EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Partidul Unitatii, Solidaritatii si Libertatii (PUSL) indeamna la responsabilitate politica si propune propria lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Partidul Unitatii, Solidaritatii si Libertatii (PUSL) indeamna la responsabilitate politica si propune propria lista de candidati pentru alegerile europarlamentare PUSL lanseaza campania electorala sub deviza "Demnitate, Onoare, Curaj!" si solicita partidelor din coalitie sa adopte o abordare mai responsabila in negocierea locurilor si selectarea candidatilor. Partidul Unitatii, Solidaritatii si Libertatii (PUSL) a facut un apel la responsabilitate politica in contextul pregatirilor pentru alegerile europarlamentare, subliniind importanta trimiterii la Bruxelles a celor mai buni profesionisti […]The post Partidul Unitatii, Solidaritatii si... ...continuare.

Flote de roboti supravegheaza intreaga lume

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Flote de roboti supravegheaza intreaga lume Barcile robot vor fi folosite pentru a inspecta si supraveghea conductele submarine, cablurile de telecomunicatii submarine, parcurile eoliene si pentru a cauta epave.The post Flote de roboti supravegheaza intreaga lume appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fostul ministru Ion Ariton sustine ca Rosia Montana a fost victima unei manipulari pe piata bursiera, nu a unei exploatari miniere reale

publicat 2024-03-09 15:00:13 (Puterea)
Fostul ministru Ion Ariton sustine ca Rosia Montana a fost victima unei manipulari pe piata bursiera, nu a unei exploatari miniere reale Ariton acuza firma Gabriel Resources de speculatii bursiere si lipsa de implicare in proiectul minier de la Rosia Montana, fiind al doilea fost ministru care lanseaza acuzatii similare. Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a adus in atentie teoria manipularii bursei in cazul Rosia Montana, declarand sambata pentru Agerpres ca firma Gabriel Resources nu ar […]The post Fostul ministru Ion Ariton sustine ca Rosia Montana a fost victima unei manipulari pe piata bursiera, nu a unei... ...continuare.

Doi pui ai Gazprom se cearta in Portul Constanta

publicat 2024-03-09 13:45:11 (Puterea)
Doi pui ai Gazprom se cearta in Portul Constanta Un adevarat razboi fratesc se poarta in Portul Constanta. Este vorba de doua societati care activeaza pe piata de bunkeraj si care sunt legate ombilical de gigantul rusesc Gazprom. In urma cu cateva zile, Tribunalul Constanta a respins cererea companiei Balkan Marine Bunker Assets de intrare in insolventa a Gazprom Marine Bunker Balkan. De asemenea, […]The post Doi pui ai Gazprom se cearta in Portul Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pe ce canale vei revedea „Dallas” sau „Sclava Isaura”? Trebuie doar sa ajustezi telecomanda!

publicat 2024-03-09 13:45:11 (Puterea)
Pe ce canale vei revedea „Dallas” sau „Sclava Isaura”? Trebuie doar sa ajustezi telecomanda! Televiziunile se pregatesc sa ne aduca o doza serioasa de nostalgie si divertisment in luna martie, cu lansarea a trei noi posturi TV. Cu aprobarea recenta de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), TVR Sport, Nostalgia TV si Prima Food & Travel sunt pe cale sa isi faca aparitia in casele noastre, cu programe variate […]The post Pe ce canale vei revedea „Dallas” sau „Sclava Isaura”? Trebuie doar sa ajustezi telecomanda! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Redeschiderea liniei feroviare Bucuresti - Giurgiu, aproape de finalizare: Podul Gradistea va facilita transportul si modernizarea infrastructurii

publicat 2024-03-09 13:45:11 (Puterea)
Redeschiderea liniei feroviare Bucuresti - Giurgiu, aproape de finalizare: Podul Gradistea va facilita transportul si modernizarea infrastructurii Lucrarile pentru redeschiderea circulatiei feroviare peste Podul Gradistea, aflat peste raul Arges, sunt in faza finala, potrivit unui anunt recent al firmei Bawi Construction, responsabila de executarea proiectului de buraj si refacere a caii de rulare intre statiile Vidra si Comana, apartinand liniei feroviare Bucuresti - Giurgiu. Ionel Scriosteanu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, […]The post Redeschiderea liniei feroviare Bucuresti - Giurgiu, aproape de finalizare:... ...continuare.

Klaus Iohannis felicita Romania dupa victoria in procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 13:00:19 (Puterea)
Klaus Iohannis felicita Romania dupa victoria in procesul Rosia Montana Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata felicitari echipei de specialisti implicati in procesul Rosia Montana, dupa ce Romania a obtinut o victorie importanta impotriva companiei canadiene Gabriel Resources. Acestia cerusera despagubiri in valoare de 6,7 miliarde de dolari. Intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, seful statului a salutat reusita tarii in procesul privind […]The post Klaus Iohannis felicita Romania dupa victoria in procesul Rosia Montana appeared first... ...continuare.

Femei batute: O realitate dramatica, ascunsa chiar de femei, in invariabilul "Am cazut pe scari"

publicat 2024-03-09 13:00:19 (Puterea)
Femei batute: O realitate dramatica, ascunsa chiar de femei, in invariabilul Am cazut pe scari In 2023, oficial au fost raportate peste 50.000 de femei batute, desi stim ca, in realitate, aceasta cifra este de 2, 3 si chiar 4 ori mai mare, spune psihologul Mirela Zivari, in podcastul "Dialogurile Puterii"– "Viata reala a femeii". Sunt femeie batute de sot, partener, tata, sunt femei de toate varstele care, adesea ascund […]The post Femei batute: O realitate dramatica, ascunsa chiar de femei, in invariabilul "Am cazut pe scari" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

7 persoane urmarite international au fost aduse in tara

publicat 2024-03-09 13:00:19 (Puterea)
7 persoane urmarite international au fost aduse in tara In perioada 7 - 8 martie 2024, au fost aduse in tara 7 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse sau de arestare preventiva. 5 barbati si 2 femei, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane. A fost adusa o femeie, de 50 de ani, domiciliata in Neamt, urmarita […]The post 7 persoane urmarite international au fost aduse in tara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Imnul national trebuie cantat corect

publicat 2024-03-09 12:00:09 (Puterea)
Imnul national trebuie cantat corect La orice eveniment in care se intoneaza imnul national, organizatorii sarbatorilor vor trebui sa se asigure ca participantii canta corect versurile si vor distribui textul tiparit al imnului national pe pliante.The post Imnul national trebuie cantat corect appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.