EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia lui Boloni dupa al saptelea esec la rand in Ligue 1. "Cand pierzi atatea jocuri la limita inseamna ca avem deficiente!"

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Boloni dupa al saptelea esec la rand in Ligue 1. Cand pierzi atatea jocuri la limita inseamna ca avem deficiente! Ladislau Boloni (70 de ani) nu mai stie pe ce sa dea vina pentru prabusirea perpetua a lui Metz, ajunsa antepenultima in campionat: "Ne cunoastem lipsurile, insa e dificil sa le corectam in mijlocul campionatului. Nu vreau sa cred ca defensiva noastra nu poate evolua mai bine. Unii dintre jucatorii mei chiar au avut prestatii slabe". ... ...continuare.

Judd Trump a setat doua recorduri absolute in snooker dupa triumful de la Mastersul German

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Judd Trump a setat doua recorduri absolute in snooker dupa triumful de la Mastersul German Judd Trump (34 de ani), locul 2 in clasamentul mondial, a cucerit pentru a treia oara in cariera Mastersul German, dupa ce l-a invins in finala pe jucatorul chinez Si Jiahui (21 de ani, locul 29 mondial), scor 10-5. ... ...continuare.

PAOK, victorie pe "muchie de cutit" in Grecia » Razvan Lucescu, iritat de arbitraj

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
PAOK, victorie pe muchie de cutit in Grecia » Razvan Lucescu, iritat de arbitraj PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu (54 de ani), s-a impus pe terenul lui Atromitos, scor 2-0, in etapa 21 din campionatul Greciei si si-a pastrat statutul de lider.Chiar daca scorul conduce catre ideea ca echipa lui Razvan Lucescu a avut un meci usor, PAOK a inscris primul gol abia in minutul 89.PAOK a avut un gol anulat in prima repriza, Razvan Lucescu nu a inteles de ce nu a fost validatPAOK si-a facut singura meciul dificil. ... ...continuare.

Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia, partener oficial al Federatiei Romane de Tenis

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia,  partener oficial al Federatiei Romane de Tenis Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia si Federatia Romana de Tenis(FRT) au incheiat un parteneriat pentru a promova si a sustine practicarea sportului si adoptarea unui stil de viata care sa asigure o dantura frumoasa si sanatoasa.Prin acest parteneriat, Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. ... ...continuare.

Cel mai periculos aparat electrocasnic din bucatarie. Toti romanii il folosesc, fara sa stie riscurile

publicat 2024-02-05 11:45:10 (Click)
Cel mai periculos aparat electrocasnic din bucatarie. Toti romanii il folosesc, fara sa stie riscurile Bucataria este adesea considerata inima casei, iar electrocasnicele din aceasta incapere sunt esentiale pentru a ne face viata mai usoara. Cu toate acestea, chiar si cele mai sigure la prima vedere pot ascunde pericole neasteptate pentru sanatatea noastra. ...continuare.

Top 5 marci de ochelari de soare

publicat 2024-02-05 11:45:10 (Click)
Top 5 marci de ochelari de soare Intr-o lume in care moda si stilul sunt in continua schimbare, alegerea ochelarilor de soare potriviti poate fi o adevarata provocare. ...continuare.

Februarie, luna cea mai scurta din an. Semnificatiile mai putin stiute despre ea

publicat 2024-02-05 11:45:10 (Click)
Februarie, luna cea mai scurta din an. Semnificatiile mai putin stiute despre ea Februarie, cunoscuta si ca "luna lupilor", poarta in sine o istorie incarcata si semnificatii care traverseaza secole. Cu cele doar 28 sau 29 de zile, februarie se distinge in calendarul anului ca luna cea mai scurta, dar nu si lipsita de importanta. ...continuare.

Mihai Bendeac, foc si para dupa ce a plecat de la iUmor: "Se pot spune multe despre Cheloo dar nu ca ar fi un idiot"

publicat 2024-02-05 11:45:10 (Click)
Mihai Bendeac, foc si para dupa ce a plecat de la iUmor: Se pot spune multe despre Cheloo dar nu ca ar fi un idiot A fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane petrecute alaturi de Delia Matache si Cheloo. ...continuare.

Zodia careia i se schimba viata in zilele 7-8 februarie. O noua oportunitate de munca apare pentru ea

publicat 2024-02-05 11:45:10 (Click)
Zodia careia i se schimba viata in zilele 7-8 februarie. O noua oportunitate de munca apare pentru ea Vestile sunt exceptional de bune pentru nativii nascuti in semnul zodiacal al Balantei. In zilele de 7 si 8 februarie vor avea parte de mult noroc, iar viata li se va schimba radical. Trebuie sa aiba in vedere ca daca nu sunt implicati intr-o relatie romantica, o sa cunoasca pe cineva. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.