EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Teheranul isi spanzura, la propriu, oponentii. 834 de executii doar in 2023

publicat 2024-03-09 00:00:17 (Puterea)
Teheranul isi spanzura, la propriu, oponentii. 834 de executii doar in 2023 Potrivit unui raport, 834 de persoane au fost executate in Iran in 2023. Aceasta este o crestere de aproximativ 40 la suta fata de anul precedent. Activistii pentru drepturile omului critica regimul pentru ca a folosit pedeapsa cu moartea pentru opresiune. Potrivit activistilor pentru drepturile omului, cel putin 834 de persoane au fost executate in […]The post Teheranul isi spanzura, la propriu, oponentii. 834 de executii doar in 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ajutor nesperat pentru IMM-urile din Romania. Doar asa pot evita falimentul

publicat 2024-03-09 00:00:17 (Puterea)
Ajutor nesperat pentru IMM-urile din Romania. Doar asa pot evita falimentul Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat ca va fi prelungita si in acest an schema de ajutor de stat IMM INVEST PLUS cu toate componentele sale. In jur de 11.500 de firme romanesti vor beneficia de acest ajutor din partea statului, cu un buget de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Ei bine, vestea a fost primita […]The post Ajutor nesperat pentru IMM-urile din Romania. Doar asa pot evita falimentul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fost presedinte, gasit vinovat pentru trafic de droguri! Risca inchisoarea pe viata

publicat 2024-03-09 00:00:17 (Puterea)
Fost presedinte, gasit vinovat pentru trafic de droguri! Risca inchisoarea pe viata Un fost presedinte de tara a fost gasit vinovat de trafic de droguri! Vorbim despre Juan Orlando Hernandez, fostul presedinte al Hondurasului, care risca acum inchisoarea pe viata! Juan Orlando Hernandez, fostul presedinte al statului Honduras, a fost gasit vinovat, vineri, pentru conspiratie privind importuri de cocaina in SUA si pentru posesie de „dispozitive distructive”, […]The post Fost presedinte, gasit vinovat pentru trafic de droguri! Risca inchisoarea pe viata... ...continuare.

Doar o femeie din cinci stie ca alcoolul este un factor de risc in privinta cancerului mamar

publicat 2024-03-09 00:00:17 (Puterea)
Doar o femeie din cinci stie ca alcoolul este un factor de risc in privinta cancerului mamar Doar o femeie din cinci stie ca alcoolul este un factor de risc in privinta cancerului mamar, boala care reprezinta o problema de sanatate majora in Europa, avertizeaza Organizatia Mondiala a Santatii (OMS). 21% dintre femei din 14 tari europene stiu de legatura intre consumul de alcool si riscul de cancer al sanului. Din acest […]The post Doar o femeie din cinci stie ca alcoolul este un factor de risc in privinta cancerului mamar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute

publicat 2024-03-08 22:30:23 (Puterea)
Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute Un incident foarte grav a fost facut public recent de Agentia indoneziana de securitate aeriana. Totul se putea transforma rapid intr-o adevarata tragedie. Se pare ca pilotii indonezieni sunt cam obositi. La aceasta concluzie a ajuns Agentia indoneziana de securitate aeriana, care a facut public un incident care se putea transforma intr-o adevarata tragedie nationala. […]The post Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor

publicat 2024-03-08 22:30:21 (Puterea)
Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, a declarat, vineri, premierul de la Kiev, Denis Smihal. Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor! A recunoscut-o chiar premierul ucrainean Denis Smihal, care a spus ca Uniunea Europeana urmeaza sa trimita in Ucraina 6 miliade de […]The post Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic

publicat 2024-03-08 22:30:20 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic Spectacolul saptamanii l-au performat popular-europenii, fara dubii. Reuniti la Bucuresti pentru un mare Congres mare, membrii PPE, partidul care domina scena politica europeana, aveau de pus in ordine agenda anului in curs. A iesit un festival al discursurilor sforaitoare. Adica mult PPE pentru mai nimic. Congresul este cel mai inalt organism decizional al partidului. Este […]The post Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

S-a adoptat OUG privind organizarea simultana a alegerilor

publicat 2024-03-08 21:15:26 (Puterea)
S-a adoptat OUG privind organizarea simultana a alegerilor Guvernul a adoptat OUG privind organizarea simultana a alegerilor europarlamentare si locale, pe 9 iunie. Mihai Constantin, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ca in sedinta extraordinara de vineri a Executivului a fost adoptata ordonanta de urgenta care initiaza procesul de organizare simultana a alegerilor locale si pentru Parlamentul European, programate pentru data de 9 iunie. […]The post S-a adoptat OUG privind organizarea simultana a alegerilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ambalajele actuale din plastic din alimentatia publica isi traiesc ultimele zile. Urmeaza schhimbari majore in modul de servire.

publicat 2024-03-08 21:15:26 (Puterea)
Ambalajele actuale din plastic din alimentatia publica isi traiesc ultimele zile. Urmeaza schhimbari majore in modul de servire. Recipientele din plastic de unica folosinta vor fi interzise incepand din anul 2030. Masura a fost luata in contextul efprturilor pe care UE le face pentru a reduce cantitatea deseurilor de plastic care ajung in mediu. In ultimii ani, cantitatea deseurilor de plastic care sunt aruncate la intamplare in mediu a crescut exponential. Cu toate […]The post Ambalajele actuale din plastic din alimentatia publica isi traiesc ultimele zile. Urmeaza schhimbari majore in modul de servire. appeared... ...continuare.

Nebunie la meciul Dinamo-UTA! Bataie in afara stadionului, lacrimogene in interior

publicat 2024-03-08 21:15:26 (Puterea)
Inaintea meciului dintre Dinamo si UTA au avut loc incidente regretabile, jandarmii intervenind in forta peste fanii aradenilor, care sunt insotiti la partida de "fratii" de la CSA Steaua. Dinamo si UTA se intalnesc vineri, de la ora 20:00, in ultima runda a sezonului regular, pe Stadionul "Arcul de Triumf". In zona stadionului, situatia s-a […]The post Nebunie la meciul Dinamo-UTA! Bataie in afara stadionului, lacrimogene in interior appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.