EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Infatuare, copii, adulter: casatoria este tema premiilor Oscar

publicat 2024-03-09 18:15:10 (Puterea)
Infatuare, copii, adulter: casatoria este tema premiilor Oscar Impreuna, filmele nominalizate la premiile Oscar 2024 schiteaza o imagine compozita a casniciei asa cum este ea perceputa astazi Nu cumva stii sentimentul acela? Esti la o petrecere mondena, cunosti un fizician celebru si il rogi sa-ti explice mecanica cuantica. Pe masura ce descrie „fortele de atractie” dintre particule, degetele vi se impletesc si stii […]The post Infatuare, copii, adulter: casatoria este tema premiilor Oscar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cei doi "Bogdani" ai lui Ciolacu! PSD a inceput ofensiva impotriva lui Chirica si Alexe, la Iasi

publicat 2024-03-09 18:15:10 (Puterea)
Cei doi Bogdani ai lui Ciolacu! PSD a inceput ofensiva impotriva lui Chirica si Alexe, la Iasi Bogdan Cojocaru a fost ales presedinte al PSD Iasi si va fi candidatul social democratilor pentru Consiliul Judetean. De asemenea, Bogdan Balaniscu va fi candidatul PSD la Primaria Municipiului Iasi. Intr-o miscare surprinzatoare, PSD Iasi si-a desemnat noii sai lideri pentru batalia politica ce se anunta in aceasta primavara. Bogdan Cojocaru a fost ales presedinte […]The post Cei doi "Bogdani" ai lui Ciolacu! PSD a inceput ofensiva impotriva lui Chirica si Alexe, la Iasi appeared first... ...continuare.

Dus in eroare de avocati? Ministrul Bolos se astepta la o minune in procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 17:15:15 (Puterea)
Dus in eroare de avocati? Ministrul Bolos se astepta la o minune in procesul Rosia Montana Ministrul Marcel Bolos a spus ca avocatii din procesul Rosia Montana i-au spus ca sansele sunt minime si ca ar fi o minune sa castigam. Marcel Bolos, Ministrul Finantelor, a subliniat sambata ca avocatii implicati in procesul Rosia Montana ii preconizasera sanse minime de victorie si chiar o considerasera o minune daca am fi castigat, […]The post Dus in eroare de avocati? Ministrul Bolos se astepta la o minune in procesul Rosia Montana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD Timis a achizitionat un primar! Cuvinte de lauda pentru Alfred Simonis

publicat 2024-03-09 15:45:10 (Puterea)
PSD Timis a achizitionat un primar! Cuvinte de lauda pentru Alfred Simonis In ultimele doua saptamani, s-a remarcat o migratie masiva a primarilor, acestia anuntand ca parasesc partidele politice in care erau afiliati si opteaza pentru PSD. Incepand de acest weekend, lista primarilor din Timis care migreaza catre spectrul social-democrat in politica pentru a candida pentru un nou mandat se extinde. Ovidiu Marinel Craciunescu, care si-a castigat […]The post PSD Timis a achizitionat un primar! Cuvinte de lauda pentru Alfred Simonis appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu, raspuns pentru USR si Ciolos, dupa acuzatiile de manipulare in cazul Rosia Montana: Despre ce bursa? Ce? Eu joc la bursa?

publicat 2024-03-09 15:45:10 (Puterea)
Ciolacu, raspuns pentru USR si Ciolos, dupa acuzatiile de manipulare in cazul Rosia Montana: Despre ce bursa? Ce? Eu joc la bursa? Premierul Marcel Ciolacu a spus despre cei care il acuza de manipulare in cazul Rosia Montana au lasat datorii de 200 de miliarde. Premierul Marcel Ciolacu a raspuns sambata la acuzatiile USR si ale lui Dacian Ciolos, care sustin ca liderul PSD ar fi influentat evolutia actiunilor Gabriel Resources pe piata de capital din Ontario, […]The post Ciolacu, raspuns pentru USR si Ciolos, dupa acuzatiile de manipulare in cazul Rosia Montana: Despre ce bursa? Ce? Eu joc la bursa? appeared first... ...continuare.

Hunedoara, judetul cu cei mai multi fermieri cu probleme la APIA

publicat 2024-03-09 15:45:10 (Puterea)
Hunedoara, judetul cu cei mai multi fermieri cu probleme la APIA APIA ii someaza pe fermierii care au incasat subventiile ilegal sa dea banii inapoi, in caz contrar riscand sa fie executati silit de ANAF. Topul judetelor cu cei mai multi fermieri aflati in aceasta situatie este condus de Hunedoara, unde au fost inregistrate 1.811 astfel de cazuri, fiind vorba de un prejudiciu de peste 4 […]The post Hunedoara, judetul cu cei mai multi fermieri cu probleme la APIA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Comisar european: Iohannis are toate sansele pentru o functie la nivel european

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Comisar european: Iohannis are toate sansele pentru o functie la nivel european Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, a declarat intr-un interviu acordat Prima TV ca presedintele Klaus Iohannis „are toate sansele” sa obtina o functie europeana de anvergura, inclusiv cea de presedinte al Consiliului European. Adina Valean considera ca a venit momentul ca Romania sa beneficieze de un post de rang inalt in Uniunea Europeana, referindu-se […]The post Comisar european: Iohannis are toate sansele pentru o functie la nivel european appeared... ...continuare.

Sebastian Burduja, posibilul candidat comun al coalitiei la Primaria Capitalei

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Sebastian Burduja, posibilul candidat comun al coalitiei la Primaria Capitalei Conform unor surse din cadrul coalitiei PSD - PNL,  a fost stabilit "de principiu"candidatul comun pentru Primaria Capitalei. Acesta ar urma sa fie liberalul Sebastian Burduja. Candidatura lui Burduja ar urma sa fie anuntata in cursul zilei de duminica, daca ultimele obiectii vor fi inlaturate. Conform acelorasi surse, unii membri ai PNL au temeri ca […]The post Sebastian Burduja, posibilul candidat comun al coalitiei la Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Olanda investeste 3,8 miliarde de euro in 4 fregate, care vor fi construite la "Damen" Galati

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Olanda investeste 3,8 miliarde de euro in 4 fregate, care vor fi construite la Damen Galati Olanda urmeaza sa achizitioneze pentru Marina Regala patru noi fregate in contextul noilor provocari din regiune, noile fregate urmand sa fie inzestrate inclusiv cu capacitati de combatere a rachetelor hipersonice. Potrivit publicatiei "Defense News", Ministerul Apararii din Olanda intentioneaza sa colaboreze cu compania olandeza "Damen Shipyards Group", pentru construirea navelor, in timp ce sistemele fregatelor urmeaza […]The post Olanda investeste 3,8 miliarde de euro in 4 fregate,... ...continuare.

Premierul austriac Karl Nehammer mentine pozitia ferma privind Schengen, in ciuda relatiilor economice puternice cu Romania

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Premierul austriac Karl Nehammer mentine pozitia ferma privind Schengen, in ciuda relatiilor economice puternice cu Romania Karl Nehammer afirma ca Romania este un partener important al Austriei, dar sistemul Schengen nu functioneaza si nu poate fi extins in prezent. Premierul Austriei, Karl Nehammer, a subliniat intr-o postare pe Facebook ca Romania ramane un partener esential pentru Austria, iar relatiile economice dintre cele doua tari sunt stranse, cu companii austriece importante precum […]The post Premierul austriac Karl Nehammer mentine pozitia ferma privind Schengen, in ciuda relatiilor economice... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.