EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile Un recent sondaj evidentiaza o tendinta ingrijoratoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni inainte de alegerile prezidentiale din SUA. Astfel, daca alegatorii americani ar vota astazi pentru a-si alege presedintele, doar 43% ar vota pentru Biden, fata de 48% pentru Trump, potrivit sondajului realizat la nivel national de New York Times si universitatea Siena […]The post Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD Intr-o miscare strategica, PSD Vaslui il propune pe Lucian Braniste pentru Primaria Vaslui. Actualul viceprimar a devenit alegerea PSD in cursa pentru functia de primar. PSD Vaslui a transmis, cu acest prilej, un mesaj de unitate si deschidere: „Suntem deschisi si receptivi la dorintele si problemele expuse de dumneavoastra. Orice constructie politica care are drept […]The post Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD appeared first on... ...continuare.

Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: "Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale" in Italia

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale in Italia Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, spune ca a purtat discutii cu omologul sau italian despre condamnatii definitiv "care fug de aplicarea legii romane si gasesc portite legale in legea italiana pentru a face acest lucru". In ultimii ani, Italia a devenit refugiul unor fugari celebri ai Romaniei, care incearca sa scape de inchisoare. Printre acestia […]The post Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: "Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale"... ...continuare.

Sloganul electoral al AUR o fi "Prosti, da’ multi?"

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Sloganul electoral al AUR o fi Prosti, da’ multi? O inregistrare audio incredibila a iesit la iveala, cu liderul AUR George Simion, care le cere membrilor formatiunii pe care o conduce sa ii primeasca in partid pe toti, "indiferent ce dubii aveti despre ei, ce escroci sunt", cu scopul de a invinge principalele contracandidate la alegeri, PSD si PNL. Inregistrarea cu George Simion cand […]The post Sloganul electoral al AUR o fi "Prosti, da’ multi?" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european

publicat 2024-03-03 13:30:21 (Puterea)
Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european Romanii se indatoreaza tot mai mult, spun statisticile de la nivel european. Cu toate acestea, valoarea datoriei pe cap de locuitor adult este cu mult mai mica decat in alte tari de pe continent. Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european Conform ultimelor date furnizate de Statista, […]The post Statistica surprinzatoare. Cum arata Romania in topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania concureaza Turcia, oferind o alternativa la "Coridorul Sudic". Un terminal LNG, la Constanta, va primi pana la 9 miliarde de metri cubi pe an

publicat 2024-03-03 13:30:20 (Puterea)
Comisia economica mixta Romania - Azerbaidjan se va reuni la 1 aprilie 2024 iar una dintre temele intalnirii va fi viitorul terminal de gaz natural lichefiat (LNG) de pe litoralul romanesc al Marii Negre, terminal prin care ar urma sa intre in Romania circa 8 - 9 miliarde de metri cubi de gaz pe an. […]The post Romania concureaza Turcia, oferind o alternativa la "Coridorul Sudic". Un terminal LNG, la Constanta, va primi pana la 9 miliarde de metri cubi pe an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari

publicat 2024-03-03 13:30:20 (Puterea)
Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari Un celebru actor din serialul Las Fierbinti a ajuns pe masa de operatie dupa ce i s-a facut rau la filmari. Este vorba de Ion Ionut Ciocia, care in serial interpreteaza rolul lui Branzoi. Celebrul actor acuza dureri in zona toracica si i s-a recomandat un consult cardiologic. In urma unei ecografii, medicii au constatta […]The post Un celebru actor din Las Fierbinti a fost operat dupa ce i s-a facut rau la filmari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti Se implinesc 47 de ani de la cutremurul din 1977, iar previziunile in cazul unui eveniment asemanator nu sunt deloc bune. Potrivit ultimelor statistici, un sfert dintre locuitorii Capitalei – orasul care a inregistrat cele mai mari pierderi in urma seismului din `77 – ar avea de suferit, transmite Fundatia Comunitara Bucuresti. Iar discutiile despre […]The post Se organizeaza cursuri de pregatire in caz de cutremur, in scolile din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti Organizatia PNL Prahova a ramas cu ochii in soare dupa ce actualul edil liberal al Ploiestiului, Andrei Volosevici, a anuntat ca va candida pentru PSD. Primarul PNL al municpiului Ploiesti, Andrei Volosevici, a anuntat ca va candida pentru al treilea mandat din partea PSD. Ca atare, liberalii ploiesteni, in frunte cu Roberta Anastase si Iulian […]The post Cine e candidatul surpriza al PNL la Primaria Ploiesti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina neutra

publicat 2024-03-03 11:30:14 (Puterea)
Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina neutra In contextul propunerilor recente ale presedintelui rus Vladimir Putin privind negocieri de pace cu Ucraina, un document secret, din aprilie 2022, descoperit si analizat de The Wall Street Journal, ofera o perspectiva noua asupra intentiilor Moscovei. Astfel, Wall Street Journal a publicat detaliile inedite ale acordului de pace negociat de Ucraina cu Rusia, la Istanbul, […]The post Strategia secreta a Kremlinului: Documentul pierdut care dezvaluie viziunea lui Putin pentru o Ucraina... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.