cu primarul Vlad Popescu Piedone Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, le multumeste cetatenilor din Sectorul 5 pentru increderea pe care i-au acordat-o si le transmite ca povestea va merge mai departe cu primarul Vlad Popescu Piedone, care este pregatit sa-i duca proiectele mai departe si sa faca imposibilul posibil. Intr-o postare pe Facebook, Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele […]The post Anuntul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: "Povestea noastra va merge mai departe cu... ...continuare.

Presedintele ANL, Emanuel Oproiu, si Mario De Mezzo – candidatii PNL la Olt

publicat 2024-03-17 09:45:12 (Puterea)
Presedintele ANL, Emanuel Oproiu, si Mario De Mezzo – candidatii PNL la Olt PNL si-a desemnat candidatii la Olt pentru Consiliului Judetean si Primaria municipiului Slatina. Este vorba de presedintele ANL, liberalul Emanuel Oproiu, si Mario De Mezzo, presedinte al PNL Slatina. Astfel, liberalul Emanuel Oproiu, presedintele ANL, va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Olt, in timp ce prefectul judetului, Mario De Mezzo, presedinte al […]The post Presedintele ANL, Emanuel Oproiu, si Mario De Mezzo – candidatii PNL la Olt appeared... ...continuare.

"Austeritate" la regia SRI-ului: Salariile cresc cu aproape 15% in 2024

publicat 2024-03-17 09:00:10 (Puterea)
Austeritate la regia SRI-ului: Salariile cresc cu aproape 15% in 2024 Guvernul a aprobat in sedinta de joi bugetul de venituri pe anul 2024 al Regiei Autonome „Rasirom”, aflata sub autoritatea Serviciului Roman de Informatii. Salariul mediu al regiei oficiale a SRI creste anul acesta cu aproximativ 15 % iar angajatii vor primi si un venit suplimentar de 6.500 de lei din profit. Conform notei de […]The post "Austeritate" la regia SRI-ului: Salariile cresc cu aproape 15% in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom

publicat 2024-03-17 07:45:14 (Puterea)
Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom In mijlocul unui vartej de acuzatii si controverse, fostul spagar sef de la ADS, cunoscut pentru implicarea sa in numeroase afaceri dubioase, pare sa isi fi gasit un nou refugiu in compania nationala Petrom. George Sava, a fost angajat dupa scandalul de coruptie de la ADS, ca de director adjunct al Directiei Agricole Buzau. Apar […]The post Fostul sef de la ADS, spagarul George Sava, a fost angajat la Petrom appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 17 martie 2024. Duminica trista pentru acesti nativi

publicat 2024-03-17 07:00:10 (Puterea)
Horoscop 17 martie 2024. Duminica trista pentru acesti nativi Astrologii au adus horoscopul zilei de duminica, 17 martie 2024 si astfel am aflat ca multe dintre zodii vor avea parte de un final de weekend plin de iubire si rasfat. Alte zodii, insa, vor avea probleme. Berbec Horoscop 17 martie 2024. Berbecii sunt plini de optimism si pozitivitate si sunt astazi la cote maxime […]The post Horoscop 17 martie 2024. Duminica trista pentru acesti nativi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Somalia a scapat de datoria pe care o avea de dat Romaniei

publicat 2024-03-17 07:00:10 (Puterea)
Somalia a scapat de datoria pe care o avea de dat Romaniei Somalia avea o datorie de 2,5 milioane de dolari catre Romania, suma adunata in urma relatiilor comerciale cu regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu. Somalia a reusit sa obtina anularea a 99% din datoria pe care o avea catre membrii Clubului Paris al natiunilor creditoare, a declarat Clubul Paris, un moment important in eforturile tarii […]The post Somalia a scapat de datoria pe care o avea de dat Romaniei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la nivel global

publicat 2024-03-17 07:00:10 (Puterea)
Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la nivel global Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum sunt dementele de tipul Alzheimer, dar si migrenele sau consecintele unui accident vascular cerebral,  reprezinta principala cauza a problemelor de sanatate la nivel global. Bolile sistemului nervos au reprezentat tema unui studiu publicat recent in revista Lancet Neurology. Concluzia acestui studiu este ingrijoratoare. Potrivit acestuia nu bolile cardiovasculare, ci […]The post Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la... ...continuare.

Grindeanu injura de mama focului, cand intarzie trenul. Pe cine pomeneste ministrul

publicat 2024-03-16 22:45:15 (Puterea)
Grindeanu injura de mama focului, cand intarzie trenul. Pe cine pomeneste ministrul Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a recunoscut ca injura atunci cand un tren are intarziere sau atunci cand sunt lucrari pe Valea Oltului, de exemplu, iar cozile se intind pe kilometri intregi! Dar pe cine injura Grindeanu? Ei bine, ministrul Transporturilor a recunoscut, atunci cand a fost intrebat intr-o emisiune TV, ca il injura chiar pe […]The post Grindeanu injura de mama focului, cand intarzie trenul. Pe cine pomeneste ministrul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.